Nişanlıyım ama onunla evlenmeli miyim ????

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
Arkadaşlar büyük bi derdim var nişanlıyım ikimizde daha önce evlenmiş çocuklu insanlarız yalnız nişanlımın annesi ve kız kardeşi sürekli bizim işi sinsi sinsi bozmak ve uzatmak peşindeler bu durum aylardır beni yıprattı bugün nişanlıma ayrılmak istediğimi söyledim geldi kapımdan gitmedi gerekirse silerim onları dedi ama benim ona da güvenim kalmadı çünkü bana verdiği sözleri tutmadı ailesine karşı tavır koyamadı beni ezmiş oldu yardım edin intihar edecek duruma geldim beynim durdu artık

Evladinizi dusunun genc guzel bir bayansiniz yazik etmeyin kendinize simdiden boyleyse bosverin derim sonucta bir anne ne yapar eder cocuguna bakar

İntihar etmek falan, sakın düşünme bunları. Arkadaş da söylemiş, çocuğun ne olacak peki? Sana verdiği sözler derken neyi kastediyorsun, ailesine tavır koyamamasını mı yoksa başka şeyler de mi var? Bunları bilmeden yorum yapmak çok zor.

Fotografinizi koymaya nasil cesaret ediyosunuz anlamiyorum ben bilgilerimi bile salliyorum aileden biri denk gelse faciaya neden olabilir

Ergen, daha önce hic bi tecrübesi olmayan biri yazsa onu eleştirmem ama senin basından bir evlilik gecmis üstelik bi evladın varken bi erkek icin intiharımı düşünüyorsun? Ailesi cok karışıp, nişanlın ses etmiyorsa yapacağın tek Sey ayrılmak, bunlar ne çocuğuna nede sana rahat verir! Üstelik eşinde onların Ağzına bakarsa çocuğuna iyi davranacağını düşünmüyorum. Birde beni ilgilendirmez ama profildeki sizseniz bence değiştirin, burayı kimler kimler oluyor, benden sana tavsiye

Aşk Uğruna ölmek mi?
Bana kahirlanip eve kapanmak bile saçma geliyor.

Bu arada sana verdiği sözü tutmayan adama guvenmemen çok normal.

Silerim onları falan palavra kesinlikle.

Ayrılman hayırlı gibi görünüyor.

İnsanın evladı varken nişanlısı için ölmek de neymiş? Evlenmezsin olur biter, nişanlılık bunun içindir zaten

Ergen, daha önce hic bi tecrübesi olmayan biri yazsa onu eleştirmem ama senin basından bir evlilik gecmis üstelik bi evladın varken bi erkek icin intiharımı düşünüyorsun? Ailesi cok karışıp, nişanlın ses etmiyorsa yapacağın tek Sey ayrılmak, bunlar ne çocuğuna nede sana rahat verir! Üstelik eşinde onların Ağzına bakarsa çocuğuna iyi davranacağını düşünmüyorum. Birde beni ilgilendirmez ama profildeki sizseniz bence değiştirin, burayı kimler kimler oluyor, benden sana tavsiye

aynen oyle ne o ergen gibi intihar falan...bide basindan daha once bir evlilik gecirmissin bence daha temkinli ol. bu isler kavga gurultuyle olmaz bunu senin daha iyi biliyor olman lazim... olmuyorsada olmaz cocugun var devam et hayatina...

Allah aşkına evlenmiş çocuk sahibi ders almış bir kadınsın senin arkanda durmayacağını iğne ucu kadar biliyorsan koy tekmeyi gitsin. İster günlerce kapında yatsın ister kendini vursun. Sevmek ile sahip çıkmak aynı şey değil lütfen ya. Vallahi ders almayan hatunlara acayip kızıyorum kusura bakma bacım. Anasıda danası da onun olsun ne ellerin agızkokusunu cekeceksin. Mutlu olacağına inanıyorsan evlen görümce kaynana çekeceksin belli bırak gitsin

E adam onları bile silerim demiş olmadı ayrıl biraz blöf yapmış olursun da intihar ne alaka bi adam için çocuğunu düşünmeden intiharı düşünmek aferin size

Evlenip ayrilmissin ama belluki gencsin.Hala toysun her ne kadar annede olsan.Bir erkek icin intihar mi deli misin sen?sen olunce herkes hayatina bskiyor onu soyleyeyeim.o yuzden evladina simsiki sari ve uzun uzun sukret.

Haklısınız sizin beyniniz durmuş !
İntihar etmek nedir , niye adamı ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz siz uzak olun ailesine mesafeli olun eşiniz sizinle olmak istedikten sonra ne yapabilirler ?

intihar etmek mi?
bir erkek yüzünden,geride bırakacağınız çocuğunuz ne olacak peki,
ilşkiyi kurtarmak adına bişeyler düşünürken bunu da düşündünüz mü?
Çaresizliğimi dile getirmek istedim onu seviyorum ama evin tek oğlu ve ailesine düşkün ailesine tepki koyamıyor evliliğimizi uZattıkları için bugün tepkimi koydum kapıyı açmadım kimse umrumda değil bana sen lazımsın gidelim evlenelim dedi ama ben güvenmiyorum ya ailesi evlendikten sonra da etkilerse diye düşünüyorum

Evladinizi dusunun genc guzel bir bayansiniz yazik etmeyin kendinize simdiden boyleyse bosverin derim sonucta bir anne ne yapar eder cocuguna bakar
Intihar tabiki De etmeyeceğim ama ben zor durumda olduğumu anlatmak istedim tavsiyen için çok teşekkürler arkadaşım

Fotografinizi koymaya nasil cesaret ediyosunuz anlamiyorum ben bilgilerimi bile salliyorum aileden biri denk gelse faciaya neden olabilir
Burası kötü bi yer değil öncelikle madem öyle bi yer sizde durmayın benim ailem yok birinin beni buraya resim koydum diye yargılamaya da Hakkı yok konumuz benim profil resmim değil edepsiz bi resim veya başka bir durum olsa amenna

Haklısınız sizin beyniniz durmuş !
İntihar etmek nedir , niye adamı ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz siz uzak olun ailesine mesafeli olun eşiniz sizinle olmak istedikten sonra ne yapabilirler ?
Hemen evlenmek istiyor ailesi benim yüzüme karşı çok iyi arkadan çeviriyorlar işleri bunu nişanlımda fark etti ama aradaki mesafeyi dengeyi koruyabilir mi bilemiyorum sonuçta ben ailesiyle iyi olamam bu durum da Arada tatsızlık çıkınca bununla başa Çıkabilir mi bilemiyorum

X