niye böyleyim ben

Detaylı bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm.

Bazı değerlerin düşüklüğü (demir, D vitamini) yorgunluk ve asabiyet sebebidir.

Bedensel olarak bir sorun tespit edilemezse son dönemlerdeki yaşanmışlığınıza bakın.

Hakkınızı alamadığınız durumlar ya da hak etmediğiniz şeylerle karşılaşmanız söz konusu olabilir, detaylı düşünün, hayatınızın geneline bakıp "her şey yolunda, istediğim her şeye sahibim" demeyin tek bir olay bile sistemi çökertmeye yeter, bazı sıkıntılar bir nokta kadardır ama zihnimizde sayfalarca yer kaplar.

Bütün bu ihtimalleri eledikten sonra bu halin kalıcı olması endişesi devam ederse yardım almayı düşünebilirsiniz.

Çok sıkıntılar yaşadım evet ama bunların hepsi geçmişte kaldı yardım fazlasıyla aldım sıkıntılı zamanlarımda ama şuan sıkıntı olabilecek bir durumum yok çok şükür kan değerlerime yani baktırdım herhangi bir sıkıntı yok çok şükür.

Sebebini bir bilsem depresyona girdiğimi düşündüm dr gittim ama değilmişim nedenini bilmiyorum bir türlü yıpranıyorum zaten mutsuzum sürekli birileri bir şey söylediğinde o laf bana diken gibi batıyor anlamadım gitti neden.
Oluyor bazen böyle canım insan kendine bile tahammül edemiyo bazen. Kendimden biliyorum bazen laf sokmayi gectim ufacık sese bile tahammulum olmuyor. Tatile bir yerlere cikmani oneririm kendine hobi edin onlari uygula bu sıra. Emin ol cok iyi gelecek..

Bence birikimleriniz patlamış sizin iyi olan tüm taraflarınızı dumura uğratmış.
Şu an hiç bir sıkıntınız olmayabilir ama geçmişte yaşadığınız sorunları içinizde çözememişsiniz.
Bende benzerini yaşadım. kıskançlık laf sokma değilde bir çok şeyden vazgeçerek yaşadım bu durumu. biriken her şey en güzel günlerimde karşıma çıktı teker teker en sevdiklerimden soğudum mesela... kızgınlık vardı yukarıda bir arkadaş demiş ya hakettiklerinizi alamadığınız ya da yaşayamadığınız için böylesiniz diye işte en önemli sebeplerden biri bu bence böyle olmanızda. yani bilinçaltınızla böyle düşünüyorsunuz aslında.

Kıskançlık değil ama böyle aniden gelen bir sınır bende de var son zamanlarda.ve o an karşımdaki insanı bilerek ve isteyerek kırarım.
Fakat ben kendimi tanıyorum. Nedenlerini de bu yüzden biliyorum. Yaşadığım kırgınlıklar ve hayat telaşı beni biraz asabi bir insan haline getirdi.
Düşünün eminim birşeyler vardır sizide yıpratan. İnsanların tavır ve karakterleri bir anda sebepsizce değişmez çünkü. .

Back
X