Tabiki ayrıl elalemin sorumsuz çıkarcı adamını ne diye duzeltecem diye hayatını mahvedeceksin. Birde bonusu geçimsiz anası var yanında. Belanı sav başından git bir fakiri sevindir. Sakın aman bilezik kredi bilmem ne var diye bu herife bağlı kalma. Çok pişman olursun.Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum
(