nişanlıyken aşk biter mi ?

sarahd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
169
0
46
İstanbul
1 ay sonra düğünümüz var ama nişnalım benı mutlu edemıyor . cok ılgısız . ne yapmalıyım ona hep bu gune kadar ceza vermek istedim ama yapamıyorum yapımda yok 5 dakıka sonra sankı bırsey olmamaıs gibi benım buyuk bır sorunum var ben küsemıyorum ben tavır yayp trıp atamıyorum hemen affedıyorum dayanamıyıorum

sende bendensin ama gördümki her yapılanı karşıya belli etmeden içine atıp yokmuş gibi davranmak bi zaman sonra insanı patlatıyor.bu düğün gününüzde olacağına en azından gidip onla konuşmayı deneyin derim.canınızı sıkan tavırlarından bahsedin,çünkü erkekler gözüne gözüne sokmadıkça hiçbirşeyin farkına varamıyorlar.bence sizi üzdüğünün farkında bile değil şuan..

yıllar dır onun gözüne birsey ler sokmaktan inanın yoruldum artık. ha durum artık yüzsüzlüğe kadar gitti. dayanamıyorum artık bu kadar odun bır ınsan olamaz. bugun benı hıc sevdiğini soyledın .ben gunde kaç kere ararım senı özledim dıye o belkı aklına eserse ben artık dırek yüzüne artık benımle ılgılen dıyorum . yüzsüzlüğe kadar gıttı bu durum. biz her gece yatmadan once konusuruz telefonda aradım hayatım benı neden hıc aramdın dedım . bana işim var dedı suratına kapattım. yıllarıdr işi var . tamam çalısması gerek ok ama azıcık bıle olsa beı 1 dakıka bıle araryı kucuk güzel bir kaç söz soylese huzurla uyucam . ama yok 1 dakıkası bıle onemlı bana 1 dakıka vermıcek kadar onemlı işi

seninki sevgisini belli edememeyi ilgisizliği geçmiş artık biraz,adam heycanını yitirmiş sanırım,körüklemek gibi olmasın ama.bide sen sürekli sevdiğini söyleyip durdukça onun iyice kaçıyodur,insan kaybetme korkusunu yitirdiği anda gevşemeye başlıyor.sana ne önersem bilmiyorum ama küsüp 2-3 gün konuşma aklı başına gelsin,madem bu zamana kadar hiç tavır alamadın bu onu biraz olsun sarsacaktır..

ŞİMDİ uyandırmak için arıyorum telefonu kapalı işe gidecek . işte sorumsuz işte şarjının bittigini biliyor ama hıc dıkkat etmıyor. ama ararsa kusura bakma işim var senden daha onemlı ışlerim var dıcem kapatıcam sana ayıracak vaktım yok dicem

bence seni biraz merak etsin.işteyim ya da şurdayım deyip sonra msj atmayı kesmek yerine,sadece işim var de.nerde olduğunu bilmek istiosa kendi sorsun,o zamanda geç cevap at.onun sana davrandığı gibi yap biraz.anlasın nasıl oluyor..

ya ben daynamıyorum ama bugun cuma yarın cumartesi bir sürü iş güç var evimiz tadilatta ikea ya gitmemiz gerek evize vs ev için bir kaç eşya lamamız gerek ve küs olmak ıstemıyorum küs olmaya fırsatım olmuyor . bu zaman kadar hıc fırsat bulamadım . şimdi trip atarsam alısverişe gitmemem gerek gitmessem bu sefer . alamıcaz ramazanda gelıyor hangı ara gıdıcez alısverişe eylül ilk haftası düğün of of offfffffffffff

Heyecan ve tutku aşkı besleyen en büyük etken.
Aranızdaki aşk değil ama belki de heyecan bitmiştir.
Daha sonra da alışkanlığa başlamışsınızdır...
Yıllardır böyle diyorsun bu adam peki nasıl evlenmeye karar veriyorsun böyle ilgisiz adamla?
Sende de sorun var...

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında sevıyor ama gostermekten cekınıyor bu gune ne kdar ne bır cıcek ne supriz aaa hakkını yemıyım özelg unler yapıyor ama zorla özle gunler olmasa ne yapardım acaba kaç kere ayrıldım bırakmadı benı senı sevıyorum aşkım ama ben boyle bır adamım dıyor. ben hariç diğer tüm sorumluluklarını başarıyla yerıne getırıyor ıyı bır aıle babaıs sadık bir eş . ev reisi olacak birisi. babam benden daha cok sevıyor damadını ama tek sııfta kaldıgı konu ben kadın ruhuna yaklaşmayı bılmıyor romantık değil

e cnm niye evleniyorsun madem bu kadar şikayetçisin?
nişanlıyken böyleyse evlenince o adamın halini düşünemiyorum:S

biğbirimizi sevıyorum evet artık heycan kalmadı monotonlaştı sankı askerlik arkasıymışım gibi . 1 ay kaldı düğünümüze . evlenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…