• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye burada böyle artik ?

Ben telden giriyorum ve sadece bdv goz atip cikiyorum.. bicok kiside bdv agirlik veriyor bence. O yuzden burda konular alip basini yururken digerleri yazdigimizla kaliyor.. benimde olmuslugu var...

Gelin ,kaynana, elti ,bacanak kocam beni aldatiyor mu ? Ragbet goren konular başlıkta önemli tabi.
Bi gazeteci edasıyla manşet atmanız lazım:KK14:

Popülerliğin etkisi olsa da birazda konunuz ekşınlı mekşınlı olmalı ki bol yorum gelsin.
Bu arada derdiniz nedir ?

Ya bdv deyim ya siyasette arada bir de ikiz anneleri topigine bakıyorum.

Konularına baktım açtığın yerler yüzünden ilgi görmemiş olabilir.
Ya da konular dikkat çekici değildi.

Misal sevgilim göbek deliğime boşaldı hamile kalır miyim diye bi konu açsaydin şimdiye 30 sayfa bile olmuştu

BDV'deki konuları takip edip kendime dersler ve ibretler çıkarıyordum, sonunda üye olmaya karar verdim. Diğer bölümler henüz ilgimi çekmiyor. Herkes de benim gibiyse demek ki...

Bdv harici bölümlerde pek cevap alınamıyor maalesef. Ama yeni üyelikle alakası yok, bende yeni üyeyken bir iki konu açmıştım bdv de, gayette cevap almıştım. Bir başka bölümde bir kaç ay öncesi bir konu açtıydım, tık yok :)) Bölümün ziyaretine göre değişiyor yani.

Bir de ilgi çekici bir başlık olmalı, en sevdiğin bardağın mı kırıldı mesela; "ellerimden kayıp ta gitti " ya da "sonsuzluğa uğurladım bitanemi" gibi bir başlık gerekli ilgiyi toplar diye düşünüyorum :-))

Hahahah başlık çok önemli bence de.
Gizemli olmalı.. :P

Bazen konular aciliyor ama aktif olan konulara herkes cevap yazdigindan diger konular alt siralara dusuyor.
Boyle oluncada konular gorulemeden 2., 3. Sayfalara dusuyor.
Herkesin basina geliyor, ozel almayin bence.

Ben soruya cevap veriyorum üye kim diye bakmıyorum bile:) bi gün kendi soruma cevap yazarım kim bilir..
BDV dışında sorular genelde cevapsız kalıyor evet.

Bazi bolumler aktif olmuyor genelde ki
Benimde baya cevabini alamadigim konularin var ama sitem etmekle olmuyor iste.

En çok BDV aktif, en çok burası okunuyor. Bazen yalvarıyor insanlar lütfen konumu taşımayın, gerçekten bunu kendime dert ettim falan diye. :KK70: KK'yı BDV götürüyor desem çok mu yanlış birşey söylemiş olurum sizce?

Ben de en çok buraya bakıyorum, bir de bildiğim kadarıyla siyaset falan aktif ama ben oraya ne zaman girsem ban yediğim için genelde buralarda takılıyorum. :) Sanırım orada daha çok KİB'leyen oluyor, burada 2 kişi KİB'liyorsa orada 5 kişi mesela. Neyse, konunu saptırmayayım, tanınmakla falan alakası yok.

biraz alınganlık yapmışsınız sanırım
size özel bir şey yok,
bazı bölümler daha fazla takip ediliyor

Back
X