- Konu Sahibi dunyagunes
-
Çok taviz var,en başta aldatmayı sineye çekmişsin,tamam nişan-düğün zamanlarında tartışmalar hepimiz yaşadık
ama senin en güzel anlarını zehir etmişler
hakkın olanları istemişsin ben bir lüks görmedim istediklerinde
ayrıca eltinle kıyaslamaları da çok saçma
nişanlının senin yanında olması gerekir para için benimlesin ne demek ?
hakkınızda hayırlısı olsun
bu süreç elbette zor herkes sorunlar yaşıyor ama
adam seni aldatmış maddi konular istekler herşey senin içinde kalmış
bence evlenme onunla çok mutsuz olursun bir ablan olarak söylüyorum
evlenmeden önce böyle olan evlendikten sonra neler neler
boşver kıyma kendine
bir daha dünyaya gelmicen
yol yakınken dön aşk sevgi mevgi hepsi geçiyor zamanla
Bu nişanlılık dönemi kadar zor bir dönem yok, bir kez daha anladım...
Senin isteklerin olacak tabi ki sen gelinsin, asıl nişanlının bunu ailesine kabul ettirmesi lazım.
Ailesine çemkiremeyip gelip sana mı patlıyor? Valla ben öyle anladım.
Ben de kiralık gelinlik giydim, dikildi ilk kez ben giydim ve geri teslim ettim.
Sende o şekilde yapabilirsin mesela, zaten satın alanların çoğu evde koyacak yer bulamıyor.
Umarım kolay atlatırsınız bu dönemi...
nerelisin bilmiyorum ama nişanı kız tarafı yapar benim bildiğim, ayrıca erkeğin alyansınıda kız tarafı alır, erkek tarafının adetide bu yöndeyse ve sen bunları onlara yaptırdıysan bi antipati olmuş olabilir, ayrıca aldatılıp affetmişsin alnından öpüyorum evlendiğinizde düzelir örnek bi eş olur merak etme
Ben evlenirken hiç böyle şeyler olmadı :)
Çünkü adettendir olaylarına hiç girmedim, kimse kimseye şu alınsın bu alınsın da demedi. Onun ailesi bana altın bir kolye taktı. Ne set istedim ne birşey...Eşim de gelinliğime yakışsın diye inci küpe almıştı hediye olarak.
Evlenirken hiç ayy bir kere yaşayacağım güzel olsun şöyle olsun böyle olsun demedim.
Mesela yüzük konusunda bir tane güzel yüzük aldık, bir daha nişanda farklı evlilikte farklı yüzük olayına girmedik.
Gelinliği de satın aldık. Ben kira istiyordum aslında, eşim satın alalım dedi. Tek masrafımız ona oldu sanıyorum extra.
Ama zaten hiç böyle şeylerin lafını etmedik.
Nişan döneminde çok sorun çıkıyor ama biliyorum. Ufak tefek şeylerden kavga oluyor..
Ama pek çoğumuz da böyle yaşamıyor muyuz benim mi yanlışım var? Erkek tarafı genelde şunu alırız ama bunu alamayız, şunu yaparız ama o zaman bunu almayalım vs vs demiyor mu genelde?? Yani çok zengin değillerse, sanırım herkes yaşıyor böyle şeyleri...
Bunu söylemek istemezdim ama nişanlın ve ailesi seni düşünmüyolar hep kendi istekleri olsun istiyolar bende nişanliyim ama bu kadarını ilk defa duyuyorum herşeyi benim ve nişanlımin isteğine göre yaptık kimsede karışmadı hatta nasıl isterseniz öyle yapın dendi.bence evlenmeden önce bi kez daha düşün derim nişanlının ailesi yanında olmasa tamam önemli değil derim ama söz konusu nisanlin ona göre hareket et.rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin
canım sen hastasın kum döküyorsun adam eski sevgilisiyle görüşme ayarlıyor ne kadar doğru sence aşk sevgi bunun neresinde
ben yakalamasam görüşecekti derken sen onu durdurmuşsun yani ne diyim
sonra pişman olmazsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?