- 1 Eylül 2021
- 5.140
- 19.360
- 198
Daha guzelini bulup rotayi cevirmistir, Cok da saapmaPesimden kosmasini beklemiyordum bir aciklama yapsin diye bekledim ama yapmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha guzelini bulup rotayi cevirmistir, Cok da saapmaPesimden kosmasini beklemiyordum bir aciklama yapsin diye bekledim ama yapmadi
Madem erkek istiyorsun, hesabını herkese açık yapıp birkaç güzel fotoğraf yükle. Rastgele sadece profil resmine bakarak takip edip yürüyen abazaları elemiş olursun en azından. Bir de tinder yükle, instagram hesabını orda da paylaşOnu bende bilmiyorum.
Butun sapiklari basima mi topluyimMadem erkek istiyorsun, hesabını herkese açık yapıp birkaç güzel fotoğraf yükle. Rastgele sadece profil resmine bakarak takip edip yürüyen abazaları elemiş olursun en azından. Bir de tinder yükle, instagram hesabını orda da paylaş![]()
En azından dürüst, niyeti baştan belli insanlar çıkar işte, sayıları fazla olunca da içlerinden iyi olanı seçersin. Bi profil resminden asılanlar asıl sapık benceButun sapiklari basima mi topluyim![]()
Kiz takip etmiyordu oyle bir yaklasimida olmadi oyle biri değildi benceeEn azından dürüst, niyeti baştan belli insanlar çıkar işte, sayıları fazla olunca da içlerinden iyi olanı seçersin. Bi profil resminden asılanlar asıl sapık bence![]()
Güzelsin demişse güzelliğinizden korkmuştur. Üstüne düşün, yakasına yapışın korkusu geçsin.Instadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
Seni nerden bulmuş tam olarakKiz takip etmiyordu oyle bir yaklasimida olmadi oyle biri değildi bencee
BilmemmmSeni nerden bulmuş tam olarak![]()
Bu kadar erkek peşinde koşacağına enerjini başka şeylere harcasan daha iyi değil mi? Türkiye'de yoklamadığın erkek kalmadı.
Bak dalga geçmiyorum cidden söylüyorum bunu
Instadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
Ne kadar erkek konusuna kafayı taksa da evliler ile işi olmadıgünahımı alma, ben temizim