Niye böyleyim

Benim de boğazımın yanlarından bastırınca acıyor. Garip bir boğaz hastalığı salgını varmış galiba

Valla bende de bu aralar bir uyku hali var. Bıraksalar hep uyusam. Stres sıkıntım da yok. Havalardan mıdır nedir anlamadım.

Anksiyete bozukluğu nedeniyle 10 aydır antidepresan kullanıyorum. demir eksikliği sebebiyle de gynoferon

valla antidepresanlari sedatif etkisi var birde tabiki sinir sistemi uzerinde etkisi oldugu icin insani uyusturup kafasina vurulmus tavuk kivaminda dolastiriyor. Ilaci almadan onceki durumunuzda daha da kotuyseniz doktorunuza gidip birzkmak istediginizi soyleyin, size ilaci birakma hakkinda bilgi versin. Cunku bazen o tarz ilaclari kafana gore birakamiyorsun duydugum kadariyla. Diger seyler icinde normal doktorunuza gidip bir genel kan testi yaptirabilirsiniz hani demir vitamin bobrek ne bileyim komple testler seklinde.
surekli uyuyor olmanizin sebebi ortada yani kullandiginiz ilaclar.
Probleminiz ne kadar ciddi bilmiyorum ama tr de ki doktorlar resmen bogaz pastili gibi antidepresan yaziyorlar hastalara.

boğazımın şişliği indi bugün dışarı attım kendimi alışveriş yaptım gelince tekrar uyudum ama :/ ptesi kulak burun boğaza görüneceğim

Hastaneye gidin içiniz rahatlasın.. Demir eksikliği olunca da çok halsiz oluyor insan, sürekli uyku hali oluyor belki bi kan tahlili vermelisiniz

SIKINTILARDAN kacmak icin, beni uzen seyleri dusunmemek icin bende kendimi uykuya veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…