Niye böyleyim ya benim gibi olan var mı ?

gokcesneijder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
704
881
30
Arkadaşlar 9 haftamın içerisindeyim iki yıl uğraştım bebeğim için normal herşey yolunda şuan bunun için mutluyum. Ama ben çok kötüyüm depresyon mu nedir bilmiyorum. Çok sinirleniyorum ağlıyorum çok çabuk sıkılıyorum hiç bişeyden memnun kalamıyorum. Az önce mesela açıktım yemek yicem iki kaşık çorba içip kalktım sinirden odama gelip ağladım aç aç duruyorum bana bir tavsiye verin ne olur.

Bende çok ağladım ilk zamanlarda. Ama ne ağlamak. Herşeye herşeye. Hep bir moral bozukluğu hep bi huysuzluk. O kadar rahatsızdım ki herşeye ağlıyordum. Mesele yoktu ama buluyordum. Bi zamandan sonra gecti o. Sanırım 12. Hafta gibi bişeydi bittiğinde. Yapcak hiç bişey yok inanki. Bu hormonal bir durum ne yazıkki. Geçicek ama. O zaman çok mutlu olacaksın hiç hatırlamıcaksın bile

Bende çok ağladım ilk zamanlarda. Ama ne ağlamak. Herşeye herşeye. Hep bir moral bozukluğu hep bi huysuzluk. O kadar rahatsızdım ki herşeye ağlıyordum. Mesele yoktu ama buluyordum. Bi zamandan sonra gecti o. Sanırım 12. Hafta gibi bişeydi bittiğinde. Yapcak hiç bişey yok inanki. Bu hormonal bir durum ne yazıkki. Geçicek ama. O zaman çok mutlu olacaksın hiç hatırlamıcaksın bile

Evet ben de hep sebepsiz yere böyle yapıyorum. Çabucak geçer bu zamanlar inşallah.. Çok teşekkür ederim canım.

seni çok iyi anlıyorum canım aynen bende öyleyim sanki hiçbir şey beni mutlu etmiyor her şey üzerime geliyor gibi ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden.. son 3 4 gündür iyiyim çok şükür galiba 12. hafta gibi bitiyor bu sıkıntılar senin de az kalmış :KK19:

seni çok iyi anlıyorum canım aynen bende öyleyim sanki hiçbir şey beni mutlu etmiyor her şey üzerime geliyor gibi ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden.. son 3 4 gündür iyiyim çok şükür galiba 12. hafta gibi bitiyor bu sıkıntılar senin de az kalmış :KK19:

İnşallah canım stres bebeğe zarar verecek diye korkuyorum çok sıkıyorum kendimi daha 2 bebeğim düşmüştü çok bu sefer tehlikesiz ve normal bir gebelik geçiriyorum :) İnşallah hemen geçer zaman :)

ah ah tam beni anlatmissin 8 haftalik hamileyim moral sifir bir nedeni yok 5 haftalikta bulantim basladi iyice artti kusmalar basladi her sey her yer kokuyor.yemek yesemde yemesemde midem hep kotu.ve aglama krizleri var durduk yere ve sebepsiz agliyorum.hic birseyden mutlu olamiyorum.bu benim 3 hamileligim hep ayni oluyorum ama bu sefer zaman gecmek bilmiyor 12 haftayi gecince rahatliyor insan allahim hayirlisiyla hemen gecirsin zamani.dayanamiyorum

kızlar ben ayda bır kontrole gıdıyorum 4. ayımın içindeyımm saglık ocagınada gıdılmesı gerekıyomu ya bılgısı olan varmıı igne falan yapılıyomuu

kızlar ben ayda bır kontrole gıdıyorum 4. ayımın içindeyımm saglık ocagınada gıdılmesı gerekıyomu ya bılgısı olan varmıı igne falan yapılıyomuu
Biraz geç oldu ama cevaplayayım canım. Gebelik kaydı yaptırmalısın sağlık ocağına sanırım anne adayının bebeğinin hareketlerini hissettiği hafta aşı olması gerekiyormuş bana öyle söylediler bir de bebeğin doğduktan sonra aşılarının takibi için iyi oluyor bilgilendiriyorlar kayıt yaptır bence yaptırmadıysan :)

X