- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 40
Bugün kayınvalidem beni aradı, yarın iftara buyur gel kızım (başkalarınıda çağırmış) sende gel dedi. Bense misafir çağırdığımı bu yüzden gelemeyeceğimi belirttim kendisine. Sordu tabi kimi çağırdın,bende halagilleri dedim.Yani eşimin 2 halasını ailecek çağırdım. Kayınvalideni niye çağırmıyorsun diye düşünenlere onu annemlerle ağırladım bile. Çok kalbalık çağırmayı sevmiyorum. Sonra telefonda bana;iyi yarin zaten tek kadinlar geliyor,babanda size gelir dedi. Hiç gelebilirmi felan yok. Bende olur dedim. Kendiside eee oldu zaten dedi. Sinirlendim ama birşey demedim. Neyse..bugünde annemdeydik iftara tam kalkıyoruz dış kapıdayız,annemle kayınvalidem konuşuyor. Annem diyorki bende yarin iftarda evdeyim bizim kız(ablam olur) dışarda yapcak iftarı. Kayınvalidem demezmi eee sende nisazümraya git yarın misafiri var. Sinirden neyapacağımı şaşırdım o an. Allahtan eve gitmeye yakındı yoksa eminim birşey söylerdim. Bir günde bir insan bu kadar sinir edebilirmi gelinini ya. Ben onun misafirine karışıyormuyum sanki onamı kalmış benim düzenlediğim iftara birilerini çağırmak. Mesele kayinbabamla annemin gelmesi değil,mesele hanfendinin kafasına göre hadsizce misafirlerime birilerini eklemesi. Hala çok sinirliyim gercekten...
Senin yerinde olsam eşimle ciddi ciddi konuşur, kvnin karışmamasını isterdim. kendi biten evliliğimden biliyorum eşim çok konuştu annem karışmasın diye ama ben ciddiye almadım. sonradan farkettimki evliliğimi bitiren sebeblerden biride annemin evimize çok karışmasıymış. inan çok sıkıntı çekersin. güzelce konuşabilirsin kelimeleri dikkatli seçersen.