Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarAyrılman için yeterli üç sebebi yazmışsın
İlgisizlik
Cimrilik
Kv iyi olmaması
Daha ne?
Nisanliniz, malesef size olan borcunu ödemez..Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum
(
Aman aman hayatta düzelmez. Kendine yazık etme. Baştan bitir. Evlenmeden sinyal veriyorlar. Şuanki aklım olsa nişanlılık döneminde çok çok farklı kararlar verirdimMerhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum
(
Aynen. Emin ol mutsuz bi evlilikle çift olacağına, keşke yalnız kalıp mutlu olsaydm dersin. Kim ne der, ayıplar mı diye sakııııın düşünme. Mutsuz olduğunda o mutsuzluğu tek başına yaşayacaksın T teacheerBu adamdan acilen ayrıl. Akraba arkadas tanıştırmalari sanki insanın üzerinde biraz daha fazla baskı yaratıyor. Sana surekli o kişi şöyle iyi boyle iyi diye anlatıyorlar. Sen de yahu ben bu insanda bunların gördüğü iyiliği göremiyorum diye triplere giriyorsun. Adam cimri, lakayt, seni daha şimdiden ağlatıyor uzuyor. Annesi de fena bi kadın. Düzelir mi dersen insan yedisinde neyse yetmişinde o. Karşıma bi daha kim çıkar yalnizim falan diye düşünüyorsan sacmaliyosun derim. En azından boyle bi aileye gelin gidip hayat boyu gözyaşı dökeceğine yalnız kal kafan rahat olsun daha iyi.
Ilerde elindeke maasa goz dikecek evlenince adam arkadaslariyla gezecek sen ben artik biktik evde hep yalnizim diye konular acacaksin. Sana ilgi gostermeyecek umursamayacak. Suan senden aldigini bile odeyemeyen adam ilerse borc batagina sizi de surukleyip somurecek. Biraz ser oldu ama bu yazdikalrinizda benim gordugum gelecek bu.Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum
(
.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.
ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim
Can'ım yol yakınken bırak derim evlenince düzelir diye bakma düzelmiyor ömür geçmez böyle bir insanla sana değer veren biri ile ol 5 senelik evli biri konuşuyor şuanda bekara karı boşamak kolay derler ya evlenırım olmazsa boşanırım deme olan sana zamana ve duygularına oluyorMerhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum
(