• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısıyla Aynı Masada Oturduk

okuyunca bende gerçekten üzüldüm sanki sizin hissettiklerini hissettim... zaman erşeyin ilacıdır uzaklaştıkca hayattki olaylar değiştkçe unutucaksınız

Bu erkekler ne zaman karakter sahibi olmaya başlayacaklar,şu siteden duyduğum olayları geçtim bu aralar etrafımdaki tüm erkek arkadaşlarım pıtır pıtır sevgililerini aldatıyorlar ve ben bildiğim halde söyleyemiyorum çünkü sevgilim yasakladı ve sinirden çatlıyorum zaten, bide üstüne buradaki salak erkekleri okuyorum.

sen hiç sallama, boşver, ucuz kurtarmışsın az karaktersiz değilmiş. güzelde cevabını vermişsin bu yeter ona.

Zamanında gelsin konuşsun istemissiniz onu anlıyorum açık acik seni seviyorum demesini beklediniz ama o bunu yapmak yerine davranışları ile göstermiş ama sizden en ufak olumlu tepki alamamış, bakin açılmak bir kadın icin ne kadar zorsa bir erkek için de o kadar zordur hele de bir yeşil isik yakmazsa.
Bizim toplumumuzda bu görevde nedense hep erkeğe veriliyor, peşinden kossun, açılsın, sevgili olunsun.
Ben öyle yapmadım mesela esimim hic aklında bile yoktu. Ufaktan başladım isindirdim kendime, sonra da baktim yeşil ışık var açıldım. Ha o Işığı görmesem ben de kaçıp giderdim konuşma evresine girmeden
Erkeklere olan güvensizliğin izden dolayı uzaklastirmanizi da anlıyorum, hak veriyorum, bu durumda size suçlu diyemem ama adama da suçlu diyemem. Burda bir kismetsizlik var.
Adam sizden hiç ışık görmeyince vazgeçip nişanlanmış gayet doğal. Bazıları sevseydi seni ikna ederdi demiş evet yine ederdi ama bu sizden ufak bir ışıltı gormesiyle olurdu. K.bakmasinlar kimse de platonik aşkını sonsuza kadar beklemez günümüz şartlarında. Adama kizmayin, size dalginsin derken bile sizden bir umut arıyor ha nisanli yanlis ama ariyor işte.

Adam bırakmamış
Sevli olmamışlarıkmamışlar
Adam sadece yakınlık göstermiş kız ise terslemiş yüzüne bile bakmamış. Adam da napayım beni istemeyeni diyip başkasıyla nişanlanmış. Kız da bunu hazmedememiş. Bir nevi kız adamı bırakmış

heee ben hiç anlamamışım olayı :)

Böylelerinin mutluluğu kısa sürüyor demişsiniz ama eski konularına göz attınız mı ?
Konu sahibi algı yaratmak adına öyle bir yazmış ki ilk okuduğumda "bunlar eskiden sevgiliymiş, adam sevgiliyken aldatmış ve kızla nişanlanmış" gibi duruyor ama öyle değil...
Adam buna zamanında resmen koşarak gelmiş... Ama bu adamı bozmak için kaçmak için ne yapacağını şaşırmış. Terslemiş. Yüzüne bakmamış. Otobüste yanına oturmaya bile tenezzül etmemiş.
Ne zaman ki adam bu beni sevmiyor diyip başkasıyla nişanlanmış o zaman kıymete binmiş
Yani sevgili değillermiş. Adam hoşlanıyormuş ama kızımız naza çekmiş kendini. İnsan yerine koymamış.
Bence senin ki aşk falan değil. Sadece hırs. Nasıl benim peşimden koşmaz onu tercih eder hırsı
Bir de orayı nasıl birbirine katmadım demişsin. Pardon da katıp napacaktın ?
Nasıl hala benim peşimden koşmazsın egomu tatmin etmezsin diye mi ağlayacaktın ? Son derece küçük düşürücü...
Adam yine de seni unutamamış bir umut seni aramış onda bile suratına kapatmışsın. Ha bu nişanlısını aldatmak olur vs bu da o ikisinin sorunu seni ilgilendirmez
Durduk yere aralarını bozacaksın. Senin hiç bir söz hakkın yok adamda. Adam sana hiçbir şey yapmamış. Aşığım seviyorum bile dememiş ne bu tripler.
Hele bu yazış tarzı. Eski konuları bilmeyenler adamı nelerle suçlamışlar. Sanki adam dünyanın en şerefsiz insanı.
Bu kadar dramatize edip anartmayın. Onları da rahat bırakın. Bugün bu adam başkasını seviyorsa sebebi biraz da sizsiniz..
Kesinlikle size katiliyorum adam suan pesinden kosmadigi için boylesiniz sizin zorunuza giden bu ilgi hep sizin üzerinizde olsun istiyosunuz ayrica hicbirsey yapmayada hakkiniz yok bu sizin tercihiniz suan uzulmeniz yersiz sadece adamin baskasiyla olmasini hazmedemediniz belli ki

Buyuk bir talihsizlik yasamissiniz.
Ama keske arkadaslariniz onlari davet ederken bir bahane bulup, ortami terketseydiniz.
Bir daha bir yerde tekrar karsilasirsaniz selam dahi vermeden uzaklasin.
Cunku nisanlisinin icinde bulundugu durum da hic hos olmuyor.
Umarim kisa zamanda mutluluk cikar karsiniza...

