• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye bunları çekmek zorundayım ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Hep bu duygularla oturuyorum şuraya yazmak için .. Artık isyan eder oldum .

Konu ilişkiler .. Arkadaş ortamı olsun aile kuzenler ortamı olsun tek ben kalınca bu durum kişide bunalıma çeviriyor . Kendi seçimlerimde yuvarlanıyorum ama şırak diye yüzüme vurulunca bunlar kabusa dönüyor beynime ağrılar giriyor .

Evlenmek zorunda olma baskıları ..biri olmadığım için kendimde suçluluk duyguları oluşması .. kabusa çevirtti artık ...

Yok biri karşıma çıkmıyor zorla mı napayım ..

27 yaşımda olmama rağmen annemin evde kalmış haline getirmesi ... Artık seçme evlen git demeleri ..

Artık ben mi çok çirkinim diyorum bir erkeğe çekici gelmiyor muyum ? Evlenmek için iyi bir insan olmak yetmiyor . Yakın bir arkadaşla olan erkek arkadaş tam evlenilcek kızsın vs iltifatlarda bulunuyor ama ya gerisi erkekler iyi kızlara falan önemli değil evlilik için galiba onun libidosunu yükseltsin gözüne güzel gözüksün yeter gerisi hikaye ...

Allah böyle yaratmış kendim üzerimde daha yapabileceğim bir şey yok .. Ne çektiysem hep çektim bu konudan .. Allaha kızıyorum bazen zaten hayat zor birde bu konudan çekiyorum .. Alaysamalar , lakaplar , evlenilcek yaşa gelip halen bir ilişki yaşayamamak .. Ben işin içinden çıkamıyorum artık ..
Psikolojim iyicene bozuldu .. Kpss iyicene bunalımışım .. Birde bu muhabbetler öldürüyor beni ... Çirkinim işte kimse beni beğenmiyor ...Kadın yerine saymıyor diyorum .. Çok üzülüyorum ..

Saçmalayabilirim de sağlıklı düşenemiyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin seni beğenmesine ihtiyacın yok. 4x4 olsan da laf edilecek bir tarafını hep bulurlar
Kpss çalışıyormuşsun zaten atan git hayatına bak

Evet atanıp öğretmen olmak istiyorum . Hiç bir yer fark etmez .. Doğunun her köşesi olur...

Kaç yaşıma geldim başkası için yaşamaktan .. Ailemin başkası ne diyecek anlayışında yaşamaktan bıktım .

Konu ilişkiler .. Arkadaş ortamı olsun aile kuzenler ortamı olsun tek ben kalınca bu durum kişide bunalıma çeviriyor . Kendi seçimlerimde yuvarlanıyorum ama şırak diye yüzüme vurulunca bunlar kabusa dönüyor beynime ağrılar giriyor .

Evlenmek zorunda olma baskıları ..biri olmadığım için kendimde suçluluk duyguları oluşması .. kabusa çevirtti artık ...

27 yaşımda olmama rağmen annemin evde kalmış haline getirmesi ... Artık seçme evlen git demeleri ..

Artık ben mi çok çirkinim diyorum bir erkeğe çekici gelmiyor muyum ? Evlenmek için iyi bir insan olmak yetmiyor . Yakın bir arkadaşla olan erkek arkadaş tam evlenilcek kızsın vs iltifatlarda bulunuyor ama ya gerisi erkekler iyi kızlara falan önemli değil evlilik için galiba onun libidosunu yükseltsin gözüne güzel gözüksün yeter gerisi hikaye ...

Allah böyle yaratmış kendim üzerimde daha yapabileceğim bir şey yok .. Ne çektiysem hep çektim bu konudan .. Allaha kızıyorum bazen zaten hayat zor birde bu konudan çekiyorum .. Alaysamalar , lakaplar , evlenilcek yaşa gelip halen bir ilişki yaşayamamak .. Ben işin içinden çıkamıyorum artık ..
Psikolojim iyicene bozuldu .. Kpss iyicene bunalımışım .. Birde bu muhabbetler öldürüyor beni ... Çirkinim işte kimse beni beğenmiyor ...Kadın yerine saymıyor diyorum .. Çok üzülüyorum ..

kendınızı cırkın buluyosanız bır de trafık kazası vs.. gıbı nednlerdn dolayı yzundekı guzllıgı tamamen kaybedenlerı dusunun derım ...
hıc kımse cırkın degıldır... Allah a kızıyorum dmnız o kadar sacma kı :ssz: tovbe tovbe....işte bunlar hep sukursuzlukten ...

kendınızı cırkın buluyosanız bır de trafık kazası vs.. gıbı nednlerdn dolayı yzundekı guzllıgı tamamen kaybedenlerı dusunun derım ...
hıc kımse cırkın degıldır... Allah a kızıyorum dmnız o kadar sacma kı :ssz: tovbe tovbe....işte bunlar hep sukursuzlukten ...

