Niye hep beni buluyor?

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.701
25.539
548
28
Ben artık anlam veremiyorum.

Bir erkek ne zaman bana yaklaşsa, ne zaman acaba doğru insan o mu desem hep sorun yaşıyorum.

Bana ilgi gösteriyorlar bir müddet, sonra bir anda ilgiyi kesiyorlar. 1 hafta sonra bir öğreniyorum ki sevgili bulmuş kendine. Demek ki benimle konuştuğu anda başkasına da yazıyormuş. Bu durum o kadar çok kez başıma geldi ki.

Geçen haftalarda da absürt bir durum yaşadım. Liseden beri bir arkadaşım var ismi Eren olsun diyelim. Bana mesajlar atmaya başladı birden bire. İnstagramda attığım her hikayeye cevap yazdı, sürekli aralara iltifat sıkıştırdı, sohbet uzatmaya çalıştı vs hatta sürekli geceleri mesaj atıyordu. aslında düzgün biri olarak biliyordum onu ben bu arada. Neyse normal bir şekilde sohbet ettim ben Erenle, sevgilisi var diye biliyordum herhalde ayrıldılar diye düşündüm. Baktım arkadaş listesine hala arkadaşlar. Ben de soğuk soğuk yazdım sonra da sevgilisi olduğunu bildiğimi ima ettim bir şekilde. Eren de bozuntuya vermemeye çalıştı kem küm etti sonra da bir daha mesaj atmadı.

Geçmişte de eski sevgilimle ayrılma sebebim benden cinsel ilişki beklentisi olmasıydı. Ben istemeyince ayrıldı gitti. İki aylık bir sevgililik sürecinde devamlı bu tarz muhabbetler açtı ve ne zaman konuyu değiştirsem surat astı ilgisiz davrandı.

Yahu artık gerçekten sorun bende mi diye düşünmeye başladım. Düzgün biri çıksın karşıma diye istedikçe tam tersine bana ne niyetle yaklaşıyorlar. Herkese zarf atan biri olduğumu düşünmüyorum. Giyim olarak etek elbise giyerim ama bunun beni hafif bir insan olarak göstereceğini düşünmüyorum. Cidden üzülüyorum artık. Ben sevilmek istedikçe takılma gözüyle bakıyorlar bana sanki.

Bundan iki üç sene önce hep pantolon kazak tarzı bir giyiyim varken bile dershane biter bitmez sınıftan iki erkek yazıp durmuştu bana. Yine amaçlarının o tarz olduğunu hissetmiştim iltifatlardan vs. Ve zaten gerçekten hoşlanmayıp o niyetle yaklaştıkları için dershanenin bitmesini beklediklerini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kahkaha atan gülen bir kadın da olsanız,mini etekler de giyseniz kendinize ''ya ben hafif miyim ?'' diye bakıyorsanız en büyük saygısızlığı siz yapıyorsunuz,kendinize de hemcinslerinize de.Takılmalık kız falan filan bunlar tuhaf ifadeler.
İlişkiler eskisi gibi değil artık,sanırım sizin sorununuz bu.Eskisi gibi insanlar fiziksel temastan uzak ya da bunu açığa vurmaktan uzak değiller.Cinsellik eskisinden daha da ulaşılabilir bir şey.Karşınızdaki insanların bunu beklemesi de onları sapık yapmıyor.Birbirinden hoşlanan 2 insan birbirine ilgi duyar,sevişmek ister,size çok ters ise bunu karşınızdaki kişiye söylersiniz,kabul ederse devam eder yoksa eski sevgiliniz gibi yollarınızı ayırırsınız.

Birincisi ne çeşit ilgi gördüğünüzün giyim tarzınızla bir alakası yok. Bunu anlayın.

İkincisi insanlar birbirlerine cinsel ilişki yaşama talebiyle yaklaşabilirler, bu normal bir durum. Bunu istemiyorsanız reddedersiniz olur biter. Niye diye düşünüp durmanın gereği yok çünkü bu işin niyesi yok.

Hayır yanlış anlaşılmak istemem. Etek giyen kadın şöyledir böyledir demiyorum. Giyim tarzı yüzünden mi bu şekilde dönüşler alıyorum diyorum. Yoksa kimsenin giyim tarzını eleştiren yadırgayan biri değilim.

Yani bir erkekle sevgili omayın o zaman arkadaş olun kanka filan olun madem ilişki istemiyorsanız.
Tabiki erkekler sevgilisi ile birlikte olmak istiyeceklerdir, bazıları daha sabırlıdır bazıları aceleci ama sonuçta bunu istiyeceklerdir arkadaş olmak başka sevgili olmak başka,ilişkinizi doğru tanımlayın sorun yaşamayın.

Hayır yanlış anlaşılmak istemem. Etek giyen kadın şöyledir böyledir demiyorum. Giyim tarzı yüzünden mi bu şekilde dönüşler alıyorum diyorum. Yoksa kimsenin giyim tarzını eleştiren yadırgayan biri değilim.

Hayır,uzun etek de giyseniz aynı şey olabilir.Hoşuna gitmişsinizdir,sizi çekici bulmuştur,bunu engellemek için bir şey yapamazsınız,size uymuyorsa düşüncesi/isteği reddedin.

Yani bir erkekle sevgili omayın o zaman arkadaş olun kanka filan olun madem ilişki istemiyorsanız.
Tabiki erkekler sevgilisi ile birlikte olmak istiyeceklerdir, bazıları daha sabırlıdır bazıları aceleci ama sonuçta bunu istiyeceklerdir arkadaş olmak başka sevgili olmak başka,ilişkinizi doğru tanımlayın sorun yaşamayın.

Anlamıyorsunuz sanırım. Sevgilisi olduğu halde yazanlardan, veya aslında aynı anda 3-4 tane daha kıza yazanlardan bahsediyorum. Bu size normal mi geliyor?

Anlamıyorsunuz sanırım. Sevgilisi olduğu halde yazanlardan, veya aslında aynı anda 3-4 tane daha kıza yazanlardan bahsediyorum. Bu size normal mi geliyor?

Siz de şunu anlamıyorsunuz,bu sizlik bir durum değil.Günümüzde böyle bir şey zaten var.
Siz rahibe gibi de giyinseniz,ters bakışlar da atsanız bundan da anlam çıkarıp yazacak insanlar var.İlla sorunu ben çözeyim diyorsanız insan içine çıkmayın.
Anladıktan sonra reddetmiş veya ayrılmışsınız zaten.Şans işi biraz da bunlar,bu kadar kendinize yüklenecek bir durum yok ortada.Kaç kere yazayım bilemedim.

Sevgilisi olduğu halde yapması tuhaf tabi rededin kesin bi şekilde gitsin,malesef şimdiki gençlik çok farklı ne desek az.

hiç üzülme canım ben de buna benzer bir durum yaşıyorum kendimi de çok defa sorguladım aceba benle alakalı mı diye çevremdeki en yakın arkadaşlarımla bile paylaştım ama sonuç sanırım arkadaşların da dediği gibi ; artık zaman değişti insanların ilişkilere bakış açısı da değişti

Bir çok erkek dediğiniz gibi benimde başıma geldi benzer şeyler ben tesettürlüyum üstelik yanlış insan her yerde var.
Bunları kafana takma belki zamanı vardır güzel şeylerin.

Back
X