Nişanlıyım ailem ayrılmamızı istiyor

Nişanlınıza ve ailesine bildirin durumu düğün tarihini daha öne alın yada 1 sene daha sıkın dişinizi eğer gerçekten ortada ele alınır bir sebep yoksa severken ayrılmayın.

Neden sevmiyorlar ve istemiyorlar?
Tek çocukları mısın?
Sorun sadece uzakta olması olamaz.
Eğerki bunun dışında mantıklı sebepleri varsa ve sen sevdiğin için bunlar gözüne gelmiyorsa aileyi anlayabilirim.
Sen çalışıyor musun?

Ben hiç bir ailenin boşu boşuna istememezlik yaptığını görmedim

Sorun sadece uzakta olması başka bi sebebi yok kendileri söylüyorlar zaten uzak buldun biz istemiyoruz. Defalarca neden istemiyorsunuz bana söyleyin ben de bileyim lütfen diyorum ama hiç biri karşıma geçip de bi sebep söyleyemiyor.tek çocuk değilim 4 kardeşiz lakin bana davranışları her zaman farklı oldu.Evin günah keçisi muamelesi gördüm tek başıma kimseden beş kuruş almadan gittim Üniversite okudum.2 yıl boyunca arayan bi derdin var mı diye soran olmadı şimdi masabaşı iyi bi işim var.Ve her fırsatta güzelim işi bırakıp evlenilmez o buraya gelsin İstanbul da yaşanmaz Vs.gibi şeyler söylüyorlar.Ve sanki ben nişanlı değilmişim hayatımda hiç kimse yokmuş gibi görmemezlikten ve bilmemezlikten geliyorlar herşeyi.Nişanlımın ailesi bu ön yargıyı ( uzaklık) yıkmak için sürekli iletişime geçmeye çalışıyor arıyorlar sık sık telefonlar çalıp çalıp susuyor. Açılsa da zora ki iki kelime konuşup kapatıyor ailem.Bu yüzden ne yaparsam yapayım hiçbir bişey yoluna girmiyor ailemle oturup konuşmayı da denedim fakat duvara konuştum sanki.Anlattım anlattım sustum.Herşeyi nişanlım ve ailesi netleştirmeye çalışırken benim ailem dünyadan bi haber olmayı tercih ediyor.

Nişanlınıza ve ailesine bildirin durumu düğün tarihini daha öne alın yada 1 sene daha sıkın dişinizi eğer gerçekten ortada ele alınır bir sebep yoksa severken ayrılmayın.
Nişanlım ve ailesi bu durumu biliyorlar,kızım üzülme evlenince herşey yoluna girer.Biz seni çok seviyoruz her zaman yanındayız.Az kaldı güzel günler yakın diyip bana moral veriyorlar.Ama kendi ailemi tanıyamıyorum onlardan bu davranışları yüzünden günden güne uzaklaşıyor kendi kabuğuma çekiliyorum

Boşu boşuna değil zaten dikkatli okuduysan uzak olması sebep.
Ailene hak veriyorum o yüzden boşu boşuna istememezlik yapmazlar dedim istemeyebilirler. Ben annemlere yarım saat uzaklıktayım 2,5 senedir evliyim hala bi hafta görüşmesek özlüyoruz birbirimizi , sen de çok zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…