Iki oğlum var onlara çok kotu davraniyorum. Sürekli azarliyorum...iterek indirdim.uzerine yürüdüm. Kendimi zor frenledim. .odaya girdim bağırdı sesini duymak istemiyorum dedim..çantasını sakladım. .agliyor ama yanına gitmiyorum. ..bunları benmi yazdım hanımefendide size iftira atiyormusum muamelesi yapiyorsunuz. .kaldirabiliyormusuniz yoksa benmi yanlış ithamda bulunuyorum. ..Ayrıca kötü bişey demedim madem iki çocuğu kaldiramiyorsunuz üçüncü neden dedim..yoksa beni ilgilendiren bir durum yok. .ben bakmiycam sonucta. .hayırlı dogumlar
Ay inşallah ya papatya melisa cayi kullanicam teşekkür ederim :)Yorumların hiç birini okumadım. Biliyorum çünkü sizi yargılayacaklar. Sinir hastasısın diyecekler, iki çocukla başedemiyosun niye üçüncüyü istiyorsun diyecekler. Onların ne günahı var diyecekler. Diyecekler de, diyecekler.
Size bunu yaptıran hormonlarınız. Siz isteyerek yapmıyorsunuz bunları. Karnınızdaki minik şey yaptırıyor.
İlaç kullanamazsınız ama papatya ve melisa çayı için. Hem sakinleştirir, hem de bağışıklığı güçlendirir.
Ayrıca eşiniz de eski eşimi istiyorum demek yerine işinizi biraz hafifletmeye çalışsa olmaz mı? Siz de anlayışlı bir koca istiyorsunuz.
Neyse olur böyle şeyler. Ama oğlunuzun gerçekten suçu yok. Sonuçta bebeği karnınıza o koymadı, hormonlarınızı o yükseltmedi.
Anneler de özür dilemeli ki, çocuklar özür dilemeyi öğrensinler. Hem zaten 3. Ayınız dolsun bu duygu karmaşalarınız azalacak.
Sağlıkla alın çocuğunuzu kucağınıza. Yuvanızda hep mutlu huzurlu olun inşallah.
Ew dagildimi? Birak öyle kalsin yemegin mi yok aksama olmayiversin gez dolaş cocuklarinla. Tam sinirlendigini anladigin anda baska bisey getir aklina bende ayni durumdaydim ama yendim bu sorunumu aksama kadar onlarla oynuyorum yemekler pastalar yapiyoruz birlikte ve inanirmiain yarin bayram ve ben temizlik yapmadım bu dunyaya bi daha gelmeyeceksin canim benim cocuklarin kac yaslarinda bilmiyorum ama onlarin bu günleri geri gelmeyecek relaks ol. Sinirlendigin anda o odayi salonu mutfagi her nerdeysen orayi arkana bakmadan terket. Yatisincaya kadar geri dönme Allah sifa versin. :)
Aklımı kaciricam deniyorum olmuyor sacmalamaya basladim iyice ya :'(
Bol sabırlar diliyorum o zaman ne diyeyim. ..sizi kinamadim. Kötü annesiniz demedim hakaret etmedim..sadece bunları nerden çıkarıyosunuz demissiniz bende ben cikarmiyorum siz yazmissiniz dedim..Ayrıca banlanicak bir durum yok hakaret etmediginiz sürece demi...iyi günler. Hayırlısı olsun. ..Konunun basini sonunu atladinda ortasinimi okudun sen bende onu çözemedim?
Basinda da sonunda da diyorum ki 3. Hamileligimde yaşıyorum bunlari oncesinde gayet iyiydim şükürler olsun ki.
Konunun sadece isine gelen kısmını okuduysan eger evet iftira atiyorsun. Yok değilse eger neyse konusamiycam banlanmak istemiyorum. Iyi aksamlar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?