Nişanlıyım neolur fikir verin :(

Femyrella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
25
2
1
32
Mrb arkadaşlar. Ben 2aylık nişanlıyım. Daha önce bir evlilik yaşadım ve 3 sene oldu ayrıldım. Ama nişanlımın ailesi herşeyi bilerek beni istedi. Fakat kafamda çok soru işaretleri var ve nişanlımla pek konuşamıyoruz . Çok zaman beraberiz geziyoruz falan ama iş eşya konusuna gelince ya zamanı gelsin diyor yada annem şöyle diyo annem böyle diyo geçişdiriyo. 2gün önce televizyon çamaşır makinası ve bulaşık makinası baktık ve anlaştık taksit ile ödeyecekdi nişanlım. Ama eve gidince annesi vazgeçirmiş niye büyükler bakmadan konuşmadan karar veriyosunuz beyaz eşyanın bazısını kız tarafı alır falan gibi laflar etmiş ve nişanlımında ağırlığını koymaması beni deli ediyor.çalıştığı parayı hala gidip annesine veriyor .evlenmeyi 5 6 ay sonraya düşünüyoruz ama ortada daha belli olan hiç bişey yok.Ben ne yapıcam ne olur biraz fikir verin

Aceleci olmayın; tecrübe eden birisi olarak size şunu söylemek istiyorum annesi kabullenemiyor ve zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ,bu durumda top nişanlınızda.
Kendinizi geri çekin ve nişanlınızın atılımını bekleyin......

Nişanlınin ilk evliliğimi ? eğer öyleyse o kv den daha çok çekersin sen..

Cabuk karar verme , çünkü bu işin sonuda ilk'i gibi hüsranla bitebilir gibi görünüyor..

Pembe gözlükleri olan genç kızlarımız gibi bakmasanız mesela olaya
Bir defa zaten yanlış evlilik yapıp bitirmişsiniz,neden bile bile lades deyip 2.evliliğinizide zorluyorsunuz?
Ne gerek var
Yol yakın,kapı açık
"Herşeyi bilerek" sizi isteyen seven başkaları da çıkar.
Kendinize yazık etmeyin.

Nişanlın kaç yaşında geliri nasıl sen çalışıyor musun

Sen zaten tecrübelisin

Büyükler konuşsun vs ne demek

10 yıl önce evlendim kimse büyükler konuşsun demedi diyemezdi

Gayet net konuşun resti çekin bu ikinizin evliliği ikiniz karar alamıyorsanız herkes kendi evinde ailesi ile oturmaya devam etsin daha pratik

Nişanlım 27 yaşında dünya mutfağında aşcı. Bilmiyorum çok konuşuyorum ama hiçbir soru işaretine cevap bulamıyorum

Küçük de değil

Çok değil net konuşun

Ya biz olalım aileler dışında olsun ya da bu iş bitsin deyin ki ciddiyeti anlasın

Onu da söyledim canım bitemez ben seni seviyorum herşey güzel olacak diyo ya ben biçok çeyizimi aldım ama onlar daha 1parça bişey almadı.

Kaynana ben yanındayken de seviyo gibi davranıyo

Onu da söyledim canım bitemez ben seni seviyorum herşey güzel olacak diyo ya ben biçok çeyizimi aldım ama onlar daha 1parça bişey almadı.

Onlar değil o olmalı

Yani ne yapacaksanız nişanlınızdan bekleyin ailesine mesafe koyun ve herhangi bir şeye karıştırmayın

Bunu da açıkça söyleyin evliliğiniz iki kişilik olmalı ailesinin sizi sevmesi istemesi vs önemli değil iş nişanlınızda biter

Beni lütfen yanlış anlama elbetteki evlenmek herkesin hakkı inşallahda çok mutlu olursunuz .
Kv de 2 yüzlülük sana öyle oğluna başka vs.,
seni oğluna layık görmüyor olabilirmi 2.evliliğin olduğundan dolayı ?

Nişanlımla halletmeye çalılıyorum ama dediğim gibi biz mağzayla anlaştık eve gitti annesi vazgeçirdi

E
kv neyse de nişanlının onun lafıyla hareket etmesi kötü.
nişanlın seni seviyor ama annesini daha çok seviyor.
iyi düşün taşın.

Deli olcam 2 gündür mağazada anlaşıyoruz eve gidiyo annesi vazgeçiriyo ve buda annesinin lafına gidiyo canım ya

Evet canım biz mutluluğumuzu bıraktık resmen kim ne alır gelin tarafı ne alır damat tarafı ne alır aileler ne konuda karar verir onlarla uğraşıyoruz
kimse vazgeçilmez değil.
bir daha düşün her şeyi en baştan.
2. kez boşanmayı göze alamazsın diye bu kv seni ezer gibi geldi bana.

Size tavsiyem ayrılın, sizin ikinci evliliginiz , adamın ilk çok başınız agrır.Bir yakınım bu durumda aile kabul etmiyor gelini, ikinci bir hata yapmayın.Eskiler ne demiş davul bile dengi dengine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…