• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye boyle oldu?

Oh ne güzel bir kahve icmissin iste boyle bak olaya

Ben burda övme göremedim, yazan üye evlenesiye kadar 200 kişiyle buluştum evlenecek adam bulmak için 4 yıl arama kurtarma çalışması yaptım demiş nerde övünme :KK51:
MissCherryBlossom MissCherryBlossom evet cherry, aynen demek istediğim bu. 👏🏻👏🏻 Benim 15 senelik evliliğim bitti. Bosandıktan sonra bende kendime yeni sayfa açmaya karar verdim. Tabii bu flörtleşme işleri benim bıraktığım gibi değildi. Şu an sosyal medya var ve karşı cinsle tanışmak ve vazgeçmek hiç olmadığı kadar kolay. O yüzden randevulara çok anlam yüklemedim. Böylelikle hayal kırıklığı da yaşamadım ama denemekten asla vazgeçmedim. Çünkü ben hissediyordum bir gün gerçekten yanında kendim gibi olabileceğim biriyle yeniden hayatımı birleştireceğimi. "Kader gayrete aşıktır" derler. İnsan bir yola başkoyarsa önüne çıkan engeller onu vazgeçirmemeli diye düşünüyorum. Bu benim için 2. şanstı, senin için kariyer olabilir, başkası için evlat sahibi olmak, bir başkası için servet... Herkesin niyeti neyse eline geçecek olanda o'dur.

Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?

Buluşmaların sonucu zaten iki ihitmalli. Olumlu, olumsuz. Olumsuz sonuçlandı diye siz neden değersiz olasınız? İnşallah mesaj falan atmazsınız. Öyle bir şey yapmayın lütfen.

neden son günlerde bu konular arttı?
aradım aranmadım, sevdim sevilmedim, istedim alamadım, seviştim reddedildim vs vs...
ilişkiler böyle değil.. herkesle beklentiler tavan tutulmaz. sürekli karşılık beklenmez.. her ilişki ciddi gidecek, her ilişki evliliğe evrilecek diye bir şey yok..
kadınlar böyle üzerlerine düştükçe erkekler hepten kaçar oldu..
ya bi salın kendinizi.. arayana dönersiniz. aramayana uğurlar olsun..

neden son günlerde bu konular arttı?
aradım aranmadım, sevdim sevilmedim, istedim alamadım, seviştim reddedildim vs vs...
ilişkiler böyle değil.. herkesle beklentiler tavan tutulmaz. sürekli karşılık beklenmez.. her ilişki ciddi gidecek, her ilişki evliliğe evrilecek diye bir şey yok..
kadınlar böyle üzerlerine düştükçe erkekler hepten kaçar oldu..
ya bi salın kendinizi.. arayana dönersiniz. aramayana uğurlar olsun..
Son günlerde arttı ama Rainyy için yeni bir şey değil. Onun için bu konular rutine dönüştü 🤷‍♀️

Back
X