• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niye arandım :/

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
arkadaşlar az önce bi numara işyerini aradı ankaradan arıyorlarmış.bazı sorular sordu. oyunuzu kime verdiniz? gezi parkında hangi lider haklı?siz kendinizi nasıl tanmlarsınz?sizce bu ülkede demokrasi var mı?gezi parkı eylemleri niye yapılıyor?vs. vs. adımı soyadımı felanda sordu oturdugum yeride gibi gibi işte... sizede böyle birşey oldu mu aklım bulandı şimdi adamın her sorusunada cvp verdim ama bu neydi şimdi diyede düşünüyorum hani...

arkadaşlar az önce bi numara işyerini aradı ankaradan arıyorlarmış.bazı sorular sordu. oyunuzu kime verdiniz? gezi parkında hangi lider haklı?siz kendinizi nasıl tanmlarsınz?sizce bu ülkede demokrasi var mı?gezi parkı eylemleri niye yapılıyor?vs. vs. adımı soyadımı felanda sordu oturdugum yeride gibi gibi işte... sizede böyle birşey oldu mu aklım bulandı şimdi adamın her sorusunada cvp verdim ama bu neydi şimdi diyede düşünüyorum hani...

anket gibi bişeydir sanırım..

ama keşke cevap vermeseydiniz bu işler karışık işler .

isme falan gerek yoktu..

canım ters bişi demedimde ama açık açık hangi partiye verdiğimi söyledm eşitlik var mı dedi yok dedm vs. adımı dogru verdmde soyadımı yalnış verdm :) bi sorun çıksa onları mahferderim:):):)

şimdi nasıl desem size burda amaçları farklı insanların anket amaçlı insanının başını belaya sokabiliyorlar yani mantık olarak gezi parkı olayının ankarayla alakası ne adres le adınız la çok saçma keşke vermeseydiniz .

anket yapıyorlardır, bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum

Bazı istatistiki bilgiler toplayan anket yapan, araştırma şirketleri oluyor onlar dan biridir. muhtemelen
Daha önce beni de aramışlardı..Ben gerçi bişey söylememiştim ama. sorun olcağını sanıyorum.

bu ankaet yapanlarad kılım ha... sanane benım partimden oyumdan ortalık bunlar yüzünden karısıyo zaten... hiç bişe olmaz canım merak etme... sonuçta senın özgür fıkrın...

saolun arkadaşlar ne bileyim kıllandım sonradan keşke cvplamasaydım felan dedm insan uyuz oluyor işte

lise arkadasim ilk evlendigi zamanlar
telefon gelmis eve
(kendisi anlatiyor )
karsi taraftaki kisi
bilmem ne kontrolu yapiyoruz
telefona üfler misiniz?
benim saf arkadasim olanca gücüyle üflüyor tabi
jeton bir kac saat sonra düsüyor bana anlatmasiyla

neyse aklima bu olay geldi fazla ilgisi yok ama
siz diyemedeinzi mi siz kimsiniz
bana bu sorulari sorabiliyorsunuz diye
hangi sifatla kimin adina diye