• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyken tartışıp evlenince düzelen varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
nişanlıyken çok tartışıp evlenınce herşey yoluna girdi şimdi iyiyiz diyen arkadaşlar varmı? yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar,
nişanlıyken çok tartışıp evlenınce herşey yoluna girdi şimdi iyiyiz diyen arkadaşlar varmı? yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Canım tartışmaya göre değişir eğer çok büyük çözülemeyecek sorunlar olduğu takdirde evliliktede devam eder.:10:

herkes nişanlılık en güzel dönem falan der bence evlilik öncesi stresli bir zaman ve kavgalar daha çok oluyor evlilik bence daha güzel sevdiğin insanla hep aynı evdesin tabii işten gelene kadar da deli gibi özlüyorsun o ayrı neyse bence çok büyük nedenlerle kavga etmiyorsanız her şey yoluna giriyor ( biz eskisi kadar kavga etmiyoruz ama tabii arada yine tartışmalar oluyor tamamen tartışmasız olmaz bunu da belirteyim)...

bende en cok bunu merak ediyorummm....Nisanlim evlendikten sonra hersey düzelecek fln diyor. Inanamiyorum. Gercekten öylemi...

Evlilik öncesi cok stresli bol kavgali dönemimiz...Herkes diyor bu dönem sizin icin en güzel dönem olmasi gerekirken sizde kavgalar bitmiyor.
Bende anlamiyorum.

arkadaşlar,

benım bı tanıdığım var öyle...nişanlılardı, ve herkesın ıcınde bırbırlerının afedersınız ağzına sıcarlardı...buna ragmen evlendıler, kavgasız gunlerı gecmezdı..kız dayak bıle yerdı herkesın ıcınde ( ama fenada kaşınırdı)) gecen evlerıne gıttık arkadaslarla, degısen bısılerı yok..aynılar..kızlar böyle seyler hıkaye, yok nısan stresıymıs, söyleymıs, böyleymıs...kandırmayalım nolur kendımızı...bı örnek daha; bi arkadasımda yenı evlendı, nısanlı dönemınde bıle tartısmazlardı, ve evlendıler hala aynılar maşşalah..

ayrı şehirlerdeyseniz veya her zaman görüşme imkanınız yoksa telefonda anlaşamamanın verdiği tartışmalar çok olur.ama evlenince yan yana sorunlar daha rahat çözülüyor.tabi evlilik öncesi önemli bir sorun varsa bunun tartışması evlenince de bitmez.eğer tartışmalarınız nişanlınızın davranışları ile ilgiliyse o zmn yine kolay kolay bitmez,çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor.

Son düzenleme:
çözülmüyormuş... ben de çözülür zannetmiştim ama olmuyormuş...

bence evlenince değişiyo kendimden örnek vereyim 1 yıl nişanlı kaldık herşeye kavga ederdik biyere gitsem kızardı kıskanırdı evlendik ilk zamanlar yine oldu şimdi 3 yılı geçtik evliliğimizde hiç kavga etmiyoruz hatta nişanlılıktaki günlerimizi hatırlayıp gülüyoruz nişanlılık stresi oluyo kavgalar ondan bence tabi değişmeyende vardır ama bizde çok şükür değişti

Back
X