nişanlıyken.......

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
kızlar ben size bişi sormak ıstıyorum esınızle nişnalıyken yakınlasmalarınız ne kadar oldu bızım bıraz fazla oluyoduda

artık evlenmişsiniz bunu sorgulamanın ne anlamı var ki? :delphin:

belki de sadece nikah kıymışlardır,düğün yapmamışlardır.bence de olmalı ama dozunda.

bence de dozunda olmalı herşey.ilk geceyede yaşanmamış birçok şey kalmalı diye düşünüyorum..:1rolleyes::utangac:

ya bızım dugun agustosta ama sevgılıler gunue denk gelsın dıye nıkahı erken kıydık onun ıcın sormustum sacma bı soruydu kusura bakmayın

yok cnm saçma deil nie saçma olsun.nişanlıyken yakınlaşma tabi ki olmalı ama olması gerektiği kadar

aslında soru saçma değilde,konunuzu yazarken belirtseydiniz,
daha anlaşılır olurdu bence...
nişanlıklık dönemi birbirini tanıma dönemdir ama siz
nikahınızı erken kıymışsınız,yani
resmi olarak karı-kocasınız ama,
madem düğününüz ağustosta,bence bazı şeyleri
o güne saklayın derim...
sevgiler...

Olmalı ama dozunda olmalı bu yüzden de çok uzatmamak gerekiyor nişan dönemini...öpebilir sizi sarılır,elinizi tutar daha ötesi kalsın bence..onu da evimizde özelimizde yasayalım derim ben...ayrıca ne olursa olsun ben şunu bilir şunu söylerim erkeğe hayır dersen iyi olursun hayır yaklaşma hayır daha az öp olmaz vb dersen karlı cıkarsın...

sizin durum bıraz farklı canınız ısterse samımı olursunuz ıstemezse olmazsınız,
zaten evlısınız yahu, canınız düğün ıstıyorsa öyle yapın düğünden sonra yapın.
resmı olan nikah ama düğün eglence kısmı, cok gereksız düğün bana kalırsa... evlenmıssınız işte...

bence de herşey dozunda yaşanmalı.ben de nişanlıyım. e ister istemez yakınlaşmalar oluyo olmuyo değil.ama ilk gece kesinlikle çook önemli.özel şeyler o gün yaşanmalı diyorummmm muck

peki sevgili iken yakınlkaşmalar ne boyutta olmalı??

Back
X