Çocuk Hastalıkları Niye bu renk ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
Arkadaslar 2.5 yaşında oğlum iki gündür hasta ve hicbirsey yemiyor bugün 4 defa kaka yaptı 3. De hafif siyahlılar vardı 4. Tam simsiyah ti niye böyle olmuş olabilir sadece süt içiyor ve antiBiyotik kullanıyor.

Kan ilaci kullaniyor mu, kan ilaci siyah ve garip kokulu diskiya sebep oluyor

Hayır antibiyotik ve Grip ilaçları ama çok garip yesilimsi değil simsiyah

Duzehli beslenemedigi icin de olmus olabilirmis, ben de simdi internetten okudum. Korkmayin doktorunuza danisin bol bol da su tuketmesi lazimmis.

Bebeklerde siyah dışkının görülmesi, ebeveynlerin telaşa kapılmasına neden olmaktadır. Ancak siyah dışkının görülmesi korkulacak bir durum değildir. Bebeklerde siyah dışkının oluşması genellikle sindirim sorunlarından, kabızlık rahatsızlığından ve kullanılan demir ilaçlarından kaynaklanmaktadır. Çok katı yiyeceklerle beslenen bebeklerde, kabızlık durumunun görülmesi sonucunda siyah dışkı görülmesi oldukça normaldir. Bebeğiniz siyah dışkı yapıyorsa, daha sağlıklı ve düzenli beslenmesini sağlamanız siyah dışkının zamanla kendiliğinden kahverengine dönmesini sağlayacaktır. Sindirimin düzenli olması adına bebeğin sık, az beslenmesi ve bol miktarda sıvı tüketmesi etkili olacaktır. Bebekte siyah dışkı, siyaha yakın tonlarda ya da tamamen siyah renk şeklinde gözlenebilir.Bebeğiniz siyah ve çok ağır kokan dışkı yapıyorsa bu durum bağırsak enfeksiyonundan kaynaklanıyor olabilir. Ağır kokulu ve siyah dışkı görüldüğünde doktora başvurmakta fayda vardır.

Cook tsk ederim sağolun

Antibiyotik ler yapıyor diye biliyorum yani annem hep oyle der

Bana antibiyotiğin biri kan işetmişti resmen, belki bebeğe de o dokundu. Ama devam ederse mutlaka doktorunuza danışın. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hicbirsey yemiyor kaç gündür canım çok skkn bu duruma

Kullandigi ilaclardan olabilir. Doktora bir sorun ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…