nişanlıyım ama onu unutamıyorum içim acıyor

Dengesiz işte, başka ne çıkar bu söylediklerinden. Ooofff ooffff... Seven insan yanında olurdu senin. Bence geçmişi unut. Çok zor biliyorum ama yapabileceğin başka bir şey yok. İletişimini tamamen kesmelisin onunla. Yoksa sağlıklı düşünemeyeceksin ve hep etkileyecek böyle hayatını. Bunu yapmasına izin verme bence.

cnm düşünmüyordum taki,onu facede tekrar online görene kadar..haklısın dengesiz ve tutarsız oldu hep bana karşı ama beni suçluyor şu an msjlarıyla ben kaza yaptım sen beni ldümmü kaldımmı diye aramadın diyor..seni seviyorum ama ilerisi olmayacaktı zaten seninle diyor..ama ben onu çk özlüyorum hep onunla olan günler aklımda..çok acı çekiyorum..belkide beni zamanında gerçekten sevdiğine emin olduğum için,oda beni aramadın diye suçlayınca,bende keşkelerle çırpınıyorum

cnm nişanlı olduğumu bilmiyor zaten çk mutluydum ama aniden onu görünce,herşey yeniden başladı bende..evet zaten nişanlımın evlenilecek biri olduğu için mantıklı düşünüp attım bu adımı..çünkü evim yuvam olsun istedim her zaman..

zaten facede resmini bile grmem olumsuz etkiliyor beni..beni suçlaması,herşeyi sen bu hale getirdin gibi suçlamaları öldüryor beni..birde beni seviyormuş hala ama veda eder gibi..psikolojimi tamamiyle mahvetti cnm..kendimi suçluyorum bende neden kazaq yapınca aramadım diye

eski erkek arkadaşını defet gitsin bence ondan bir halt olmaz. herşeyde bir hayır vardır belki bu çocuk seni mutlu edecektir. eskiden kimse sevmeden evlenmiyordu. evlendikten sonra aşk bitiyor derler sana değer vermesi önemli

cnm zaten nişanlımla mutluydum onu görene kadar..onu gördüm ve kafam karma karışık oldu..ben ne yapacağım diye düşünürken,onun dün böyle msj atması veda msj ı gibi,beni darma duman etti

Bu bir çelişki, kendinizi kandırmayın, onu görene kadar "mutlu olsaydınız" aklınız onda olmazdı... :1closedeyes:

Unutmayın, gönül meselelerinde "Çivi çiviyi sökmez..." Eğer evvelki çivi "derinlere yer etmişse" söküldüğü yeri kanatarak, parçalayarak çıkar... Sizinki de o hesap...

Siz şu an o adam için üzmüyorsunuz kendinizi, doğru dürüst bir beraberlik yaşamamışsınız onunla, yaşayamadıklarınızın özlemi ve hayali, onun abuk subuk sözlerinin ekisiyle vicdani gelgitler olmasa aklınıza bile gelmeyecek zaten... Nedense evimizde olan mobilyadan daha caziptir misafirliğe gittiğimiz evdeki biçimsiz koltuklar, diğer şehirlerin havası bizimkinden daha güzeldir, başkasının hayatında bizimkinden daha az sıkıntı vardır vs. Daima elimizde olmayana özlem duyarız... Sanırız ki içimizdeki boşluğu ulaşamadığımız kişi ve imkanlar dolduracak, yanlış; eğer kendi kendinize yetmeyi ve mutlu olmayı öğrenirseniz aylarca vaktinizi çalan, ne uzayan ne kısalan beraberliğin mimarı adamları sizinle bir ömür harcamayı göze alan, işi resmiyete döken beyefendilere tercih etmezsiniz... Onu düşünmek, zihninizde yer işgal etmesine izin vermek onu nişanlınıza tercih etmektir, yazıktır... sengözlerimebaksanab

o kadar güzel yazmış o kadar güzel ifade etmişsinki,gerçekten yazdıklarınız bana ders oldu..çok tşk ederim öncelikle..ancak sizinde yazdığınız gibi,ne başı nede sonu belli olamayan bir ilşkiydi bizimkisi..şu an ise vicdan azabı duyduğum için tüm üzüntümün nedeni..beni sorumsuzlukla sevgime inanmamakla suçlaması,tam hayatıma yön verirken,aniden karşıma çıkması,onu sevdiğime inanmamışcasına suçlaması derinden yaraladı beni..zaten son msjında ileri olamazdı seninle diye yazmış..şimdi anlıyorum vicdan azabı duymam gereken kişi,o değil nişanlım belkide......

tutarsız ve dengesiz davranışları oldu her zaman..bende aramadım onu ancak sevgi bu olmamalıydı..şimdide her zaman olduğu gibi aniden karşıma çıkıyor,sonra kafasına göre kayboluyor..ama bana vicdan azabı hissetirmekle amacına ulaştı huzursuz etti beni yeteri kadar...

