Niye böyle davranıyor ki?

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba bu sene üniversiteye başladım. Okuldan bir çocukla tanıştım. İşte yanıma oturuyor mesela böyle ders başlamadan konuşuyor ilk muhabbeti o kuruyor. Böyle konuşuyoruz. Dersten çıkıyoruz. Çocuk aniden çıkıyor. Ne iyi akşamlar diliyor ne iyi günler. Karşılıyoruz dışarda selam vermiyor bende bir şey yapamıyorum. Bugün denk geldi bir baktım onumden yuruyor. Beni gördü arkadaşına baktı bir iki kere hani durmadı. Bende yanından geçip gittim. Çünkü daha öncede selamımı almamıştı. Gidip konuşsam mı niye boyle davranıyorsun diye? Hani ne düşünüyor ki? Konuşmak zorunda değil ama selam verir bir insan. Dışarıda hep yalnız görüyorum tek başına.

Ne gerek var ki ?sen de aynı şekilde yap ,şunlara kendilerini çok önemli gibi hissettirmeyi bırakın

Bırak takılsın kendi halinde, zaman kaybından başka bi şey değil...

Konusma bile. Selamini almayan birine niye selamimi almiyorsun diyemi soracan ? Hic muhattap olma bence.

Sen de görmezden gel. O merak etsin bu kız niye böyle yapıyo diye. Cool ol biraz :cool:

"Konuşmak zorunda değil ama selam verir bir insan" demişsin
Selam vermek zorunda da değil. Hakkında konu açmaya bile değmez salla gitsin.

derste yanına başka arkadasın otursun sokakta selam vermeyen adamla butun gun yan yana oturmam , gerek yok

Demek ki o senin kadar insan ilişkilerini önemsemiyor, bu konuda ayna ol, yansıt.
Başka bir şey yapmana gerek yok.

Back
X