Tabiki düşünüyoruim ... Allaha binlerce şükür ..Ben halimden memnunum ama kolay değil bu psikolojiyi hissetmek ..

O güzel değil ki niye oğlumuza istemyelim boşver ..kısa boylu yer kurtresi pudra çantası .. burna bak .. ıyyy içillere bak .. KUL ALLAHIM YARATIĞI VARLIGI BU KADAR ELEŞTİRİRSE ...
Manken gibi kız oğlumuza layık .. hmmm oldu işte ... HAYAT Acımasız

AMA İNSANLAR PSİKOLOJİYİ O KADAR ÇÖKERTİYOR Kİ ... Takmayın diceksiniz ama süreç tekrarladıkça insan beyni kontrol edemiyor ..

Son düzenleyen: Moderatör:

seni alaylayan aşağılayan
önce kendi kusurlarını düzeltsin
çirkin olduğunun sanmıyorım
ama diyelim ki senin iddia ettiğin kadar çirkinsin
evlenmek güzelliğe çirkinliğe bakmaz
bunu aklına yerleştir
evlenmek tamamen kader kısmet nasip
ben ne güzeller güzeli kızlar biliyorum 34- 35 yaşında bekarlar
Allaha da isyan etme
sonra üzülürsün

Tabiki düşünüyoruim ... Allaha binlerce şükür ..Ben halimden memnunum ama kolay değil bu psikolojiyi hissetmek ..

O güzel değil ki niye oğlumuza istemyelim boşver ..kısa boylu yer kurtresi pudra çantası .. burna bak .. ıyyy içillere bak .. KUL ALLAHIM YARATIĞI VARLIGI BU KADAR ELEŞTİRİRSE ...

AMA İNSANLAR PSİKOLOJİYİ O KADAR ÇÖKERTİYOR Kİ ... Takmayın diceksiniz ama süreç tekrarladıkça insan beyni kontrol edemiyor ..

arkadaşım bazı şeyleri göz ardı ediyorsun
örneğin manken gibi kız tam oğlumuza layık diyip aldıkları kıza eziyet etmeyecekleri ne malum
kötü insan her şeyi yapar
kötü insan her yerde var
kul Allahın yarattığı varlığı eleştiriyorsa günahı boynuna
hesabını kendi verecek
bu kadar üzme kendini
bak ben 33 yaşında bekarım

bir de şunu söylemeden geçemeyecem
bazı insanlar öyle kötüler ki
sırf can yakmak için konuşurlar
benim de karşıma çıkmıştı böyle tipler
sen ne olursan ol onlar inceler ve laf sokacak bir yer bulur

Bu isin guzellikle cirkinlikle alakasi yok bunu once kabul edin. Nette arastirin gecen sene yuz nakli ameliyati ollan hasta, bu sene nisanlanmis hastanede tahistigi biriyle. Ki eminim cok daha iyi olacaktir ama su an hala yuzu oturmamis halde.

Bu isler kismet isi. Bende 28im bekarim, mutluyum:)

günümüz şartları altında evlenme yaşı eskisi gibi değil ki. İnsanlar eğitimine devam ediyor iş hayatına yoğunlaşıyor kendi ayakları üzerinde durma çabasında. Herkes için yaşamayı düşünmeyi üzülmeyi bırak ve kendine böyle çirkin miyim vs diye kötülük etme. sen kpss ye hazırlanıyorsun canım dert etme kimsenin de lafına takılma. İnşallah atanırsın ohh mis gibi devam edersin hayatına. Hayırsız biri çıkıp seni hergün mutsuz edeceğine hiç de olmasın daha iyi.

arkadaşım bazı şeyleri göz ardı ediyorsun
örneğin manken gibi kız tam oğlumuza layık diyip aldıkları kıza eziyet etmeyecekleri ne malum
kötü insan her şeyi yapar
kötü insan her yerde var
kul Allahın yarattığı varlığı eleştiriyorsa günahı boynuna
hesabını kendi verecek
bu kadar üzme kendini
bak ben 33 yaşında bekarım

Çok haklısınız .. Ama malesef .. erkek bir kıza güzel olduğu için yaklaşıyor .. Tamam tanıyor ediyor ona göre değerlendiriyor . Kalbi iyi , iyi insan diye .. yanaşmıyor ...

