Niye boyleyim ben :(

Yorumların hiç birini okumadım. Biliyorum çünkü sizi yargılayacaklar. Sinir hastasısın diyecekler, iki çocukla başedemiyosun niye üçüncüyü istiyorsun diyecekler. Onların ne günahı var diyecekler. Diyecekler de, diyecekler.
Size bunu yaptıran hormonlarınız. Siz isteyerek yapmıyorsunuz bunları. Karnınızdaki minik şey yaptırıyor.
İlaç kullanamazsınız ama papatya ve melisa çayı için. Hem sakinleştirir, hem de bağışıklığı güçlendirir.
Ayrıca eşiniz de eski eşimi istiyorum demek yerine işinizi biraz hafifletmeye çalışsa olmaz mı? Siz de anlayışlı bir koca istiyorsunuz.
Neyse olur böyle şeyler. Ama oğlunuzun gerçekten suçu yok. Sonuçta bebeği karnınıza o koymadı, hormonlarınızı o yükseltmedi.
Anneler de özür dilemeli ki, çocuklar özür dilemeyi öğrensinler. Hem zaten 3. Ayınız dolsun bu duygu karmaşalarınız azalacak.
Sağlıkla alın çocuğunuzu kucağınıza. Yuvanızda hep mutlu huzurlu olun inşallah.

Konunun basini sonunu atladinda ortasinimi okudun sen bende onu çözemedim?
Basinda da sonunda da diyorum ki 3. Hamileligimde yaşıyorum bunlari oncesinde gayet iyiydim şükürler olsun ki.
Konunun sadece isine gelen kısmını okuduysan eger evet iftira atiyorsun. Yok değilse eger neyse konusamiycam banlanmak istemiyorum. Iyi aksamlar teşekkür ederim

Ay inşallah ya papatya melisa cayi kullanicam teşekkür ederim :)

Amin inşallah biri 5 buyugu 8 yaşında umarim bende yenerim

Aklımı kaciricam deniyorum olmuyor sacmalamaya basladim iyice ya :'(

Haydaaaa bi bismillah deyin. Dus alin bu suyla gidicek butun olumsuzluklar deyin. Mis gibi opun koklayin cocuklarinizi. Bi cay saati yapin dolasmaya cikin. Bayramlik alin nasil sevinecekler ellerini tutun birakmayin. Evlat olmazda hayat cekilmezZ

Bol sabırlar diliyorum o zaman ne diyeyim. ..sizi kinamadim. Kötü annesiniz demedim hakaret etmedim..sadece bunları nerden çıkarıyosunuz demissiniz bende ben cikarmiyorum siz yazmissiniz dedim..Ayrıca banlanicak bir durum yok hakaret etmediginiz sürece demi...iyi günler. Hayırlısı olsun. ..

Yani cocuk size yardim etmek isterken canini yakiyordu sizde cezlandiriyorsunuz.... Yapmayin neolur hic unutamiyacak yara acmayin yavrunuzda (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…