- 3 Şubat 2018
- 6.701
- 25.539
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Bu durumu neye bağlayacağınızı şaşırmışsınız artık sanırım .
CevabıBen takılmalık biri olduğumu düşünmüyorum. Ama niye bana bu şekilde yaklaşıldığını anlamıyorum. Güvenim kalmadı artık. Bağlamaya çalıştığım şey bu. İç dökmek istedim.
Hayır yanlış anlaşılmak istemem. Etek giyen kadın şöyledir böyledir demiyorum. Giyim tarzı yüzünden mi bu şekilde dönüşler alıyorum diyorum. Yoksa kimsenin giyim tarzını eleştiren yadırgayan biri değilim.
Yani bir erkekle sevgili omayın o zaman arkadaş olun kanka filan olun madem ilişki istemiyorsanız.
Tabiki erkekler sevgilisi ile birlikte olmak istiyeceklerdir, bazıları daha sabırlıdır bazıları aceleci ama sonuçta bunu istiyeceklerdir arkadaş olmak başka sevgili olmak başka,ilişkinizi doğru tanımlayın sorun yaşamayın.
Anlamıyorsunuz sanırım. Sevgilisi olduğu halde yazanlardan, veya aslında aynı anda 3-4 tane daha kıza yazanlardan bahsediyorum. Bu size normal mi geliyor?
Sevgilisi olduğu halde yapması tuhaf tabi rededin kesin bi şekilde gitsin,malesef şimdiki gençlik çok farklı ne desek az.Anlamıyorsunuz sanırım. Sevgilisi olduğu halde yazanlardan, veya aslında aynı anda 3-4 tane daha kıza yazanlardan bahsediyorum. Bu size normal mi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?