Aslında yaşadığım olaylar beni travmatik hale getirdi işte ...:( Yanlış insanlar çıktı karşıma belki de ..

Allah'a kizmak ne demek.
Kendinize gelin. Guvenin. Ben de sizin gibi bazen depresyonlara giriyordum. Sinava hazirlanirken basarisizim, cirkinim kimse sevmiyor beni vs. Bunlar herkesin yasadigi stresler. Muhtemelen asil stresiniz sinav.
Boyle bir ruh hali geldi mi hemen dua edin. Tevekkul edin. Size yemin ederim oyle rahatlatiyor ki insani. Dua edip Allah'a teslim olun her sey icin hayirlisini dileyin. Allah kalpten dua edeni geri cevirir mi.?
Halimize çok sukur. ;)

Çok haklısınız .. Ama malesef .. erkek bir kıza güzel olduğu için yaklaşıyor .. Tamam tanıyor ediyor ona göre değerlendiriyor . Kalbi iyi , iyi insan diye .. yanaşmıyor ...

Aslında yaşadığım olaylar beni travmatik hale getirdi işte ...:( Yanlış insanlar çıktı karşıma belki de ..

etrafına bir bak
sadece güzeller mi evli

Benim ablam 29 yaşında 30una basacak. Ilk basta benim ailem de oyleydi. 26sinda uni. Kazandi hem de çok iyi bir okul. Karşı bile çıktılar evlenmiyorsun falan filan bi dr okuyacak mısın diye. Geçenlerde Türkiye birinciliği kazandı. Ee artık ailem evlenmesin diyor, kariyer yapacak prof. Olacak diyorlar. Ve Allahin izniyle de olacak çünkü gercekten çok başarılı. Aynı sınıfta olduğumuz için ben ondan 3 derece kötüyüm ve ailem hep benimle dalga geçer. :-) Ama bu benim hoşuma gidiyor, egleniyoruz böylece. Ablamla ovundugumde sen niye boyle degilsin diyorlar da 'çaktirmayin' diyorum
.. eheheheheh velhasili yasiniz daha cok genç bence. Ha benim kaderim boyleydi buyuklerden önce evlendim. Herkes erken yasta evlenecek diye bi sey yok. Bekleyin, sizin de kaderiniz bir yerlerde sakli.. Allah yolunuzu açık etsin ;-)

bunlar gercekten cok kotu sozler ama sızın de ımtıhanınız boyle kendını bılmez ınsanlarla oluyor demekkı
tabı kı ben de boyle seyler duysam ben de cok uzulurdum . mesela bana da suran soyle buran boyle dedıklerı zaman bende ben memnunum dıyorum susturuyorum :52:. yanı boyle dengesızler cok ... sız gercekten oyle oldugunuz ıcın degıl sızı cekemedıklerı ıcın de oyle dıyo olabılırler cunku zıra kımse o lafları hak etmez:47:

Ailenize millet ne der diye yasadiklari icin kiziyorsunuz ama sizde su an aynisini yapiyorsunuz...
Size ne, kim ne derden, onlara ne sizin evliliginizden, isinizden, guzelliginizden...
Bazi insanlar sizin caninizi buna siktiginizi farkettikleri anda iyice uzerinize gelirler, hem sizin hem aileinizin bunu sanki ortada bir sorun varmis gibi yansitmamasi gerek, milletin agzina laf veriyorsunuz, zaten havada kapiyorlar, bir sey olsada konussak diye...
Siz kendinizi bilin, hicbir sey icinde caninizi sikmayin, bunlar sans isidir, beklemek mantiksiz, sizin gundeminiz su an kpss kazanip kariyerinizi cizmek, ki boyle olmali...
Gidin bir atanin, ogretmen olun, hem sosyal cevrenizde hem milletin pesinize su var tanis diye dustugu ne kismetler cikar gorursunuz, bunlar beklemekle olmaz, eminim gerginsiniz diye su an boyle negatif konusuyorsunuz, gulumseyin, guzel seylerde sizi bulsun...

Back
X