• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısıyla iletişimsizlik problemi yaşayan var mı ?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Nisanlimla iletisimsizlik problemimiz var. Ben calismiyorum kendisi memur 5te evde oluyo yemek 2 saat uyuma falan 2lere kadar oturuyo. Öğle arası iş çıkışı falan ariyo eve gidene kadar konuşuyoruz buluşmaya hevesli yanyanayken çok ilgili. Ama ayrildigimizda beni hiç özlemiyo. Aksam uyandıktan sonra mesaj atar 15 dk anca konusuruz gittigi yerleri yazar bide mesajla. Yanı günde 10ar dklik telefon konusmasi, 15dklik mesajlaşma faslı yaşıyoruz. Haftada 1 de bulusuyoruz. O atmayinca ben de atmiyorum aramiyorum. Bu konuyu actigimda sen neden atmiyosun diyo ben gördüğüm kadar ilgi gosteriyorum. Ben seni seviyorum herseyimsin mesaj yüzünden tartismayalim diyo ama ben kendimi yalnız kocaaaa bi boşlukta hissediyorum. Bu adam 2lere kadar oturuyo akşamları napiyo da beni özlemiyo mesaj atayim da konuşalım demiyo??

Erkeklere ınat , kısasa kısas yapmayacaksın . Babamda esımde ıyılıkle tatlı dille ıstedıgım herseyı yaptırırım ama trıp kapris tavırla bambaska olurlar.
Nsıl olmasını istıyorsan öğret. Yanı süprz yapsın dıyorsan sen yap önce gorsun oda yapar. Bu herseyde gecerli. Bı akşam yemege cagır hafta içi baska bı sksamda o yapar emın ol. Sen sadece beklıyorsun bu senı mutsuz eder yıpranırsın.

Erkeklere ınat , kısasa kısas yapmayacaksın . Babamda esımde ıyılıkle tatlı dille ıstedıgım herseyı yaptırırım ama trıp kapris tavırla bambaska olurlar.
Nsıl olmasını istıyorsan öğret. Yanı süprz yapsın dıyorsan sen yap önce gorsun oda yapar. Bu herseyde gecerli. Bı akşam yemege cagır hafta içi baska bı sksamda o yapar emın ol. Sen sadece beklıyorsun bu senı mutsuz eder yıpranırsın.
Evet ben soğuk yapınca anliyo ve buz gibi oluyo. Yemek sürpriz falan hikaye ben beni ozlesin istiyorum uzuun uzun konuşalım istiyorum :( evet sadece bekliyorum ama konuşmaya hevesli değilse ben ne yapabilirim ki ancak kendimi küçük dusururum :(

Evet ben soğuk yapınca anliyo ve buz gibi oluyo. Yemek sürpriz falan hikaye ben beni ozlesin istiyorum uzuun uzun konuşalım istiyorum :KK43: evet sadece bekliyorum ama konuşmaya hevesli değilse ben ne yapabilirim ki ancak kendimi küçük dusururum :KK43:
Sizin fıkrınız tabı. Ama ben esıme duygularımı ifade ederken cok cömert oldum. Önce sen ben demedım. Aslada gurur yapmadım. İlişkilerde bıraz egılıp bukuluyorsunuz ne yazıkkı. Esım ve ben hangımız fazla gosterse sevgısını bunu küçüklük olarak gormez. Gormemeli. Ego fazla tehlikeli bnce

Sizin fıkrınız tabı. Ama ben esıme duygularımı ifade ederken cok cömert oldum. Önce sen ben demedım. Aslada gurur yapmadım. İlişkilerde bıraz egılıp bukuluyorsunuz ne yazıkkı. Esım ve ben hangımız fazla gosterse sevgısını bunu küçüklük olarak gormez. Gormemeli. Ego fazla tehlikeli bnce
Ama benim içinde durum adaletli mi? Birkaç kez uyardim aynı şeyle beni vurdu.

Bu biraz karakter meselesi erkekleri kendimizmiş gibi görmemeye çalışmalıyız. Babamla yaşadığım buna benzer bir sorun vardı benim babam da öyle pek sarılıp öpmezdi beni ben de kendimce yakınırdım başkalarıyla karşılaştırırdım bu durumu ama annemden öğrendim ki ben babama yanaşmadığım için o şekildeymiş bundan sonra hep adım atan oldum, sevdiğimi söyledim şimdiyse çok şükür çok güzel anlaşırız. Demeye çalıştığım şey şu, siz diyorsunuz ya ben de atmam ararmam diye belki de sorun buradadır?

Bu biraz karakter meselesi erkekleri kendimizmiş gibi görmemeye çalışmalıyız. Babamla yaşadığım buna benzer bir sorun vardı benim babam da öyle pek sarılıp öpmezdi beni ben de kendimce yakınırdım başkalarıyla karşılaştırırdım bu durumu ama annemden öğrendim ki ben babama yanaşmadığım için o şekildeymiş bundan sonra hep adım atan oldum, sevdiğimi söyledim şimdiyse çok şükür çok güzel anlaşırız. Demeye çalıştığım şey şu, siz diyorsunuz ya ben de atmam ararmam diye belki de sorun buradadır?
Olabilir inada biniyo belki ama şöyle de bi durum var akşamları mesaj attığında konuşuyoruz ben bi cümle yazıyorum o sadece emojiyle cevap veriyor ben de sinirlenip yazmiyorum. İnsan konuşmayı devam ettirir bunda tık yok. Nisanlimla bu sorunu yaşadığıma inanmıyorum sevgilim degil sonuçta

