niye böle dedi ki

Sensizolmaz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
81
134
93
merhabalar bayanlar ben esimin isi dolayisiyla ailemden uzakta bir yerdeyiz kimsem yok buraya geleli bir bucuk yil oldu ve arkadas edinemedim taki gecen aya kadar esim is arkadaslarini bize davet etmis neuse tanistik falan aradan zaman gecti gectigimiz gun bizi cagirdilar ve.sohbet etmeye basladik bayanla egitim uzerine .aof den bir bolum okudunu biliyordum sohbet ederken bana ben diplomayi alayim sana vereyim senin maasin yukselir dedi ben de aldiris etmedin seneye bende bir bolume yazilacam deyince bana diplomalari al al duvara asarsin dedi o kadar garipsedim ki yeni tanismisiz ve ses tonu hosuma gitmedi ayrica be memurum bayan ev hanimi hic kompleksli degilim ama neden boyle soyledi ki

resmen sacmalamıs bosver dusundugune degmez
guya bukadar dıplomayı napcaksın süs dıye alıp alıp asıyomusun demıs guya dalga gecmıs

bayanlar memurum ama yasantim o kadar sade ki kiskanilacak bir durumum yokAllah herkese cok versin der gecerim taktim kafaya zoruma gitmedi desem yalan soylerim

merhabalar bayanlar ben esimin isi dolayisiyla ailemden uzakta bir yerdeyiz kimsem yok buraya geleli bir bucuk yil oldu ve arkadas edinemedim taki gecen aya kadar esim is arkadaslarini bize davet etmis neuse tanistik falan aradan zaman gecti gectigimiz gun bizi cagirdilar ve.sohbet etmeye basladik bayanla egitim uzerine .aof den bir bolum okudunu biliyordum sohbet ederken bana ben diplomayi alayim sana vereyim senin maasin yukselir dedi ben de aldiris etmedin seneye bende bir bolume yazilacam deyince bana diplomalari al al duvara asarsin dedi o kadar garipsedim ki yeni tanismisiz ve ses tonu hosuma gitmedi ayrica be memurum bayan ev hanimi hic kompleksli degilim ama neden boyle soyledi ki
Çözemedim, anlamsız yani.
Kompleks insanı tuhaflaştırıyor bazen, komplekstir herhalde.

rahat olmamamin sebebi esim ona gore herkesden uzak misim insanlardan kacjyor musum eski bulundugumuz yerde insanlatdan o kadar darbe yedim ve kucumsendim artik korkuyorum insanlarin canimi acitmasindan

Maalesef benim eşimde bana aynı şekilde yükleniyo o_O
Aslında herkesin sebebi vardır anlayamıyorlar maalesef başkalarıyla samimi ol ve eşini bu tutumundan vazgeçir:KK19:

Hakkaten sacmalamis ne demek istedigini anliyim diye birkaç kez okudum ama yok yine anlamadim. Bosver hiç kafani takmani gerektirecek bir durum yok

Sen onun dediği şeyi anlayıp,niye öyle bişe dediğini anlamamışsın..

Ama ben anlatmaya çalıştığı şeyi bile anlamadım..

Back
X