Doğuma Hazırlık Nivea Baby Kol Çantalı Atta Seti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
havuzlu han da görmüştüm ben 40 tl idi orda da.

bana biraz kucuk gelmişti.

iyi mi buyuklugu, bebegn eşyaları sıgar mı ki acaba?

Bence büyüklüğü iyi tatlım. Ne çok büyük nede çok küçük. Hastane çantası olarak sadece kıyafetlerini aldı ama sadece. Bezler biberon felan ayrı bi kozmetik çantası yapacam kızıma

ben o kadar begendımkı kızım yasında ama almayı dusunuyorum o kadar begendım yanıpısık kremı ve sabun ısıme yaramaz herhalde

ben o kadar begendımkı kızım yasında ama almayı dusunuyorum o kadar begendım yanıpısık kremı ve sabun ısıme yaramaz herhalde

olsun sende bebeği olan birisine verirsin canımbenim kızımda aldığım çanta daha büyüktü oda duruyor.ama bu çanta içindekilerle bana çok cazip geldi aldım...

Bence büyüklüğü iyi tatlım. Ne çok büyük nede çok küçük. Hastane çantası olarak sadece kıyafetlerini aldı ama sadece. Bezler biberon felan ayrı bi kozmetik çantası yapacam kızıma

canım bebeğin kıyafetlerini ben kendi çantama koyacağım.iki taraflı bi tarafa ona lazım olanları diğer tarafa kendime lazım olanlar.

bu durumda bizim çanta iş görür...

hm, yani normalde bi yere giderken tum esyalarını alır ama di mi? biberonunu filan o zaman alır yani?

Alır tatlım. Havlusuna kadar Herşey rahat sığdı çantaya. Aslında bezlerini felanda alırdı da tıkış tıkış olmasın istedim. Herşeyi özenerek yıkayıp ütülediğim için bozulmasın istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…