• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Hala soruyor musun bir de ?yalnız ayak üstü iyi tırtıklamış:işsiz:ve

Cimri seni sevmiyor, sorumsuz seni kredi konusunda üznekten çekinmiyor....böyle bir insanla mutlu olma olasılığın var mı?

Not: altınları git ailesinden iste. Krediyi de söyle ödesinler utanmaları varsa tabi.[/QUOTE[/
+1
Önce parayı kurtarmak gerek
evet bende öyle yaptım. Nişanlı ısrarla evlenelim derken ben seneye diye direttim. Ve belirlenmesine izin vermedim. Aslunda parası pulu da olan bir insan ama borcuna hiç sadık biri değil.elimde parası var fakat vermiyor. Üstüne bide aldığım maalı küçümsüyor. Muhtac oldugu günleri unutup :(

Ya ben hic anlamıyorum bu erkeklerii ! uzecegin insanla niye nişan yapıyorsun ! hadi yaptın sevgin heyecanın azaldı ozman kizi al karşına dürüstçe söyle onu ilgisiz birakip uzmektense. Ha bide nasil gururuna yedirip bi kizdan para istiyorlar onuda anlamış değilim. Cok ama cok zor durumda olmali. İçiniz size hangi dogruyu söylüyorsa onu yapin ama dogru olan şey cok belli

Parasını yiyeceği kızla niye nişan yapmasın bir de böyle bakmak gerek.

Yahu biz kadın milleti cin gibi oluruz istersek.Siz bu kadar saf aşık olmayı nasıl basariyosunuz hala daha düzelir mi diye de düşünebiliyorsun yani pes
Valla tansiyonlarım oynuyor dayak lazım o nişanlına aslında sana da:KK67:Acil ayrıl lütfen

Kredi borcu ne kadar ? Altınları aldığını laf arasında ailesine söyleyin. Ayrılma kararını daha sonra açıklayın. Sizden o altınları da talep etmesinler. Nişan bozulunca iade etmenizi isteyebilirler. Kredi borcunuzu da kapattırmak için ısrar edin. Araba alıcam kredi çekicem ama önce bu kredinin kapanması lazım falan deyin. Adam edepsiz olduğu için doğruyu söylemek sizi mağdur edebilir

evet bende öyle yaptım. Nişanlı ısrarla evlenelim derken ben seneye diye direttim. Ve belirlenmesine izin vermedim. Aslunda parası pulu da olan bir insan ama borcuna hiç sadık biri değil.elimde parası var fakat vermiyor. Üstüne bide aldığım maalı küçümsüyor. Muhtac oldugu günleri unutup :KK43:

Valla panpa paranı iste , al öyle ayrıl. Vereceğini zannetmiyorum ama dene. Araba alıcam sen kullanırsın birlikte fezeriz de yemle.
Olmazsa ailen direkt ailesiyle konuşsun. Kızımızın parasını istiyoruz ya da sizi aleme rezil edicez nişanlı kızın altınlarını aldılar diye, diceksiniz. Küçük kasabada olmanız iyi bir şey rezil etmekle tehdit edebilirsiniz Gerekirse diş gösterin bu çirkef adamdan daha çirkef olun.

Bunların üstüne bir de eski kuz arkadaslarıyla cok gezip tozduğu için artık benimle yapası gelmiyormus aynı seyleri. Haklısınız kızlar oturmus bide düzelir mi diyorum. Nişanlanıp ayrılma olayı cok gözümü korkutuyor. :( ben öğretmenim o lise mezunu ben bunun bile lafını bir kere yapmamısken böyle davranmasını anlayamıyorum. Zaman ayırıp verdiğiniz cevaplar için cok tesekkür ederim :(

Bunların üstüne bir de eski kuz arkadaslarıyla cok gezip tozduğu için artık benimle yapası gelmiyormus aynı seyleri. Haklısınız kızlar oturmus bide düzelir mi diyorum. Nişanlanıp ayrılma olayı cok gözümü korkutuyor. :KK43: ben öğretmenim o lise mezunu ben bunun bile lafını bir kere yapmamısken böyle davranmasını anlayamıyorum. Zaman ayırıp verdiğiniz cevaplar için cok tesekkür ederim :KK43:
ya arkadasım sen ailene ve onun ailesine söyle altınları ve kredi meselesını sonrada çaresine bak salla gitsin yanı kendi denginde mantıklı birini bulursun ilerleyen zamanlarda korkma sanki ayıp bişey mi nişan atmak ömür boyu mutsuz olmaktansa bir kerede silip atarsın hayatını kendine zehir etme

Kredi borcu ne kadar ? Altınları aldığını laf arasında ailesine söyleyin. Ayrılma kararını daha sonra açıklayın. Sizden o altınları da talep etmesinler. Nişan bozulunca iade etmenizi isteyebilirler. Kredi borcunuzu da kapattırmak için ısrar edin. Araba alıcam kredi çekicem ama önce bu kredinin kapanması lazım falan deyin. Adam edepsiz olduğu için doğruyu söylemek sizi mağdur edebilir
20 bin kredi altınlarım ve bileziklerimle birlikte 35 bin civarında. Kız kardesine bu durumu daha önce söyledim. Şimdi de ailesine söylemeyi düşünüyorum bende :( çünkü bana baska care bırakmadı

Insallah kredi borcu cok degildir
Altinlari ve krediyi mutlaka ailene ve ailesine soyle haberleri olsun
Ayrildiktan sonra ben almadim diyebilir cunku
Evlendikten sonra düzelmez aksine daha kötu olur
Borcuna sadik olmayan adam hic ama hic çekilmez
Evlendikten sonra senin maas kartinida alir bu herif

O kadar para verilir mi? Nişanlısının altınlarına göz diken adamdan hayır gelmez. Paranızı kurtarmaya çalışın ve biran önce ayrılın. Çok mutsuz olursunuz yoksa.

Insallah kredi borcu cok degildir
Altinlari ve krediyi mutlaka ailene ve ailesine soyle haberleri olsun
Ayrildiktan sonra ben almadim diyebilir cunku
Evlendikten sonra düzelmez aksine daha kötu olur
Borcuna sadik olmayan adam hic ama hic çekilmez
Evlendikten sonra senin maas kartinida alir bu herif
Şakaya vurdurarak onu da alırım imasını yapıyor ama nasıl bir acıma duygusu yaşadıysam 1 saat içinde cekip verdim

kaç arkadaşım zararını kurtar kaç yani sorumsuz insan

O kadar para verilir mi? Nişanlısının altınlarına göz diken adamdan hayır gelmez. Paranızı kurtarmaya çalışın ve biran önce ayrılın. Çok mutsuz olursunuz yoksa.
Ne yazık ki caresiz oldugunu görünce ve hemen ödeyeceğim deyince çekmiştim. Çok haklısınız :(

Bune yaaa nasıl güvenip te kredi çeker birde altınlarını verirsin?aklını başına al,benim kardeşim yaşındasın adamı taviz denizinde yüzdürüyorsun sürekli alttan alıp açıklarını kapatıyorsun .Bu yaşadıklarını başkası yaşasaydı ve sen okusaydın ne derdin bir düşün...

Back
X