- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
butun konularını okudum bence bu kişiyle ilişkini gözden geçir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan işsiz olduğun için tek işin o ve ona sarıyorsun bir dönem bende yaşamıştım aynı şeyi ama yapma ellerinle itme adamı. Benim işim yüzünden nişanlımla hiç yazışmadan sesini duymadan gün geçirdiğim oluyor bazende ben aramak istemiyorum çünkü o kadar yorgun oluyorum ki evde ailemin yüzüne bakmadan odama çekiliyorum daha önce de birine aynı yorumu yapmıştım. Kimsenin tüm işi biz değiliz her dk sana yazmasını bekleme bırak biraz alanına saygı göster adamın sonuçta bi iş bi sen ile ilgilenirse kendi için ne yapacak bu adam bırak kendine vakit ayırsın biraz seni seviyor tabiki de ama seviyorum diye zırt pırt mesaj atıp aramaz sende bunlara takılma evlenince sıkılacaksın zaten kendiné meşgale bul evde :)))Nisanlimla iletisimsizlik problemimiz var. Ben calismiyorum kendisi memur 5te evde oluyo yemek 2 saat uyuma falan 2lere kadar oturuyo. Öğle arası iş çıkışı falan ariyo eve gidene kadar konuşuyoruz buluşmaya hevesli yanyanayken çok ilgili. Ama ayrildigimizda beni hiç özlemiyo. Aksam uyandıktan sonra mesaj atar 15 dk anca konusuruz gittigi yerleri yazar bide mesajla. Yanı günde 10ar dklik telefon konusmasi, 15dklik mesajlaşma faslı yaşıyoruz. Haftada 1 de bulusuyoruz. O atmayinca ben de atmiyorum aramiyorum. Bu konuyu actigimda sen neden atmiyosun diyo ben gördüğüm kadar ilgi gosteriyorum. Ben seni seviyorum herseyimsin mesaj yüzünden tartismayalim diyo ama ben kendimi yalnız kocaaaa bi boşlukta hissediyorum. Bu adam 2lere kadar oturuyo akşamları napiyo da beni özlemiyo mesaj atayim da konuşalım demiyo??
Bak ben bunları böyle kafamda kuruyorum millet normal daha ne istiyorsun diyo nisanlim gibi ben de eş geçiyorumbutun konularını okudum bence bu kişiyle ilişkini gözden geçir
Bize de bi maşallah yanyanayken çok mutluyumbenim nisanlimda aramaz bide bizde uzaklikda var ama aramio iste napim hergün ben isterimki her aksam beni arasin söyle konusalim yarim saat felan ama aramio kac kere dedim ama aramio
napimmm
ilgi ve alakada sknti var biraz ama yapcak bise yok
hep mesaj atar sabah aksam hergün konsuurz bisiler paylasiriz ama benim istedim sekilde degil
ama ne diyelim tek derdimiz bu olsn
yan yanaykenden ondan iyisi yok masallah dim :)
Evet sıkıntıdan bana sariyosun diyo o da hatta kendime bile sariyorum sacima basimaŞuan işsiz olduğun için tek işin o ve ona sarıyorsun bir dönem bende yaşamıştım aynı şeyi ama yapma ellerinle itme adamı. Benim işim yüzünden nişanlımla hiç yazışmadan sesini duymadan gün geçirdiğim oluyor bazende ben aramak istemiyorum çünkü o kadar yorgun oluyorum ki evde ailemin yüzüne bakmadan odama çekiliyorum daha önce de birine aynı yorumu yapmıştım. Kimsenin tüm işi biz değiliz her dk sana yazmasını bekleme bırak biraz alanına saygı göster adamın sonuçta bi iş bi sen ile ilgilenirse kendi için ne yapacak bu adam bırak kendine vakit ayırsın biraz seni seviyor tabiki de ama seviyorum diye zırt pırt mesaj atıp aramaz sende bunlara takılma evlenince sıkılacaksın zaten kendiné meşgale bul evde :)))