Olabilir inada biniyo belki ama şöyle de bi durum var akşamları mesaj attığında konuşuyoruz ben bi cümle yazıyorum o sadece emojiyle cevap veriyor ben de sinirlenip yazmiyorum. İnsan konuşmayı devam ettirir bunda tık yok. Nisanlimla bu sorunu yaşadığıma inanmıyorum sevgilim degil sonuçta
Evet ama bu üzerinde emek verilmesi gereken şey gibi geliyor bana yani tüm gün o aramadı ben de sormadım şeklinde geçiriyorsunuz günü sonrasında konuşmanızda da kendince öyle gösteriyor tepkisini. Siz sevgili değil nişanlısınız o yüzden daha yakın olmanızı daha candan olmanızı bekliyordur. Eğer bu mesele çok canınızı sıkarsa alın karşınıza konuşun daha evlenmeden kafanızda türlü türlü kuruntularınız olmasın :)

Evet ama bu üzerinde emek verilmesi gereken şey gibi geliyor bana yani tüm gün o aramadı ben de sormadım şeklinde geçiriyorsunuz günü sonrasında konuşmanızda da kendince öyle gösteriyor tepkisini. Siz sevgili değil nişanlısınız o yüzden daha yakın olmanızı daha candan olmanızı bekliyordur. Eğer bu mesele çok canınızı sıkarsa alın karşınıza konuşun daha evlenmeden kafanızda türlü türlü kuruntularınız olmasın :)
Son actigimda tartismak istemiyorum dedi telefonu kapattik. Ben de konuyu bidaha asla acmicam dedim mesajla sinirlenip tukurdugumu yalicam görünüşe gore barı yuzyuze konuşayım. Daha yakın candan derken nasıl davranayim peki? Hayır bu inat yüzünden birbirimizden soguycaz korkuyorum :(

Nisanlimla iletisimsizlik problemimiz var. Ben calismiyorum kendisi memur 5te evde oluyo yemek 2 saat uyuma falan 2lere kadar oturuyo. Öğle arası iş çıkışı falan ariyo eve gidene kadar konuşuyoruz buluşmaya hevesli yanyanayken çok ilgili. Ama ayrildigimizda beni hiç özlemiyo. Aksam uyandıktan sonra mesaj atar 15 dk anca konusuruz gittigi yerleri yazar bide mesajla. Yanı günde 10ar dklik telefon konusmasi, 15dklik mesajlaşma faslı yaşıyoruz. Haftada 1 de bulusuyoruz. O atmayinca ben de atmiyorum aramiyorum. Bu konuyu actigimda sen neden atmiyosun diyo ben gördüğüm kadar ilgi gosteriyorum. Ben seni seviyorum herseyimsin mesaj yüzünden tartismayalim diyo ama ben kendimi yalnız kocaaaa bi boşlukta hissediyorum. Bu adam 2lere kadar oturuyo akşamları napiyo da beni özlemiyo mesaj atayim da konuşalım demiyo??

ee daha ne olsun

Ayni sorun bende de var. Ama tek fark nisanlimin isinden dolayi konusmamak. Ancak mesajlarla ara ara konusuruz. Bide aksam kim erken yatarsa o yazar iyi uykular canim gibisinden. Cok benzerlikler var. Benim nisanlim da gorusduyumuzde oyle bakar konusur ki herseyi unuturum. Ama mesajda baska bir adam gibi geliyor bazen. Karakter meselesi. Benimki sevgiyi boyle cok konusmakta mesajda gormuyor, gostermeyi seviyor. Sizdede boyle sanirim. Nisanlinizin cok yazismak konusmakla isi yok sanirim. Seviyorsaniz alismalisiniz. Bende sizin gibi o arayip sormuyo ben neden arayayim dusuncesindeydim ama gerek yok ya istersen yaz ara sor.

Sen de çalışsan anlarsın halinden. Bütün gün kafası şişiyor insan dinlenmek istiyor

Zaten konusuyormussunuz gün asiri niye bu israr, abarti. Kafaya takilacak seylermi bunlar Allah askina?! Bosyere nisanlinizi ve kendinizi s1kmayin. Sevgisininden eminsiniz önemi varmi ilk mesajin kimin attigi. Karsindaki insana ne kadar anlayisla yaklasirsan o da sana öyle bir anlayisla yaklasir.

Ben de nisanlima ne kadar 'beni aramiyosun ozlemiyomusun sen beni onceden böyle degildin' vs diye trip atarsam,adam o kadar cok inadına beni aramiyor. Kendimi yirtiyorum ben de seni aramayacagim iste bak gorursun diye ama 5 dk sonra arayan yine ben oluyorum.
Sevgisinden eminim şükür onda sorun yok,isleri cok yogun ve bu sogukta disarida geciyor cogu vakti, sık aramamasini normal buluyorum artik kendimi alistirdim.
Simdi taktik degistirdim hic trip yapmiyorum. Arayinca gayet guleryuzlu konusuyorum hiçbir sorun yok havasinda.
O mutlu ben mutlu :KK200:

Yani demem o ki ; erkeklerin her zaman bizim triplerimizi cekecek tahammulleri olmayabiliyor.. Biz onlari kendimiz gibi gorerek hatayı en basta yapıyoruz.

Belki gün içerisinde çok yoğun oluyordur canım normaldir
Eğer sen çalışmıyor evde oturuyorsan, ondandır böyle hissetmen
Bolca vaktin var ama onun dolu
Ben de nişanlıyken öyleydim ama şuan evlendik eşimi daha ii anlıyorum
Gün içinde çok yoruluyor ama eve gelince telafi ediyor

Back
X