Nişanlıyı ziyaret bu kadar mı sorun:(((

burnfat55

88.6 to 55...boy 158.ilk hedef 80...guncel 84.7
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
2.866
1.867
173
selam kızlar.benim derdim biraz ilginç.Nişanlım farklı bir şehirde.ve ailem bu gibi konularda biraz dar düşünüp onun yanına gitmemi istemiyor.nişanlım beni ziyarete geldiğinde ise onun ailesi sorun yapıyor."neden o gelmiyor nasılsa bu şehirde oturacak alıması lazım vs. gibi bi sürü şey sölüyolarmış.Ayrıca biraz ilginç ama ısrarla eşyaları ve çeyizi ordan almamı istiyolar(şu an acayip gergin aramız.o neden ailen izin vermiyor gelmene diye geriliyor.ben de senin ailen senin gelmene neden bu kadar tepki gösteriyordiye geriliyorum((offffff offffff bu konuda fikri olan çıkış yolu gösterecek olan,teselli verecek olan herşey kabulümmm(1no2:

kafası çalışmıyomu nişanlının ailesinin? kızla erkek aynımı bu durumda?
ne ilginç insanlar var ya.

canım ailen bana göre dar düşünmüyor
benim ailem olsa onlarda izin vermezdi kesinlikle
ne olursa olsun kız çocuğu farklıdır
niye bu kadar problem yapıyorlar ki

bende gıdemedım cnım ,bız yıllardır bırlıkteydık oysa ,o geldı hep ,ailesi hiç birsey demedı bu durumda..

biz bir yıl nısanlı kaldık ,kayınvlaıdemı bır nısanımda gordum bır ev sermede :))

ben ev sermeye annemle gıttım yanı nısanlıyken bır kere gıttım o da ev sermek ıcın,

10 gun de evı serdık gerı dondum ,

gelınlıgımı bıle sadece alınırken gordum bır de düğün sabahı ,düşün yanı kaydirigubbakcemile3

sorun edılecek bırsey degıl bence bu ,lmaz:

ya sormayın nişanlımın ailesi rahat biraz.kendi kızları nişanlısının ailesini sık sık ziyarete gidiyormuş.ve bunun normal olduğunu düşünüyorlar.ben bizimkiler izin vermiyo bizim aileye göre biraz farklı bu dediğimde sorun oluyo.onlara kötü aile muamelesi yapmışım gibi alınıyo aile nedense

Fatta83 canım bende aynı sorunu yaşıyorum , benimde nişanlım bursa da ben istanbul da.. onun ailesi izin vermiyor evleniceksiniz masraf yapmayın diyor, benim ailem gelin ata binmiş ya nasip demiş lmaz: diyor ben gidemiyorum.. yani evlenene kadar bu sorun devam edicek anladım :umursamaz: klasik Türk ailesi işte..

ama aramızdaki ilişki kötüye gidiyo(ben yüzyüze görüşmenin her zaman artı olduğuna inanan bi insanım.teldeya da mesajda mimik,ses tonu vs olmadığı için bi çok konu olması gerektiği gibi anlaşılmıyo(vakti ve maddi imkanı olduğu halde en son 1 aydır görüşmedikbana çoooookkksaçma geliyo.şimdi rahat rahat vakit geçiremeyeceksek ne zaman olacak bu?düğünden hemen sonra ikimizde çalışmaya başlayacağız.evlendikten sonra milyon tane sorun olacak(benim anlamadığım bu kadar değerli bi zamanı nasıl bu kadar değersiz hale getiriyo bu davranışlar(ve enimnişanlıma ne demem gerek bu konu ile ilgili?onun da kafası çok karışık benim de

canım zaten bu durumu nişanlına söyliceksin
nişanlında ailesine uygun bir dille söyler
herkes aynı olmak zorunda değil ki

canım inan seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları %100 bende yaşıyorum ama karşılıklı anlayış ile çözüceksiniz bunları evlilik güzel şeylerin bitişi sorunların başlangıcı gibi görme.. bizde sevgilimle çok sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz şuan bide 1,5 ayda bir zor görüşüyoruz ki bu yıllardır bu şekilde.. Ama napalım bu günlerin acısını evlenince çıkarırız diyoruz şurda ne kaldı sonra bir ömür birlikte olucaz inş. diyoruz sabrediyoruz.. birbirinize saygınızı yitirmeyin en önemlisi bu..

