- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
kızlar ben nişanlıyım 22 yaşındayım yaza düğünüm var allah nasip ederse...şimdi bende pko var bilirsiniz çoğunuz..ben şimdiden çocum olmassa nın derdine düştüm pkolular genelde tedaviyle hamile kaldıkları için ben diyorum ki evlendiğimde bir kere bile korunmayayım..zaten istiyorum bebek nişanlımda hemen olsun istiyor...ama arkadaşlarda diyorki belli olmaz pko olupta hemen hamile kalan çok sen yine riske atma korun en azından 1 yıl falan evliliğinin tadını çıkar diyorlar...bazılarından da duyuyorumki pko olduğumuzu bilseydik hiç korunmazdık diyorlar..e ben biliyorum evlenmeden öğrendim böle olduğumu..napıcağımı şaşırdım galiba..lütfen bana bişeyler deyin..bebek istiyorum çok seviyorum ama tam hazırlımıyım onu da bilmiyorum bu pko bende hazır değilmiyim hazırmıyım sorusunu bile düşündürmüyor çünkü ilk aklıma gelen ya olmassa? ya çok uğraştırısa? lütfen bana yol gösterin kızlar lütfen
canım bende de pko var 6 senelık evlıyım hıc korunmadım hıç... bı tane oglum var tüp bebek le sahıp oldum
korunma derım ben..
evet işte bundan korkuyodum galiba hiç korunmamaya karar verdim bu yazıyla canım...6 sene uğraşıp onun hasretini çekmektense pat diye olsun daha iyi...ki o da olursa...
merhaba arkadaşım.hayırlı olsun öncelikle..bende pko hastasıyım 7 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde olmadı çocuğumuz..sen de nişanlında bebek istiyomuşsunuz zaten onun için korunma derim ben..birbirinizi sewdikten saydıktan sonra bebek olsada çıkar evliliğin tadı..ilk bir yıl korunup bebek yapmaya karar verdiğinizde olmazsa çok üzülürsün korundum onun için olmadı diye..keşke demek istemiyosan bence korunma bi tane olsun bebeğiniz sonra bakarsınız korunmaya..şimdi korun evliliğin tadını çıkar diyenlerin çocuğu olunca içinin yağları erir bakamazsın çocuğu olan annelere..çocuğu olmayan bi bayanın diğer annelerin bebeklerini öpmesi emzirmeleri altlarını açmalarını bile için cız ederek bakarsın..burdaki çoğu bayan bilir bu duyguyu anlatılamaz bişey..onun için fikrimizi sordun benim şahsi fikrim hemen yap bebek hayırlısı olsun
gözümden yaşlar boşaldı canım
bu konuyu iyikide açmışım 2 yorumla şuanda kesin kararımı verdim
anne olanlara bakıpta içimin cız etmesindense erken yaşta bebek sahibi olmayı yeğlerim inşallah olursa tabiki
kesinlikle korunmucam bukadar çabuk karar verdiğime de şaştım
Sizden ziyade eşinizin korunmasını tavsiye ederim.
Evliliğinizin ilk bir kaç ayı korunup eğer ki isterseniz deneyebilirsiniz.
Evliliğe adapte olmaya çalışırken birde gebeliğe adapte olmak biraz yorucu olabilir.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin İnşallah
İlaçla korunmamalısın bence...farklı yöntemlerle bebeğe hazır olana kadar korunabilirsiniz ama siz zaten hazırsınız baya:)
Zaten pat diye de ancak filmlerde oluyor
kesinlikle korunma canım bendede pko varmış evlendiğimde bilmiyodum hiç korunmadık 11.ayında hamile kaldım şimdi bir kızım var kızımdan sonra korundum sonra olmasını istedik olmadı çünkü pkolu varmış bende drlar çok şaşırdı kızım nasıl olmuş diye bende keşke kızımdan sonra korunmasaymışım annem çok kızar hala o zaman bi daha olurdu diye hayırlısı
canım prezarvatif ile korun ilk aylar ben öyle korunuyorum çok rahat
evet canım
ama anneminde pat diye olmuş hemde gerdek gecesinde hamile kalmış
off ben kime çektim böle ya pko bizim sülalede bi bende var vay be
bence hic korunmamalisin ben oyle yaptim hemen olacak sandim ama olmuyo tabi herseyin zamani var akisina birak korunma (bence )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?