- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi showingnoemotions
- #21
Adamlar düğüne çagırmamış sen buraya bu konuyu yazmışsın derdiniz mı yok yoksa biz mı tuhafiz anlamıyorum ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KudrAlobar , o gruba girdiğim için üzüldüm aslında. sizin çıkardığınız tipler nasıldı? ben hiç içki falan da içmem. yılışık biri de değilim.
Yalnız değilsin ben de anlamadım yorumları okudum ve anladığım kadarıyla bir şeyler yazacağım.Ben konudan hiçbir şey anlamadım. Yorum yazanlara bakılırsa herkes anlamış. Biri bana anlatabilir mi :)
Eğlenmek için .Ben konudan hiçbir şey anlamadım. Yorum yazanlara bakılırsa herkes anlamış. Biri bana anlatabilir mi :)
Pardon yanlış anlamışım ben..Galaxyeliz61 , böyle rahat derken? oturup sohbet ettik. kız arkadaşlarımı çağırdığımı da yazmıştım.
Bende öyle oturup sohbet ettiğiniz insanlarınGalaxyeliz61 , böyle rahat derken? oturup sohbet ettik. kız arkadaşlarımı çağırdığımı da yazmıştım.
Melih ve Mehmet bana iki de bir bekar arkadaşın var mı, getir tanışalım, diyip duruyordu. Muhafazakar bir partinin gençlik kolları üyesi olmasına rağmen akılları hep içme, diskodaydı.
Çok tatlısınız ya
Benim bir arkadaşım vardı, Ahmet diyelim. Ahmet yıllar önce bulunduğum şehre gelince beni Mehmetle tanıştırdı, arkadaş olarak, flört amaçlı değildi. Ben de bir arkadaşımı çağırmıştım. O gün çok gülüp eğlenmiştik... Sonra Mehmetle ben güzel arkadaş olduk, ya da ben öyle sandım.
Mehmet beni birisiyle tanıştırdı, Melih diyelim. Kendisinin bürokrat olduğunu söyledi ama milletvekili danışmanıymış altı üstü ne bürokratı. Melih ve Mehmet bana iki de bir bekar arkadaşın var mı, getir tanışalım, diyip duruyordu. Muhafazakar bir partinin gençlik kolları üyesi olmasına rağmen akılları hep içme, diskodaydı.
Böyle gülüp eğlenirken, bunlar birden ortadan kayboldu. Faceden evlendiklerini öğrendim, o günden sonra da iletişim kesildi. Kanka diyen tipler eşleriyle bile tanıştırmadı. Eşleri de yabancı. Melih gitmiş, o tanıştırdığım arkadaşlarımdan birine görüşelim mi demiş. Niye böyle yaptılar? Eşleriyle de buluşabilirdik. Niye tanıştırmayıp tek takılmaya çalışıyorlar? Duygusal bir şey hissetmedim hiçbirine. Arkadaş olarak sevmiştim, kankayız sanmıştım gerçekten.
O muhabbetin sardığı için değil işte.@L4L4 Muhabbetim sarmasa neden evlendikten sonra da eşi memleketine gidince buluşmak için arasınlar?