canım benim ailemde izin vermiyordu ben mersinde yasıyordum eşim istanbulda o her hafta sonu geliyordu ailesi bişi demiyordu ama benim ailem evleneceksiniz herhafta ucak parasına verecginiz paraya bişi alın gelme deyip duruodu eşimde dileği göndermiosunuz bari bana karısmayın dedi bi gun ondan sonra bişi diyemediler bende bazen sabah gelip akşam dönüodum çok şey yaşadık yani eşyaları bile eşim burdan aldı ben sadece foto gördum o kadar ailem gelip görüp seçmeme bile izin vermedi bende çok sinir oluodum ama napalım katlanıoduk nişanlıyken 1 defa annemle geldim 2 gunde evimi düzeltip gittik dayanın sizde sabredin tek sen deilsin yani çoğu kızın ailesi böyle

evlendikten sonra neden milyon tane sorun olsun ki?
ailen dar düşünmüyor olması gereken bu.
bizde ayrı şehirlerdeydik böyle oluyordu.
düğüne daha çok var mı, tavrından taviz verme evlendikten sonra acısını çıkarırsınız zaten yerimseniben

hayır yani, hadi senin ailen izin vermiyo ve nişanlının ailesi bunu anlamıyo.
niye çocuk gibi inat ediyolar ben onu anlamıyorum. sen gdiemiyosan o gelsin nolcak. sen gidemiosun die oğullarını yollamamak neyin nesi, çocuk oyuncağı mı bu? o yapmıyosa ben de yapmam. evlilikte her iki tarafın da fedakarlık yapması gerekiyor, e bir gün eşin fedakarlık yapması gerektiği zaman sen yapmadıysan ben de yapmam diye mi düşüncek? ne biçim aile bu? düşün bunları istersen arkadaşım.

ya maddi sıkıntılar iş bulma vs
düğün mayıs 9da inş.sağol bitenem moral verdiğin için.opuyorumnanaktan

senin ailenin sorun yapması doğal bence ne de olsa kız ailesi..
ama erkek tarafı niye gelmesine kızıyolar anlamadım erkekle kız birmi..

Canım bunu nişanlına tatlı dille izah etmeye çalış ..kalp kırmadan..
Bir bayanın erkegin ayagına gitmesi yakışık almaz. kaldıki sen bayansın .. namus kavramı biz bayanlardan daha ön plandadır. senin ailen nasl güvensinde yollasın ki. Allah korusun galeyena gelinse istenmeyen şeyler olsa düğün arefesinde..
Erkegin gelmesi lazım .. özlüyordur muhakkak ki biraz fedakarlıkla buna katlanılmalı..
Ama bunlar kalp kırmadan yapılmalı .. düğün öncesinde sinirler gergin olur ve kalpler kırılmaya müsaittir. dikkat edin .. kalpler kırılmasın sevgi aşınmasın..
Allah yardımcın olsun ..

ailen hakli daha nisanlisiniz bence nisaninlinin ailesinde sorunlar var sor bakalim onlar kizlarini yollarlarmiymis:)

ben de nişanlıyım. hatta nikahım oldu ben manisalıyım eşim trabzonlu.iş ciddiye bindikten sonra hiç gitmedim trabzona. bayram oldu nişanlım geldi..nikah oldu manisada yine nişanlım geldi. demedi ki trabzonda olsun sen gel. hiç gitmedim. nasipse şubatta gidicem zaten çünkü orda çalışıcam artk.
hiç de sorun olmadı. benim ailem de kız gitmez oğlan gelir gider mantığındalar. çok da muhabbeti olmadı aslında tepkilerini bildiğim için hiç demedim. nişanlımda anlayış gösterdi hep o gidip geldi
zaten bundan sonra heppp ordayım varsın şimdi nişanlım gitsin gelsin

cok sasrdım nişanlının ailesnn o gelmıosa sen nie gidion demelerine walla ilginçççmiş ohaoldumsmile kizla erkek bir olurmu hiç onlar kendi kızlarını gonderebilir ama herkes onlar gibi olamaz yani..benm kaynanam hiç bole karısmaz yok gelme masraf yapmada bilmem nede.. bizde suan nişanlımla ayrı sehirlerdeyız o gorewinden dolayı burda deil ama ailesi burda..hiç bişiyede karısmazlar cok sukur..hatta gel bile derler..nişanlımda ne zman izni olursa gelir zaten yada bi şekilde izin alır ole gelır kii geldigi yerde cokk yakın bi yer deill

canım nişanlının bu konuda sana anlayışlı davranması lazım
ailesi de saçmalamış açıkçası
ne demek o neden gelmiyor buraya
kız ile erkek bir olamaz
eşim askerliğini Ankara'da yapmıştı
o dönem nişanlıydık
babamı annemi zar zor ikna edip yemin törenine gitmiştim
kayınpederim de gelmişti
yoksa hayatta yalnız göndermezlerdi
kayınbiraderimin nişanı oldu
kayınvalidemler babamdan benim için izin almak istediler
ama babam vermedi ve açıkça söyledi onlara evlenmeden önce yakışık almaz diye
o zamanlar kızıyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum
bizim de kızımız bunun için izin istese kesinlikle vermeyiz
nişanlın ile konuşmalısın
seni seviyorsa bu durumu anlayış ile karşılayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…