Nişanlıyım ve sürekli kavga ediyorum, lütfen bana yardım edin :(

jasminum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
66
0
96
İstanbul
1 yıldır tanıştığım arkadaşımla nişanlıyım ve 30 ocakta evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz hemde sudan sebeplerle şu byam günü bile tartıştık ve telefonlarımı açmıyor lütfen bana bişiler söleyin çok kötüyüm :((((

bi problem yoktu çok şükür nişanlanalı epey oldu 17 nisanda nişanlandık. dün akşam dedim ki telefonu 2 dk sonra kapatırmısın dedim altı üstü bu bağırdı çağırdı sesimi çıkarmadım sabahta aramadı nolucak bilmiyorum sıkıntımdan kendi ailemle bile bayramlaşmadım daha :(

böyle birsey icin tartismaniz, onun size bagirmasi normal degil gercekten...
nisanlininizin baska bir problemi olmasin sakin, isle ilgili felan yada dügününüz var yakinda maddi sikintilari vardir ve size patliyordur...
tabiki bu dogru degil sinirini sizden cikarmamasi gerekiyor ama genellikle sevdiklerimizden cikaririz sinirimizi..
en iyisi nisanlinizla konusmaniz...

var aslında sıkıntısı ailesinden hiçbir destegi yok kendi başına düğün yapmaya çalışıyor aslında memur ama hafta sonları bide takside çalışıyor yoruluyor anlıyorum bunu ama onunda beni anlamasını bekliyorum bende ilği alaka bekliyorum. ve ondan çok maddi şeylerde istememye çalışıyorum. bilmiyorum ne yapacagımı sesimi kestim oturdum bilmiyorum bilmiyorum....

böyle sudan sebeplerle kavga etmek
bayram günü dargın kalmak falan
hiç mi ailesi sormuyor sizi o zaman ne diyor acaba

sorsa ne olur ki onlarında diyecegi şu: kapatsaydın 2 dk fazla konuşmayverseydin benim bişiler yapmamaı bekliyorlar ama düşünmüyorlar hiç oğlumuz bu kız için 2 dk konuşuverseydi diye :(

bende cok kavga ederdım kac kere gel yuzuklerı al dedım ama sonu ıyı oldu her cıft eder nısanlılık cok sacma bır evre sıkıntıdan baska bırsye degıl ne kadar uzun surerse o kadar kavgası cok oluyor

bızım 2 aydı ama bırbırımızı yedık durduk

Madem nişanlınız ailenizin elini öpmeye gelecektir herhalde bayram dolayısıyla. Biraz rahat davranın üzerine düşmeyin siz aramışsınız açmamış bekleyin şimdi size dönmesini. Belki işi vardır, müsait değildir hemen olumsuz düşünmeyin..

ıkı aıle bırbırılerıyle yenı tasınısıyor

esya derdı o bunu alacak su bunu verecek

normal yanı cnm sıkma canın keyfını cıkartın bence bu gunlerın cunku o kadar cabuk gecıyorkı bır bakmıssın dugun dernek bıtmıs cocuk derdıne dusmussun

sahsen karsimdaki sinirliyse ben üstüne gitmem...
susarim beklerim, bagirsin icindekileri döksün...
ve yatistikdan sonra konusurum ben genellikle...
gereksiz tartismalar olmuyor böylelikle...

herşeyi annemede söleyemeiyorum baştan beri istemiyordu ben beni üzdüğünü sölediğimde sölediği ilk şey ayrıl demek oluyor bana yardımcı olursanız sevinirim kimseye bişi anlatamıyorum lütfenn...

cnm bızımde aynıydı aılesı hıc destek olmuyordu bızımde kavgalarımız hep bundna cıktı

ben 5 sene cıktım 5 sene boyunca aılesınden cektım agladım 2 ay nısanlı kaldık gene kavga gurultu ama sımdı esımle cok mutluyuım cok sukur

sende alttan almaya calıs erkekler bu dobnemde cok buyuk yuk dusuyor

bu donemde yanbında ol ve altdan al yardımcı ol

nişanlılık uzadıkça kavgalar artıyor bende defalarca vrerdim yüzügü ama bırakamıyorum seviyorum oda beni seviyor biliyorum yüzü şişene kadar çalışıyor ... sesimi kestim oturdum :(
yarın gelecek yine hiç bişey yokmuş gibi davrancaz

cnm olsun sen gene bırsye olmamıs gıbı davran hele o defterı bır al elıne o zaman guc sende olacak

sımdılık ona destek olmakdan baska bır caren yok

asıl üzüldüğüm nokta yarım saat öncesinde yanımdaydı ve hiçbirşey yoktu 2 dk da nasıl böle değişiyor bunu anlamıyorum deseki hatun yorgunum yataım müsade et yoookk demedi hemen bagırdı

Back
X