Nispet yapan eski sevgilii!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar ucuz çabalara giren bi insandan kurtulmuş olman çok güzel. Hesaplarına bakma diyeceğim ama insan merak ediyor bakıyor en azından kendini bu yönde sıkmaya çalış. Zaten onlara en ufak bir cevap vermen bile amaçlarına ulaştırır. Sükut altındır. :)

kesinlikle hicbir sekilde tepki vermiyorum ne hali varsa görsün

Of işte bu tipler yüzünden hiç sorun yokken bile kafamdan senaryolarımı eksik edemiyorum:25:
Üzülme hiç şu yaptığı bile kul hakkı:19:
Ama zamanında onunla ilgili kötü şeyler de duymuşsun keşke direk hiç barışmasaydın (gerçi demesi kolay):26:

Hiiiç tınlama bile, sen tınlamadıkça iyice sinir olacak o bırak kendini düşürsün.

barısmak icin girmedigi sekil kalmadı yaptıklarına kim olsa inanırdı yani. aynen öyle yapıyorum

Merhaba kızlarr.
3 ay önce 2 yıllık iliskimi bitirdim daha dogrusu o yolunu coktan yapmıstı. Cünkü coktaaan ben varken bile arkamdan is cevirmeye baslamıs. 2 sene icinde bir kez ayrıldık, onda da barısmak icin intihara kalkısmak mı dersin, evin önüne gelmek mi dersin, karsımda aglamak mı dersin herseyi yaptı pesimden ayrılmadı ve kendine inandırdı. Bu kadar sey yaptı demek ki seviyor dedim kabul ettim. :50: Neyse cok uzatmıcam.
Ama bilirsiniz ilk terkeden de oydu ve haliyle bende de büyük güven sorunları vardı cünkü onunla ilgili kötü seyler duymustum zamanında. Fakat bizimki yine gözümü boyayarak kendine inandırmayı basarmıstı. Ama görseniz dersiniz ki bu cocuk kör kütük asık, beni istemeye bile göndermisti bi yakınını. İlk ayrılıgın ardından, beni elinden gelen herseyi yapıp inandırdıktan sonra, ben de tekrar birlesmeye karar verdim. Arada güven sorunundan cok tartısıyorduk cünkü bunu saglayamıyordu. Gerek sosyal hesaplarında ekledigi kızlarla, gerek hal ve hareketleriyle.. Birgün bana ne dedi biliyor musunuz. Ben artık seninle her dakika eskisi gibi konusamam, kamu hattına gectim mesaj paketlerini iptal ettirdim, senin icin 20 tl ödeyemem gelecekteki coluk cocugumuzun rızkını düsünüyorum bak diye espri yaptı bir de aklınca :47: Ben üzerine gittim bu isin cünkü tam hersey yoluna girmek üzereyken kendini geri cekmisti bu. 10 gün konusmadım ve ne zaman arasam yazsam beni sucluyordu (ben ona o parayı sakla demistim cok büyük para demek benden daha kıymetli) Ve 10 günün sonunda bana hem seni seviyorum ama cok yıprandık ara verelim dedi, hem de ertesi gün baska bi kızla iliski yapmıs. Kız da 2,3 hafta önce sevgilisinden ayrılmıs ve onunlayken eskisine gönderme yapıyordu ama bu onu tercih etti o tür bi kızı. Neyse daha 1 bucuk ayda fotograf yayınlamaya basladı bunlar kız bunu öperken yanagından :53: En son da kendisi de fotograf koymus kızla ve resmen benimle aynı anda onu da idare ettigini acıkladı hesabında kızla tanısma tarihini yayınlayarak. Ben varken tanısmıs. Resmen nispet yapıyorlar. Siz olsaydınız ne yapardınız bunlara :44:

erkek müsveddesi.. bırak şu seviyesizi.. ben olsam ona karşı bişey yapmam, kendime bakarım, daha bakımlı olurdum yani.. erkek kıtlığı yok türkiyede allaha şükür :) :21::21:

aynı yaştayız,sana benim yaşıdıgım bi olayı anlatıyım
benim peşimden aylarca biçocuk koştu dikkatimi çekmek için yapmadığı şey kalmadı ama ben hiç yüz vermedim sonra ne oldu peki
bi gün yanında bi kız diğer gün başka kız
beni görünce el ele gezmeler,öpmeler daha neler neler
peki ben ne yaptım hiç umursamadım hatta gülüp geçtim
bu arada sevgili falan değildik
ama senin eski sevgilinmiş
taktik basit umursamıycan,yokmuş gibi davranacan ve en önemlisi gülüp eğlenecek hayatın tadını çıkarıcan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X