• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım dertliyim:(

Daha önce evlilik yapmadiniz sanirim?
Cok karisik yazmissiniz .. duygularinizdan emin olmadiginizdan kaynaklaniyor..araya mantik da giriyor ara sira.
Ama acaba diyorsan ozaman evlenme.
Hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba arkadaşlar
Kadinlar kulubunun sıkı takipcisiyim ama ilk defa forum aciyorum.konudanda anlasildigi gibi nisanli dertlilerdenim. Ben 31 yasinda ve devlet memuruyum.Nisanlima asik oldum yada oyle sandim ve bu ise adim attim. İlk aileme soyledigimde annem özellikle cok karsi cikti nisanlim benden 10 yas buyuk esnaf ve baska bir sehirde yasiyor. Ailem evlenmemi cok istememe ragmen bu sebeblerden dolayi karsi cikti kavga
kiyamet kabul ettirdim. Aileler isin
isine girince benim korkularim
basladi gercekten seviyormuyum ve
yapabilirmiyim diye. Nisanlim cok iyi
bir insan hatta fazlasiyla iyi. Ben
nisanlimin tavirlarindan sessiz sakin
disa donuk olmayan pasif davranislarini gorunce sogumaya basladim. Kardesiyle ortak is
yapiyorlar birde kardesiyle maddi sorunlar yasayip buna ses cikarmadigi icin dahada sorunlar buyudu ve ben onun ailesiyle ayni sehirde yasicam.
Ayrica benim hayatim hep sehir hayatiydi nisanlim ve ailesi ise baska bie sehirin ilcesinde yasiyorlar. Nisanim oldu ben ertesi gun eve gelip hungur hungur agladim ben naptim diye:KK43: bir aydir onuda kendimide cok uzuyorum ailelerde duydu tabi benim ustumde bir baski olusturuyorlar. Ona haksizlikmi ediyorum gunahinami giriyorum bilmiyorum. Beni cok seviyor bende onu seviyorum ama sadece insan olarak:KK43: cok mutsuz ve uzgunum derdimi paylasmak istedim.
Sen aşık olduğunu sanmışsın sadece duygularına aldanmışsın. Bence daha yolun başındasın ve unutma ortaklı yapılan işten hep zarar gelmiştir nişanlınız da sessiz biriyse vay haline zaten çünkü babamdan biliyorum çok zor günler geçirdik zamanın da.

31 yasindayim karsima iyi biri cikti evleneyim artik bende yuva kurayim diye dusunmussunuz ailenizin hayir demesi sizi inatlastirmis hemen evet deselerdi belki nisanlanmazdiniz burada size degil karsinizdaki insana acidim insanlar ne umutlarla nisanlanior size gore cok kolay geliyor sanirim ayrilin bitsin 31 yil bekarsiniz nisanlidan ayrilmis kiz olarak bir 10 yil daha bekar olarak beklersiniz artik.

31 yasindayim karsima iyi biri cikti evleneyim artik bende yuva kurayim diye dusunmussunuz ailenizin hayir demesi sizi inatlastirmis hemen evet deselerdi belki nisanlanmazdiniz burada size degil karsinizdaki insana acidim insanlar ne umutlarla nisanlanior size gore cok kolay geliyor sanirim ayrilin bitsin 31 yil bekarsiniz nisanlidan ayrilmis kiz olarak bir 10 yil daha bekar olarak beklersiniz artik.

NEDEN 10 YIL DAHA BEKLEYECEK?

Cidden sacmalamissiniz, bu hanim ya da baska biri ister evlenir ister evlenmez, ister 20 yasinda, ister 30 yasinda evlenir, size mi soracaklar ? Kaderin kismetin bekcisi siz misiniz?

Evlilikler bile yikiliyor, insanlarin hayatta baslarina neler geliyor. Kaldi ki ayrilacagi kisi bir erkek, 1 gun 2 gun uzulur, 3.gun baskasini bulur. Erkekler evlilik, gelinlik, yuva vs hayali kurmuyor ki.

Merhaba arkadaşlar
Kadinlar kulubunun sıkı takipcisiyim ama ilk defa forum aciyorum.konudanda anlasildigi gibi nisanli dertlilerdenim. Ben 31 yasinda ve devlet memuruyum.Nisanlima asik oldum yada oyle sandim ve bu ise adim attim. İlk aileme soyledigimde annem özellikle cok karsi cikti nisanlim benden 10 yas buyuk esnaf ve baska bir sehirde yasiyor. Ailem evlenmemi cok istememe ragmen bu sebeblerden dolayi karsi cikti kavga
disa donuk olmayan pasif davranislarini gorunce sogumaya basladim. Kardesiyle ortak is
yapiyorlar birde kardesiyle maddi sorunlar yasayip buna ses cikarmadigi icin dahada sorunlar buyudu ve ben onun ailesiyle ayni sehirde yasicam.
Ayrica benim hayatim hep sehir hayatiydi nisanlim ve ailesi ise baska bie sehirin ilcesinde yasiyorlar. Nisanim oldu ben ertesi gun eve gelip hungur hungur agladim ben naptim diye:KK43: bir aydir onuda kendimide cok uzuyorum ailelerde duydu tabi benim ustumde bir baski olusturuyorlar. Ona haksizlikmi ediyorum gunahinami giriyorum bilmiyorum. Beni cok seviyor bende onu seviyorum ama sadece insan olarak:KK43: cok mutsuz ve uzgunum derdimi paylasmak istedim.
Pismanlikla yasanmaz ilerde boşanma derecesine geleceğinize nisanda ayrılmak çok daha iyidir

sen bu insanla bir ömür geçireceksin!!! bir ömür boyu o adami sevmeye, onunla yasamaya var misin? onunla yapabilir misin? peki onsuz yapabilir misin??? bu sorulari kendine sor ve kendine cevap ver! daha yolun basindayken kararsizsin sen su an... evlilikte keramet vardir deyip kendini kör kuyulara atma... insan hayatiyla kumar oynamaz! ben seni geçtim vicdanin varsa karsindaki insana haksizlik yapma... istemiyorsan uzatma!

Yol yakınken ayrılın
aşık olsanız bunların hiç birini gözünüz görmezdi :KK14:

Merhaba arkadaşlar
Kırmızı ile işaretlediğim yeri kendi kendinize söyleyin biraz, o zaman kararınızın ne olması gerektiğini anlarsınız. İnsan olarak sevmek evlenmeye yetmez, yarın bir gün o insanla aynı ev aynı yatağı paylaşacaksınız, ona da yazık size de

Back
X