- 30 Kasım 2010
- 9.833
- 19.921
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Sonra yazmadi isteSiz eve gelince mesaj attınız mı peki?
HayirDeğersiz hissetmene gerek yok sende beğenmeyebilirdin ama açıkça söyleyim demek ki etkileşim olmamış birde bu görücü usulü görüşmemiydi?
Ben burda övme göremedim, yazan üye evlenesiye kadar 200 kişiyle buluştum evlenecek adam bulmak için 4 yıl arama kurtarma çalışması yaptım demiş nerde övünme![]()
Zaten siz yazmışsınız ve cvp alamamışsınız ne bekliyorsunuz ki? Beğenmemiş belliki, bir görüşme ile çirkin mi oldunuz ? Belkide adamın beklentileri farklıydı öyle düşünün
Allah başka dert vermesin:)))Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Son günlerde arttı ama Rainyy için yeni bir şey değil. Onun için bu konular rutine dönüştüneden son günlerde bu konular arttı?
aradım aranmadım, sevdim sevilmedim, istedim alamadım, seviştim reddedildim vs vs...
ilişkiler böyle değil.. herkesle beklentiler tavan tutulmaz. sürekli karşılık beklenmez.. her ilişki ciddi gidecek, her ilişki evliliğe evrilecek diye bir şey yok..
kadınlar böyle üzerlerine düştükçe erkekler hepten kaçar oldu..
ya bi salın kendinizi.. arayana dönersiniz. aramayana uğurlar olsun..
Son günlerde arttı ama Rainyy için yeni bir şey değil. Onun için bu konular rutine dönüştü![]()
Site olarak Rainyy ve konularına artık alıştık biraz ondanvala sizler gibi zehir hafiye olamıyorum ben kim ne konu açmış hatırlayamıyorumöyle dümdüz yorum benimki..