• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Nisanliniza karsi hep silik durmussunuz bu yorumlarla güç bulup çok kararli olacaksınız ve nişanliniz sizin ilk defa bu kararlılığınızi görünce inanılmaz değişmiş gösterecek kendini.Siz de nişanlımı buradakiler nasıl tanıyacak değişti işte; hem cok seviyor nasıl yalvarıyor ben de seviyorum devam o zaman diyeceksiniz ..

Bu bi senaryo..Bu senaryoyu ben nişanlı iken aynen burada böyle yaşadım yıl 2009 du..

Yıl 2016...Burada sizin gibi actigim konu üzerinden yıllar geçti ..Ayni adam ve üzerine iki cocukta eklenerek..Ve çok daha beter şeyler yasadim.Ben bu kör kuyudan kurtulamadim inşallah siz burada ki tecrübeleri dikkate alır o sonu görünmeyen kor kuyuya hiç atmazsınız kendinizi.

Umarım ben gibi yıllar sonra bu konunun altına hakliymissiniz "yıllarım gitti "yazmazsınız ..

Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.:KK43: 9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:(
insanlarındeğişmesini beklemeyin

DÜŞÜNMEDEN AYRIL KAÇ BAK EVLENIP BOŞANMAK DAHA ZOR.BİR İKİ AY AĞLARSIN SONRA Bİ BAKMIŞSIN KURTULDUĞUN İÇİN SEVİNİYORSUN.KESİNLİKLE ALDIKLARINI ÖDEMİCEK BENDE YAPTIM AYNISINI DEMEDİ!YAPMA YAPMA DÜZELMİCEK AAYYYRRIILLL...

Ben duzelir diye beklemedim ve hayatimda yaptigim en dogru şeymiş şimdi cok mükemmel biriyle evledim binlercekez şükür olsun

kaç kurtar kendni altınların ve kredinin üstüne de bir bardak su iç

Ne yapacaksın bilmiyor musun? Düzelmesini bekle kesin evlenince bal kaymak olursunuz?

Lütfen bu yazdıklarını sanki başkası yazmış gibi okur musun?

önce kendini sonra para ve altınlarını kurtar.hayatını mahvetmek üzeresin.

Aklın varsa evlenme bin pişman olursun bidahaki açacağın konu boşanmak olur

Adam sizin aklınızı başınıza getirecek daha ne yapsın? Henüz nişanlısınız, sizi küçümsüyor ama borç istemekten çekinmiyor. Bir de bu borcu üzerinize yıkıyor. Nişan takılarınızı yüzü kızarmadan almış. Kayınvalide şimdiden evlere şenlik? E ilgi alaka zaten yok?
İşin tek iyi tarafı, gözünüz bunları görüyor. Bu evlilik hayatınızdaki neyi daha iyi hale getirecek? Kendinize kastınız nedir anlamadım gerçekten.

Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.:KK43: 9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum :KK43:(
Yolun başındayken hemen hızlıca uzaklaş bu aileden evlenince düzelir diye birşey yok üzülme kimse değmez bir kere geldin dünyaya onu da başkasına ağlamakla geçirme evlendikten sonra daha zor olacak tabi bu benim fikrim Can'ım

Evlenmeden kredi çekip vermeni çok yanlış buldum! !!
Nisanlilik süresini uzat biraz daha tanımaya çalış baktın olmadı yol ver gitsin

Konuyu okumuyorum bunu da bilerek söylüyorum başlık yeterince açık.

Duzelmez arkadaşım daha da beter olur bu net.

Ayrılma kararımı açıkladım arkadaslar.Borcunu ödeyeceğini söyledi 15 gün süre verdim.kendi anneme de kararımı bildirdim.şuanda 15 günün gecmesini bekliyorum

Ne olur evlenmeden once at o nisani kurtar kendini. Cok surmez unutman. Ayrica nisan attin diye cevreden de alacagin tepkiyi hic umursama. Kendini dusun. Birak duzelmeyi evlenince daha da kotu olacak emin ol. Cunku nisanliyken evlilik kadar karakterlerini gostermiyor insanlar, ki seninki simdiden karakterini gostermis. Nisan atamadigi icin evlenen ve sonra bosanan insanlar taniyorum. Lutfen asla duygusal davranma ve kurtar kendini.

Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu olacagin biri elbet çıkacak karşına.

Back
X