Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmaz o kardeş, boşver ondan hayır gelmez.Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Başka maçlara bakıcan.Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Boşuna bekleme canım yazmadıysa kendini kötü hissetmene gerek yok . Yapacak bir şey yok adama beni beğenmedin mi niye yazmadın diyecek değilsinKizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Pisman oldum bulustuguma uzuluyorum boyle oluncadaBi sonuca varamasa da birileriyle buluşuyosun ara ara bence bu da bi şey..
Ama hiç bulusacak tanışacak birini bulamıyorum diye üzülenler de var.Pisman oldum bulustuguma uzuluyorum boyle oluncada
Yahu niçin pişman olucaksın ki hepsi bir deneyim iyi ya da kötü.Pisman oldum bulustuguma uzuluyorum boyle oluncada
Keşke bi konuda da kendinizi övmeseniz.Buluşmalarında arkadaşlarınla kahve içmeye gidiyorsun gibi düşün. Her biri senin için deneyimdir.
Ben boşandıktan 4 sene sonra evlendim. Hiç abartmıyorum bu zaman zarfında buluşmadıysam 200 tane randevuya gitmişimdir.
Zaman kaybı olarak bakmadım hiç birine. Yeni insanlar tanıdım, sosyalleştim. İlkinde elektrik alamadıysak karşılıklı aramadık ve ikinci kez buluşmadık. Sosyal medyanın olduğu, karşı cinse ulaşmanın hiç olmadığı kadar kolay olduğu bir çağda buluşmalara çok anlam yüklemeyin ve beklentiye girmeyin. Hayal kırıklığı yaşarsınız.
Sen okuduğunu anlamakta epey zorlanıyorsun sanırım. Paragrafta övünme emaresi yok.Keşke bi konuda da kendinizi övmeseniz.
Aynı yorumu yazacaktım. Sizin beğenmediğiniz insanlar da değersiz değil , siz de. Bu bir değer ölçütü değil.Kendi degerini neden baskasinin begenip begenmemesine bagliyorsun ki?
Bende dert sandım salla gitsin kız :) sen değersiz değilsin. İşi düşünce yazar anca bekle gör.Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Keşke bi konuda da kendinizi övmeseniz.
Siz eve gelince mesaj attınız mı peki?Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?
Değersiz hissetmene gerek yok sende beğenmeyebilirdin ama açıkça söyleyim demek ki etkileşim olmamış birde bu görücü usulü görüşmemiydi?Kizlar biriyle bulustumda kac gun oldu yazmadi bense hala bekliyorum. Kendimi degersiz hissettim begenmedi diye. Ne yapmaliyim sizce?