kendınızı cırkın buluyosanız bır de trafık kazası vs.. gıbı nednlerdn dolayı yzundekı guzllıgı tamamen kaybedenlerı dusunun derım ...Hep bu duygularla oturuyorum şuraya yazmak için .. Artık isyan eder oldum .
Konu ilişkiler .. Arkadaş ortamı olsun aile kuzenler ortamı olsun tek ben kalınca bu durum kişide bunalıma çeviriyor . Kendi seçimlerimde yuvarlanıyorum ama şırak diye yüzüme vurulunca bunlar kabusa dönüyor beynime ağrılar giriyor .
Evlenmek zorunda olma baskıları ..biri olmadığım için kendimde suçluluk duyguları oluşması .. kabusa çevirtti artık ...
Yok biri karşıma çıkmıyor zorla mı napayım ..
27 yaşımda olmama rağmen annemin evde kalmış haline getirmesi ... Artık seçme evlen git demeleri ..
Artık ben mi çok çirkinim diyorum bir erkeğe çekici gelmiyor muyum ? Evlenmek için iyi bir insan olmak yetmiyor . Yakın bir arkadaşla olan erkek arkadaş tam evlenilcek kızsın vs iltifatlarda bulunuyor ama ya gerisi erkekler iyi kızlara falan önemli değil evlilik için galiba onun libidosunu yükseltsin gözüne güzel gözüksün yeter gerisi hikaye ...
Allah böyle yaratmış kendim üzerimde daha yapabileceğim bir şey yok .. Ne çektiysem hep çektim bu konudan .. Allaha kızıyorum bazen zaten hayat zor birde bu konudan çekiyorum .. Alaysamalar , lakaplar , evlenilcek yaşa gelip halen bir ilişki yaşayamamak .. Ben işin içinden çıkamıyorum artık ..
Psikolojim iyicene bozuldu .. Kpss iyicene bunalımışım .. Birde bu muhabbetler öldürüyor beni ... Çirkinim işte kimse beni beğenmiyor ...Kadın yerine saymıyor diyorum .. Çok üzülüyorum ..
Saçmalayabilirim de sağlıklı düşenemiyorum artık
kendınızı cırkın buluyosanız bır de trafık kazası vs.. gıbı nednlerdn dolayı yzundekı guzllıgı tamamen kaybedenlerı dusunun derım ...
hıc kımse cırkın degıldır... Allah a kızıyorum dmnız o kadar sacma kıtovbe tovbe....işte bunlar hep sukursuzlukten ...
Hep bu duygularla oturuyorum şuraya yazmak için .. Artık isyan eder oldum .
Konu ilişkiler .. Arkadaş ortamı olsun aile kuzenler ortamı olsun tek ben kalınca bu durum kişide bunalıma çeviriyor . Kendi seçimlerimde yuvarlanıyorum ama şırak diye yüzüme vurulunca bunlar kabusa dönüyor beynime ağrılar giriyor .
Evlenmek zorunda olma baskıları ..biri olmadığım için kendimde suçluluk duyguları oluşması .. kabusa çevirtti artık ...
27 yaşımda olmama rağmen annemin evde kalmış haline getirmesi ... Artık seçme evlen git demeleri ..
Artık ben mi çok çirkinim diyorum bir erkeğe çekici gelmiyor muyum ? Evlenmek için iyi bir insan olmak yetmiyor . Yakın bir arkadaşla olan erkek arkadaş tam evlenilcek kızsın vs iltifatlarda bulunuyor ama ya gerisi erkekler iyi kızlara falan önemli değil evlilik için galiba onun libidosunu yükseltsin gözüne güzel gözüksün yeter gerisi hikaye ...
Allah böyle yaratmış kendim üzerimde daha yapabileceğim bir şey yok .. Ne çektiysem hep çektim bu konudan .. Allaha kızıyorum bazen zaten hayat zor birde bu konudan çekiyorum .. Alaysamalar , lakaplar , evlenilcek yaşa gelip halen bir ilişki yaşayamamak .. Ben işin içinden çıkamıyorum artık ..
Psikolojim iyicene bozuldu .. Kpss iyicene bunalımışım .. Birde bu muhabbetler öldürüyor beni ... Çirkinim işte kimse beni beğenmiyor ...Kadın yerine saymıyor diyorum .. Çok üzülüyorum ..
Tabiki düşünüyoruim ... Allaha binlerce şükür ..Ben halimden memnunum ama kolay değil bu psikolojiyi hissetmek ..
O güzel değil ki niye oğlumuza istemyelim boşver ..kısa boylu yer kurtresi pudra çantası .. burna bak .. ıyyy içillere bak .. KUL ALLAHIM YARATIĞI VARLIGI BU KADAR ELEŞTİRİRSE ...
Manken gibi kız oğlumuza layık .. hmmm oldu işte ... HAYAT Acımasız
AMA İNSANLAR PSİKOLOJİYİ O KADAR ÇÖKERTİYOR Kİ ... Takmayın diceksiniz ama süreç tekrarladıkça insan beyni kontrol edemiyor ..
arkadaşım bazı şeyleri göz ardı ediyorsun
örneğin manken gibi kız tam oğlumuza layık diyip aldıkları kıza eziyet etmeyecekleri ne malum
kötü insan her şeyi yapar
kötü insan her yerde var
kul Allahın yarattığı varlığı eleştiriyorsa günahı boynuna
hesabını kendi verecek
bu kadar üzme kendini
bak ben 33 yaşında bekarım
Hep bu duygularla oturuyorum şuraya yazmak için .. Artık isyan eder oldum .
Çok haklısınız .. Ama malesef .. erkek bir kıza güzel olduğu için yaklaşıyor .. Tamam tanıyor ediyor ona göre değerlendiriyor . Kalbi iyi , iyi insan diye .. yanaşmıyor ...
Aslında yaşadığım olaylar beni travmatik hale getirdi işte ...Yanlış insanlar çıktı karşıma belki de ..
bunlar gercekten cok kotu sozler ama sızın de ımtıhanınız boyle kendını bılmez ınsanlarla oluyor demekkıTabiki düşünüyoruim ... Allaha binlerce şükür ..Ben halimden memnunum ama kolay değil bu psikolojiyi hissetmek ..
O güzel değil ki niye oğlumuza istemyelim boşver ..kısa boylu yer kurtresi pudra çantası .. burna bak .. ıyyy içillere bak .. KUL ALLAHIM YARATIĞI VARLIGI BU KADAR ELEŞTİRİRSE ...
Manken gibi kız oğlumuza layık .. hmmm oldu işte ... HAYAT Acımasız
AMA İNSANLAR PSİKOLOJİYİ O KADAR ÇÖKERTİYOR Kİ ... Takmayın diceksiniz ama süreç tekrarladıkça insan beyni kontrol edemiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?