şimdi yine msj atmış faceye sana sevgim hiç bir zaman azalmadı ama biz farklı dünyanın insanlarıyız,seni her zaman düşündüğümü hiç unutma diye yazmış..yaa ne yapmaya çalışıyor..durup durup yazıyor aynı şeyleri..sanki ben na yalvarıyorumda süreekli ayrı dünyanın insanlarıyız yazıyor mesajında..bir taraftanda beni çok sevdiğini yazıyor..

Bence o adamda sana hayır gelmez zaten kendisi de belirtiyor..
nişanlandığını söyledin mi ona kaç kişi sormuş sana bu soruyu ama sen sürekli ondasın valla cnm senin iş biraz zor aklını başına topla bence kariyer sahibi bi insan nişanlın var hayatında onu tanıaya sevmeye çabalasan eminim olucak ...iş sende bitiyor..mantıkla bak bence bu duruma..

nişanlısınız ve hala eski sevgilinizle iletişim halindesiniz, facebook arkadaş listenizde...bunu biraz düşünün isterseniz

bence evleneceğiniz adama yazık etmeyin....ve mantık evliliği böyle bişey değil...yani aklında başkası varken gidip de "çok iyi" diye bir başkası ile evlenmek değil...

Son düzenleme:
Yanilmiyorsam daha once actiginiz bir topic de nisanlinizin ilgisizliginden bahsetmistiniz, ustune sizin kafa karisikliginiz...
Emin misiniz bunun boyle evlilige gidecegine? Seviyor musunuz sevmiyor musunuz? ayni sekilde seviliyormusunuz sevilmiyor musunuz? Benim kafam karisti

canım Allah hakkında hayırlısını versın de
bence ıkısıde senın bu dusunce tarzıyla mutlu olacagın kısıler degıl
nısanlısın eskı sevgılın facebookta ya lıstende eklı
yada aratıp bakıyorsun
nısanlına daha oncekı konularını bılıyorum evden kurtulmak ve sana deger verılmesı ıcın evlenıyorsun
nısanlından ıcın ılgısız dıyorsun
bence ıkısınden cok senın kafan karısık degılken
gercek sevgısı ıle ve senın onun gercekten sevdıgın bırı ıle mutlu olabılırısn bence

Nişanlınla biraz flört etseydiniz o zaman ne bu acele 4 ayda ayrıldığın gibi nişan yapmak falan deseydin ailene biraz tanıyalım diye baktın diğerini unutamıyorsun açıklardın güzel güzel anlaşamadık diye hemen nişan yapmak nedir ya

bu evlilikte sana da nişanlına da yazık olacak ama sevgilini bilmiyorum nasıl bir insan evlilik çocuk oyuncağı değil bir daha düşün ya sil onu aklından yada at o yüzüğü ihanet etme hem kendine hem nişanlına

çok zor bir durum ama arkana bakmamanı öneririm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

nişanlım bana değer veriyor cnm..tabii onunda kızdığım huyları oluyor ama hatasız kul olmaz sonuçta..illgisiz oluyor bazen aramıyor,ama bana önem veriyor bundan şüphem yok..kendisini insan olarak seviyorum ama aşk yok heyecan yok bende sadece evlenilecek bir erkek srumluluk sahibi...

cnm daha önceki konularımıda biliyorsan eğer,küçüklüğümden belli yuva özlemi duydum,ve aşk ilşkilerimde hep üzülen taraf oldum..bu yüzden beni üzmeyen ve mutlu edeceğine inandığım kişiyi seçtim..duygularla davranınca kaybettim bu kez mantıklı olmak istedim..çünkü bir ailem olsun istedim..ama onu facede tekrar görünce ve hala beni sevdiğini söyleyince kafam karma karışık oldu..beni sevdiğini söylüyor ama ilerisi olamazdı farklı yaşam tarzımız diyede belirtiyor zaten..

daha önceden zaten tanışıyorduk aileler aracılığı ile ama özel bişey lmadı resmiyete döküldü uzatmadan cnm..tabii ailemde çok istedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…