Hayatımda geçirip geçirebileceğim en kötü gecelerden birini yaşadım bu akşam.Ben kendi yaptıklarıma,söylediklerime o anda ortalığı nasıl birbirine katmadığıma inanamıyorum...Hani "Nişan fotoğraflarını gördüm,ağlayamadım" sonra "Sarhoşken aradı,gene ağlayamadım" diye anlattım önceki konularımda...İyiki de ağlamamışım çünkü onun için biriktirdiğim bütün gözyaşlarım yalnızca yarım saatte aktı.Ve bugün onun için akıttığım son gözyaşlarımdı,çünkü değmezmiş...
Olayı anlatıyorum:Cuma günü üniversiteyi okuduğum şehre gitmek için biletimi aldım ve en yakın arkadaşıma cuma günü gidiyorum diye haber verdim.O da bu akşam eğer uygunsam samimi dört arkadaşımızla beraber en azından kahve içelim,sen gitmeden son bir kez daha görüşelim dedi,bende kabul ettim.Bir saate kadar buluşalım diye sözleştim.Yapmaz olaydım.
Bizim burada bulunan tek alışveriş merkezinde buluştuk arkadaşlarımla (2 erkek,3 kızız),oturduk bir kafeye,yaklaşık iki saat kadar kendi aramızda muhabbet ettik.Sonra yeter bu kadar kalkalım dedik,hesabı beklerken,diğer kız arkadaş telefonunu kurcalarken "Aaa X ve nişanlısı da buradaymış,dur arayalım,buraya gelsinler,nişanlısıyla da tanışırız." demesin mi?
Erkeklerde "Ara,ara..." diyip durdular.O anda zaten benim tepem attı ama gıkımı çıkaramadım,o anda amann neden arıyorsun desem acayip tuhaf kaçacak...Mevzuyu kimse bilmediği için sessiz kalayım,bir bahaneyle kaçarım düşüncesi vardı kafamda.
Yanılmışım,bu arkadaş bunu aradığında bu da nişanlısıyla bizim olduğumuz yere giriyormuş.Bizim salaklar da bunu gördüler,saçma sapan el hareketleri yapıyorlar.Hani duygularımı kolay kolay yansıtan biri de değilim yoksa benim duygularımı anladılar,uyuzluğuna mı yaptılar diyeceğim yani ama böyle yapacak insanlar hiç değiller.Ve ben kendisinin şehir dışında olduğunu duymuştum.Onlar bizim masaya gelene kadar bakmadım bile onlara.
Herkes tabii ayaklandı,"Ooo hoşgeldin nerelerdesin" muhabbetine girip tokalaştılar.X ise "Asıl siz nerdesiniz" gibilerinden.Bende mecburen selam verdim,hayatımda yaptığım en zor şeydi benim için.El elelerdi.Sonra da bu gerizekalı selam verip nişanlısını bana tanıştırdı...Açık açık bu aptallığı yaptı.
Neyse oturduk masaya...Nişanlısı gayet güzel biri,içten ve samimi bir selam verdi ve pek konuşmadı...Ben artık ne konuşuyorlar umursamıyorum bile.O anda kafamda yalnızca bana bir şey demese diyorum,çünkü patlamaya hazır bomba gibiydim..
Bir süre muhabbet ettiler,sonra bu X bana demesin mi "Çok dalgınsın,bir sıkıntı mı var" diye.
En yakın arkadaşım da kesin cuma günü yola çıkacağına takmıştır kafayı,yol psikolojisi dedi.Bende gıcıklığına "Alakası yok,yalnızca buradayken yeni numaramı alsam diye düşünüyordum,bu sıralar her kafadan insan arıyor,sapığı var,serserisi var,sarhoşu var...Sonuçta ben bu insanlarla uğraşamam" dedim.
X'in yüzü allak bullak oldu,tuhaf tuhaf baktı bana....Bende kafamı çevirdim,arkadaşlarda işi şakaya vurmaya çalışıyorlar,biraz daha oturduktan sonra dayanamadım,gidiyorum ben diye ayaklandım.Kız arkadaşlarımla kucaklaştım,tam gidiyordum,nişanlısı da bana döndü,"Tanıştığımıza memnun oldum,iyi yolculuklar" dedi...Bende aval aval tokalaştım kızla,teşekkürler dedim çıktım.
Sonra da avm nin tuvaletine gidip hıçkıra hıçkıra ağladım...Çok zoruma gitti nişanlısıyla tanışmak,tokalaşmak.Diğer ucuz erkekler gibi kendini bana bu şekilde ispatlamaya çalışması yıktı beni.Nişanlısının yanında hislerim yüzünden utandım,yerin dibine girmek istedim.Nasıl bir cesaret,nasıl bir mantıktır,sinirlerim harap oldu..
Ben bu insanla bir daha bir araya ve yüz yüze hiçbir şekilde gelmek istemiyorum ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum.Arkadaş grubunda bir şekilde bahane uydururum ama memleket zaten çok büyük bir yer değil,gideceğin mekan azdır.Bir yerden bir yerde mutlaka yüz yüze gelicem o zaman ne yapacağım bilmiyorum.Sakinleşebilmiş değilim,ne yapacağım,nasıl davranacağım en ufak fikrim yok
Uzun olduğu için kusuruma bakmayın,fakat tutamıyorum kendimi.
Kiyamam ya çok uzuldum.:KK42: O öküze de ayrıca sinirlendim.:KK11:

Back
X