nisanliyim ve babam hakli mi bilmiyorum destek lutfen

edakeskin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
203
102
Kizlar neredeyse alti aydir nisanliyim nisanlimin ailesiyle aramizda 20 saatlik yol vardi il degistirdiler 5 -6 saatlik bi mesafemiz var artik.. nisandan sonra bizi agirlamak istediler ama uzak ve yeni nisandan ciktik diye masraf yapmak istemediler gitmedik.. sonra tekrar cagirdilar uzak diye bahane buldu bizimkiler simdi yakinlar ve tekrar cagiriyorlar artik sunacak bahanemde kalmadi surekli benimle konusuyorlar cunku.. babamda olmaz ne isin var dugun zamani gidilir gelinir diyo daha bir kere bile gitmedik evlerine.. aliniyorlar artik ama onlarda ailemi arayip buyrun gelin demiyor sadece bana buyur gel modundalar daha yuzumu gormeyen kardesleri var meraktalar gel artik tanisalim sende kime gelin geldin gor falan diyorlar .. cok uzun oldu neyse ne yapmaliyim?

baban haklı..merak eden kendisi gelsin görsün..her şeyin bir zamanı var..sonra dedikodu olur..evlenmeden aynı evde yaşıyorlar diye..:KK45:

Yalnızca sizi davet etmeleri ilginç. Hayırlısı olsun.
annemde bu durumdan rahatsiz ama sanki evlenmisinde beni baba evinde birakip gitmis gibiler :KK70:

baban haklı..merak eden kendisi gelsin görsün..her şeyin bir zamanı var..sonra dedikodu olur..evlenmeden aynı evde yaşıyorlar diye..:KK45:
canim nisanlim asker kiz kardesleri bir araya geldi hatta tum kardesleri sadece biri benimle tanıştı meraktan birazcik

Bence taraf olmayın. Yalnızca sizi davet etmelerinin hiç bir açıklaması yok. Gidip ailenizi üzmeyin. Nasılsa evlenince görürsünüz.

Siz boyle soyleyince mantikli geliyo aslinda ama surekli bahane bulmak yoruyor beni adette yok denmez, babam izin vermiyorda olmaz zaten onlara gel dememisken.. nisanlim gelince zaten evdi alisveristi derken illaki giderim ama bahane kisminda yoruldum..

bence de gitmeyin. cagaracaklarsa babanızı arayıp davet etsinler. sonra ailenizi uztuginuz için uzulursunuz. aynısı biz de oldu. ben de zorladim 2saatlik yol gittik. gelirken de kaza geçirdik arabamız takla attı. Allah a çok şükür hiç birimize bi şey olmadı . hala çok pişmanım ne vardı ki yani gitmesek .? gitsek ne gitmesek ne? merak eden gelsin .ya da 3g konuşun :)
hiç bir şey ailenizi zorlamaya uzmeye değmez. BABAların bir bildiği vardır ....

bence de gitmeyin. cagaracaklarsa babanızı arayıp davet etsinler. sonra ailenizi uztuginuz için uzulursunuz. aynısı biz de oldu. ben de zorladim 2saatlik yol gittik. gelirken de kaza geçirdik arabamız takla attı. Allah a çok şükür hiç birimize bi şey olmadı . hala çok pişmanım ne vardı ki yani gitmesek .? gitsek ne gitmesek ne? merak eden gelsin .ya da 3g konuşun :)
hiç bir şey ailenizi zorlamaya uzmeye değmez. BABAların bir bildiği vardır ....
Cok gecmis olsun canim.. allah korumuş.. olsa olsa bana olur zaten tek cagiriyorlar ama suda var babam calisiyor zaten gidemez ama annem h. Ici evde.. buyrun annenle gelin diyebilirler

saolasin :)

sanırım sen gitmek istiyorsun :) bence babanın sözünden çıkma:)

saolasin :)

sanırım sen gitmek istiyorsun :) bence babanın sözünden çıkma:)
Gel demeseler gitmem ama israrin dozu artti icinden cikamiyorum babama da gidryim falan demedim olmaz dedi sustum direk ses cikarmadim zaten yerine goremi davranmis olurum tam kestiremedigimden tepki verip yablis yapmak istemedim.. ama babam hakli gibi duruyo bahanr bulmaya devam

Bahane bulmayın. Direk gelirdik ama babamın işleri müsait değil, ailem olmadan gelmem bizim adetlerce .uygunsuz deyin. Bir daha ısrar etmesinler. Arada pres olmayın, evlilikten soğursunuz. Israrı bıçak gibi kesin olsun bitsin. Adetleri gelip araştıracaklarını sanmıyorum. Bizim için çok uygunsuz deyin.

