- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ay ayni profil resmini gorunce fake hesaptan fln yazcaktiniz da unuttunuz sandim bi anSiz neden yaptınız peki?
Konuşmak istemiyorum ki ?Puffff
Madem konusmak istiyordunuz neden engellediniz
Madem istemiyorsunuz neden engelini kaldirdiniz hafiyelik yapiyorsunuz?
Adam tekrar barismak istedigini soylemis iste. O da bir ihtimal engelini kaldirirsiniz da yazar diye kaldirmiş işte. Ne var ki bunda? Sanki ilk o engelledi
Siz neden yaptınız peki?
konu sahibi kendi kendine mi soruyor dedim bir an.çok pardon profil fotosu aynı oluncaSiz neden yaptınız peki?
Çünkü o numaradan girmez diye düşündüm bende açtım. Ve silicektim . Silmeden once baktim
ozaman nedenini neden merak ediyosunuz?Konuşmak istemiyorum ki ?
Siz nişanlı değil miydiniz ? Yakın zamanda evlenecektiniz..Olmadı galiba çok üzüldüm.Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sevgilim vardı önceden anlaşamadık ve ayrıldık beni cok üzmüştü zamanında. Pişman olmuştu da sonra ve tekrar barismak istedi ama ben onun teklifini geri çevirim herseferinde. En son yine barismak istedi ben istemedim.
Ve şöyle bir söz yazmıştı facebook'a onu da arkadaşım söylemişti :bir insan sevdiğine gec kaldimi birdaha kimse icin acele etmezmis"
Onu her tarafta engelemistim , sonra başka bir numaradan yazdı onuda engeledim. Sonra karşılıklı bit birimizi engeledik. Ve gece o numarayı engelden cikarttim, en son nezaman goruldu diye baktım geçen hafta görülmüştü "ikinci numarasinda" gece açtım ve 1 saat sonra baktım ki 2 dk önce görüldu ve hemen 1 çı standart kullandığı numaradan engelden cikarti.
Sizce neden yaptı bunu?
7 aydır görüsmuyoruz
Yok da neler sende xdher şey olabilir. sevgili bulmuştur ve bu kişi niye engelli demesin diye bile engeli kaldırmış olabilir. erkekler söz konusu ise her şey ama her şey mümkün.
Telefonunu degistirip wp yi guncellemistir.
Duymak istedigini yazayim o zAman seni hala cok seviyor, sana deli gibi asik. Oldu mu?Alakası yok
Sevdiğini biliyorumDuymak istedigini yazayim o zAman seni hala cok seviyor, sana deli gibi asik. Oldu mu?
Neden ayrılmıştınız? Onun sevdiği nereden belli?Sevdiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?