Dilinde değil içinde olması önemli boşver iki mesajla kıyaslama değerini şuan o sana sürekli mesaj atanlar değil senin kocan olacak insanlar o kadar değer verselerdi şuan yanında onlar olurdu yanında sıkma nişanlını kıymetini bil :)Evet sıkıntıdan bana sariyosun diyo o da hatta kendime bile sariyorum sacima basimaidare edicez napalim diyo
ben önceki ilişkilerde sık konuştuğum ozlendigimi çok net hissettiğim için garip geliyor
![]()
Nisanlimla iletisimsizlik problemimiz var. Ben calismiyorum kendisi memur 5te evde oluyo yemek 2 saat uyuma falan 2lere kadar oturuyo. Öğle arası iş çıkışı falan ariyo eve gidene kadar konuşuyoruz buluşmaya hevesli yanyanayken çok ilgili. Ama ayrildigimizda beni hiç özlemiyo. Aksam uyandıktan sonra mesaj atar 15 dk anca konusuruz gittigi yerleri yazar bide mesajla. Yanı günde 10ar dklik telefon konusmasi, 15dklik mesajlaşma faslı yaşıyoruz. Haftada 1 de bulusuyoruz. O atmayinca ben de atmiyorum aramiyorum. Bu konuyu actigimda sen neden atmiyosun diyo ben gördüğüm kadar ilgi gosteriyorum. Ben seni seviyorum herseyimsin mesaj yüzünden tartismayalim diyo ama ben kendimi yalnız kocaaaa bi boşlukta hissediyorum. Bu adam 2lere kadar oturuyo akşamları napiyo da beni özlemiyo mesaj atayim da konuşalım demiyo??
Ben ne üzerine dusuyorum ne bunaltiyorum :) kendim kurup kendim üzülüyorumanladigim kadariyla ogrencisin, biraz enerjini baska seylere kanalize etsen, bence biraz nisanlina sarmis gibisin, anlattiklarinda anormal bir durum yok. Adami birak nefes alsin, birak ozlemesine firsat tani, kendini unuttur biraz bakalim durum degisecekmi, inana sen uzerine dustukce daha beter olur.
Ben ne üzerine dusuyorum ne bunaltiyorum :) kendim kurup kendim üzülüyorum
sorununu cozmussun o zaman sen
Haftada 1 az mi ki?Telefon görüşmeleriniz bana normal gibi geldi.
Ama yüz yüze neden bu kadar az görüşüyorsunuz, belki daha sık yüz yüze görüşmelisiniz.Telefonla konuşmak mesajlaşmaktan ziyade.
merhaba araniza yeni katildim ve mesajinizi okuyarak ancak size sunu diyebilirim, siz gercekten onu seviyormusunuz bunu kendinize önce sorup hatta icinizdeki ikinci hizlerinize sorun yoksa sade o sizi sordugu icinmi ilgi duyuyorsunuz, nisanlanmadan önce durumunuz nasildi yani sunu anlatmak istiyorum hep böylemiydi iliskiniz yoksa nisanlandiktan snnrami degisti iliskiniz? hakkinizda hayirlisini dilerim.... ve ayrica sanirim senin kafana takilan nisanlin gecelere kadar ayakta durmasi ve bu senin beyninde karincalanma olmus ve düsündürüyor üstelik ne yaptigni bilmek istemem ve onun ayakta olmasi sana yazmamasi o saatlerde ve sayre aklima sade bu soru geliyor nisanlinin problemleri olup bunu size söylemekten cekinmesi bir olay olabilirmi? güzel kardesim nisanlinizi arayin ve icinizdeki kuskulari paylasin ve rahatsiz oldugnuzu söyleyin sadece konusmakla basa cikabilirsiniz diye dusunuyorum sonucta ilerdeki zaman evlendiyinizde gece saatlerinde evden gidip kafa dinlemek istiyorum deyip karsi karsiya gelebilirsin herseyi acik konus .... saygilarimla
3ay tanisali 5 ay oluyo evet çok hızlı oldu. Anlasamadigimiz tek nokta bu sorun. Her sorunumuzu konuşarak cozuyoruz. Ben bu sorunu konuştum olmadı kustum olmadı ne ben değiştim ne orabbim ayirmazsin ozaman:) gece oturmasi aksamlari uyuyor olmasi bu özlemeyi engellemezki, tam olayi bilmediyim icin olayi hangi durumdan bakacagimi sasirdim kac ay nisanlisiniz?