Kizlar neredeyse alti aydir nisanliyim nisanlimin ailesiyle aramizda 20 saatlik yol vardi il degistirdiler 5 -6 saatlik bi mesafemiz var artik.. nisandan sonra bizi agirlamak istediler ama uzak ve yeni nisandan ciktik diye masraf yapmak istemediler gitmedik.. sonra tekrar cagirdilar uzak diye bahane buldu bizimkiler simdi yakinlar ve tekrar cagiriyorlar artik sunacak bahanemde kalmadi surekli benimle konusuyorlar cunku.. babamda olmaz ne isin var dugun zamani gidilir gelinir diyo daha bir kere bile gitmedik evlerine.. aliniyorlar artik ama onlarda ailemi arayip buyrun gelin demiyor sadece bana buyur gel modundalar daha yuzumu gormeyen kardesleri var meraktalar gel artik tanisalim sende kime gelin geldin gor falan diyorlar .. cok uzun oldu neyse ne yapmaliyim?
Canım bence bahaneden önce gerçeği söyle yoksa ısrarlar devam eder. Nişanlıylen benim gelip sizde kalmam uygun olmaz de yada aradıklarında babamla görüşün o müsade verirse öyle gelebilirim de
Ayrıca baban haklı benim fikrimce
bende nişanlıyım evlenmeden aynı evde kalmak olmaz onlarda kalman uygun değil bence böyle bi istekleri varsa bile babanı arayıp ondan müsade istemeleri gerekiyo
evlendikten sonra istediğin zaman gider kalırsın kardeşleri görmeyi çok istiyosa onlar gelsin
kız evi naz evidir kendini ağırdan sat biraz

Tesekkurler kizlar dogru yonlendirmeleriniz sayesinde yanlis bi adim atnadim ve cok iyi oldu.. bende bu durum icin nisanlimla konustum adetlerde olmadigini babamin bu yuzden tepki gosterdigini soyledim ve diger seyleride tabi kirmadan ve ondan destek olnasini istedim.. o kadar anlayisli ki ben hallederim seni hic katmadan sıkma canini dedi boylece ne ailemi kirdim ne nisanlimin ailesini☺

Tesekkurler kizlar dogru yonlendirmeleriniz sayesinde yanlis bi adim atnadim ve cok iyi oldu.. bende bu durum icin nisanlimla konustum adetlerde olmadigini babamin bu yuzden tepki gosterdigini soyledim ve diger seyleride tabi kirmadan ve ondan destek olnasini istedim.. o kadar anlayisli ki ben hallederim seni hic katmadan sıkma canini dedi boylece ne ailemi kirdim ne nisanlimin ailesini☺
en güzelini yapmışsın canım sevindim halletmene
Hoppa

Bizim adetimize göre de nişandan sonra kız tarafı iade-i ziyarette bulunur ve bohça bırakır. Biz gittik. Ben de 6 aylık nişanlıyım :) düğününüz ne zaman

halletmene sevindim. bu nişanlılık dönemleri ne sıkıntıymış yaaa... bir yandan erkek tarafı aldık artık kız bizim bizimle ilgilensin bir yandan kız aileleri hoop noluo kız hala bizim arada kalan zavallı bizler=)) bir evlensekte kurtulsak şu durumlardan yaaa=)

canım bizde ilk önce erkek tarafı tanısmaya gelinir sonra kız tarafı gider. kız tarafı gidemıyorsa mesafeden dolayı erkek tarafı hem tanışmaya sonrada istemeye gelir.kendimden örnek vericek olursam;

ilk önce onlar bize geldi sonra biz gittik sonra sözüm oldu. sözden sonra nişan-düğün tarihi konuşmak için geldiler.
geçen haftada nişanlım ameliyat oldu ve 15 saatlık mesafede yasıyor. babama dedim böyle olmaz gel birlikte gidelim ya da annemle sen git. ağır bir ameliyat geçirdi çünkü. babamda nasıl olsa ailesi yanında kızım dedi uçak la gider ertesi gün dönersin dedi. sağolsun aileme:KK60: ama emin ol ameliyat,hastalık vs. olmuş olmasaydı asla gitmezdim. kız evi naz evidir. çok istiyorlarsa onalr gelsin.

canım bizde ilk önce erkek tarafı tanısmaya gelinir sonra kız tarafı gider. kız tarafı gidemıyorsa mesafeden dolayı erkek tarafı hem tanışmaya sonrada istemeye gelir.kendimden örnek vericek olursam;

ilk önce onlar bize geldi sonra biz gittik sonra sözüm oldu. sözden sonra nişan-düğün tarihi konuşmak için geldiler.
geçen haftada nişanlım ameliyat oldu ve 15 saatlık mesafede yasıyor. babama dedim böyle olmaz gel birlikte gidelim ya da annemle sen git. ağır bir ameliyat geçirdi çünkü. babamda nasıl olsa ailesi yanında kızım dedi uçak la gider ertesi gün dönersin dedi. sağolsun aileme:KK60: ama emin ol ameliyat,hastalık vs. olmuş olmasaydı asla gitmezdim. kız evi naz evidir. çok istiyorlarsa onalr gelsin.
geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur umarım nişanlının... arada mesafe olunca böyle oluyor kesinlikle katılıyorum kız evi naz evidir

X