- 20 Şubat 2010
- 33.251
- 6.498
- 773
evet aşk yok nişanlıma karşı ancak aşık olduğum insanın yaptıklarına ne anlam veriyorsunuz pekii..aylar sonra facede online olup,önce beni sevdiğini,hep beni hatırladığını söylüyor,sonrada böylesi belkide iyi oldu ilerimiz yoktu diyor..ve beni yine mahvediyor herşeyi alt üst ediyor
evet arkadaşlar şu an nişanlıyım..nişanlandığım kişiye aşık değilim ama iyi bir insan ve ailem istediği içinde nişanlanmaya sıcak baktım..çünkü daha önce özel hayatımda o kadar çok üzüldümki,artık değer görmek yuvam olsun istedim..nişanlım 4 aydır hayatımda ve 4 ay öncesine kadar biten ilişkimin hemen ardından tanımıştım nişanlımı..aslında sürümcede idi..bitip bitmediği bile belli değildi..sevyordum ve sevildiğime emindim ancak,aramızda garip bir mesafe,gurur oldu her zaman..daha sık o beni arıyordu ama bazen ortadan kaybluyor ve bahanelerle geliyrdu..ancak beni sevdiğinden emindim..4 ay öncesine kadar memleketine gitti izine beni aramadı 1 hafta.1 hafta sonunda seni aramadım kaza yaptım diye aradı yine bahaneyle..tabii ianmadım bende..onun ardından yine ondan bekledim aramasını çünkü keyfine göre davrandığını düşünüyrdum..beni hiç aramadı o knuşmamızın ardından..facemde ise artık onu göremiyor beni sildi sanıyordum..bu sürede ndan ümidimi kestim mantık üzerine evliliğe llk adımı attım ancak o hep aklımdaydı..hep facede onu arıyordum acabalarla doluydu kafam.bundan 15 gün önce yine facede gezinirken onun paylaşımını gördüm ve beni silmeyip facesini dondurduğunu anladım.ve msj attım beni sildiğini sanmıştım diye,o ise bir süre hayata küsmüştüm,dondurmuştum faceyi,şu an senin oturduğun semtte çalışıyorum,hergün oraya geldiğimde seni hatrlıyorum ama sen beni hiç aramadın,hep mesafeli durdun bana karşı,kazadan sonra hiç aramadın bende seni aramamaya kendime söz verdim,seni çk seviyorum,ancak ileriside yktu bizim için aile yapılarımız farklı herşeyin hayırlısı diye yazmış..ben ise yine aynı sitem ve açıklamalarla cvp yazdım..ancak şu an içim öylesine acıyor,öylesine yanıyrki,anlatamam kelimelere sığdıramam kızlar..onu hiç unutmadım,tam kendime geldim derken,kafamı karıştırdı ve beni yasa boğdu resmen..ne yapacağımı bilemiyorum..ama oda benim için mücadele etmedi..hep bir bahaneyle geldi karşıma..onu çk sevdim ben çk hemde..
cnm zaten nişanlımla mutluydum onu görene kadar..onu gördüm ve kafam karma karışık oldu..ben ne yapacağım diye düşünürken,onun dün böyle msj atması veda msj ı gibi,beni darma duman etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?