• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Bir insa 7 sinde neyse 70 indede odur.
Benim esimde tutumludur sevgili iken bile baska sehirde olmama ragmen biraksam her hafta gormeye gelecekti...
Biz genelde anne baba yanidn aelele tutusmayiz. Ama esim asla elimi birakmaz. Gerekiyosa zorla tutar. Ayip derim birakmaz yinede.

Bu insanalr bi tuhaf. Zinaya gelince kosa kosa giderler. Kendi nisanlisinin elini tutmazlar.
Evlenince duzelmez aksine dahada artar. Cani sıkıldı mı yatak bile ayrirlar.

Daha önceki tecrübeleriniz olsun verdiğiniz fikirler olsun artık kendimden baskasını düşünmemem gerektiğini ve gözümü acmam gerektiğini bana bir kez daha hatırlattı bana. İlgilenen herkes tesekkür ederim

Daha önceki tecrübeleriniz olsun verdiğiniz fikirler olsun artık kendimden baskasını düşünmemem gerektiğini ve gözümü acmam gerektiğini bana bir kez daha hatırlattı bana. İlgilenen herkes tesekkür ederim
Kendi adıma rica ederim. Okumuş ayakları yere basan genc bı kadınsın. Hayatta hersey onlunce olsun.
Not: En önemli sey bızım ta kendımız..

seninkine benzer bir olay akrabamın başına geldi . Adam eski sevgilisini unutamamışmış . Bu kız annesine nişanı atalım diyor annesi rezil olur yok filan yapıyor sonra bunlar evleniyor ama ne fayda adam eski sevgilisiyle işi pişirirken kızı da hamile bırakıyor şuan boşanma yolundalar amam bebek kızda değil . Bu benim akrabamın başına gelen kk da daha ne hikayeler ver at gitsin nişanı krediyi ödettirmeye çalış yada aileler arası rezillik çıkar nasıl ödüyor pislikler sana ilgi dahi göstermeden paranı pulunu yiyor pislik :kusmuk:zararın neresinden dönersen kardır

seninkine benzer bir olay akrabamın başına geldi . Adam eski sevgilisini unutamamışmış . Bu kız annesine nişanı atalım diyor annesi rezil olur yok filan yapıyor sonra bunlar evleniyor ama ne fayda adam eski sevgilisiyle işi pişirirken kızı da hamile bırakıyor şuan boşanma yolundalar amam bebek kızda değil . Bu benim akrabamın başına gelen kk da daha ne hikayeler ver at gitsin nişanı krediyi ödettirmeye çalış yada aileler arası rezillik çıkar nasıl ödüyor pislikler sana ilgi dahi göstermeden paranı pulunu yiyor pislik :kusmuk:zararın neresinden dönersen kardır
Allahım ne kadar acı cok üzüldüm onun için beterin beteri de vardır dedikleri bu olsa gerek. Bende şüphelendim.sonucta görücü usulüyle tanıstık kendisininde cok kız arkadası olmus ama seviyorum seni dedikce bu ihtimali silmiştim beynimden şimdi tekrar uyandı

Kızlar olarak ne bu saflığımız anlamış degılım... Kalple degıl,beyınle sevmeyı ogrenmelıyız.!!!

Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.:KK43: 9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:(
Buda soru mu kaç bundan ... Ayrıca neden takılarını verdin buna ki üstüne soğuk su ic

insanlar değişmiyor. O yüzden değişecek diye beklemek yerine, 'ben bunun bu huyuna katlanabilir miyim?' diye düşün.

Kimse etmezmis kisinin kendine ettigini..
Neden kendine deger vermiyosun sorarim?

Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.:KK43: 9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:(

Benim kocam araba alırken benim mihrimi ve oğlumuza takılan altınları aldı diye kendini bize borçlu kabul ediyor, diğer borçları bitince onlara geçecek inşallah. Daha nişanlıyken altınlarını falan alıp bir de kredi çektirmesi tuhaf.
Üstelik nişanlıyken çektiren kayınvalide evlendikten sonra hayatı zehir edebilir. İyi düşünün. Ayrıca sizi hakkını savunmayacak pasif bir tip gibi görmesinler. O verdiklerinizi geri ödemek zorunda olduğunu bilsin. Henüz karı koca bile değilsiniz.

Bu mesajdan her sey anlaşılıyor. Elalem ne der diye düşünme. Nisanlılık döneminde bile böyleyse ileride düşünemiyorum. İlla evlencen diye bir sey yok ki. Nisanlılık döneminde insanlar anlasabiliyorlar mı aileler uyuşuyor mu ona bakılır. Sizden maddi anlamda bir seyler almıs sorumsuz ödemiyor. Demişsin ya yarım saatlik yolu gelmiyor her yere gidiyor diye bu iste fedakarlıktır. Sevmiyor bu kişi seni. Bu bariz ortada. Kendine yazık etme lütfen evlenip mutsuz evli cocuklu kervanına sende katılma. Emin ol istedigin gibi bir sürü kisi var dışarda.

Kredi ve takılar olayından sanki seni maddi olarak sizi sömürme amacı varmış gibi anladım. Sen ayrılmazsan o bi bahane ile (evli olun yada olmayın) ayrılır gibi geliyor bana. Krediyi ödetin,takıları da alın gerekirse dava edin ama lütfen ilgisiz ve cimri biri ile hayatınızı zehir etmeyin. Mutluluk elbet sizi bulacaktır.

Duygusal davranmayın bence balık baştan kokar
Hayatı kendinize zindan etmeyin

Benzer sorunları ben de eski nişanlımla yaşadım.
Altınlardan bi kısmını istedi. Güya masraflar için aldı. Veriyorsun o an. Hayatını birleştireceğin insan olarak görüyorsun malesef.Daha sürse kalan altınları da alırdı.
İlgi giderek azaldı. Arkadaşlarına, hobilerine gelince vakit var. Bana gelince yorgun yarın iş var okadar yolu Nasıl geleyim oldu. Ben geleyim dediğimde hayır erkek olan benim senin gelmen olmaz dedi, engelledi.
Ve en ufak bir sitemimde tartışma konusu yaptı. Ben alttan aldıkça önce alevlendiriyorsun, sonra söndürmeye çalışıyorsun dedi. Bunalım takıldı son Zamanlarda. Yalan söyleme huyu vardı.
Düğünü biran önce yapmak istedi ailesi de kendisi de. Ailesi iyi insanlar bi laf diyemem. Ama biterken oğlum veya kızım noldu derdiniz ne çözelim demediler. Düğüne acele etmelerine sebep; gizledikleri bişey olduğunu düşündüm sonradan.
Ve bitti. Düğüne bir ay kala.Üzülmüyor muyum? Nekadar çok olumsuzluğu olsa da, güzel yanları geliyor aklıma çok üzülüyorum. Bukadar üzüleceğimi düşünmezdim. Ama en doğru karar buydu. Hayırlısı böyleymiş.

Aman aman balık baştan kokar arkana bakma çek git böle adamlar asla düzelmez adam şimdiden seni soymuş haberin Yok senin

Back
X