Niye kimse beni istemiyor

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
çok yalnızım. Hiç kalıcı arkadaşım yok hepsi bir gün bitiyor neden böyle oluyor. Sanki lanetlenmiş gibiyim. Hep buluşalım diyen benim hep verici taraf benim.hep peşinden koşan benim hep hep.
Eski işyerinden arkadaşımla buluşalım yarın dedim plan yaptık demin yazmış sonra buluşalım arkadaşım geldi bizde kalcak diye. Ee o da gelsin sanki yicem ben onu. Tamam başka zaman dedim. Neden böyle.
Erkeklerin arkadaşlıkları ne güzel. İmreniyorum onlara. Sevgilim askerden geldi. Sürekli arkadaşları arayıp buluşalım diyomuş. Kendime bakıyorum kimse bana öyle birşey demiyor çabalayan hep benim ama neden. Derdimi anlatacağım kimsem yok. Ailemde yok. Var ama yok.çok yalnızım

çok yalnızım. Hiç kalıcı arkadaşım yok hepsi bir gün bitiyor neden böyle oluyor. Sanki lanetlenmiş gibiyim. Hep buluşalım diyen benim hep verici taraf benim.hep peşinden koşan benim hep hep.
Eski işyerinden arkadaşımla buluşalım yarın dedim plan yaptık demin yazmış sonra buluşalım arkadaşım geldi bizde kalcak diye. Ee o da gelsin sanki yicem ben onu. Tamam başka zaman dedim. Neden böyle.
Erkeklerin arkadaşlıkları ne güzel. İmreniyorum onlara. Sevgilim askerden geldi. Sürekli arkadaşları arayıp buluşalım diyomuş. Kendime bakıyorum kimse bana öyle birşey demiyor çabalayan hep benim ama neden. Derdimi anlatacağım kimsem yok. Ailemde yok. Var ama yok.çok yalnızım
Sadece senin sıkıntın değil bu inş.anlar kopuk herhalde

Hep verici taraf sen olduğun için , hep buluşmak isteyen sen olduğun için değersiz olabilirsin , belki insanların gördüğü senin farketmediğin itici davranışların olabilir , biraz kendini gerek çekmelisin bence

Eskiden bende çok arkadaş canlisiydim senin gibi darbe yiye yiye insanlarla arama duvar ördüm sanki tanistigim herkes bana zarar verecek gibi onun için tanistigim insanlara negatif enerji veriyorum sanırım insanlarda benimle merhaba merhaba konuşuyorlar. Şuan farklı sehire gelin geldim çevremde kimse yok aşırı canım sıkılıyor insan güvendigi birileriyle gelip gitmek istiyor mesafeli de olsa . Eşimin arkadaslarinin hanimlariyla birkaç sefer yan yana geldik dedikoduya hiç girmedim ve arkamdan ben ailemin yanına gezmeye gitmistim. Arkamdan evi terk etti de gitti diye iftira atmışlar herkese yaymış bu kizlar. İnan kimseye güvenim kalmadı ne Ilıcak bu halimiz

Kadin arkadasliginda guzel arkadaşlıklar bulmak zordur biraz.Herseyi sorun edilir bizde.Vefa azdir.Ben öyle düşünüyorum.Tabi güzel arkadaşlık kuranlar da vardır iki taraf da vefalidir öyle yürür bir tarafta olursa yürümüyor böyle.Yine de gözüne kestirdiğin bir arkadaşına güzel arkadaş ol.Olumlu dönüş alabilirsin.Tabi o kişinin vefasina gore değişir güzel arkadaşlığın.

Kadin arkadasliginda guzel arkadaşlıklar bulmak zordur biraz.Herseyi sorun edilir bizde.Vefa azdir.Ben öyle düşünüyorum.Tabi güzel arkadaşlık kuranlar da vardır iki taraf da vefalidir öyle yürür bir tarafta olursa yürümüyor böyle.Yine de gözüne kestirdiğin bir arkadaşına güzel arkadaş ol.Olumlu dönüş alabilirsin.Tabi o kişinin vefasina gore değişir güzel arkadaşlığın.
Ben hic görmedim yaa güzel samimi kadin grubu. İlla ki kiskanclik, cekememezlik, dedikodu oluyor. Esimin arkadas gruplarina bakiyorum uzun yillardir süregelen 5-10 kisilik farkli gruplari var. Kardesten öteler. Böyle bakinca bi özeniyorum. Ama benim hem kendi arkadaslarim olsun hem de cevremde gördügüm kadin arkadaslar olsun erkek gruplarindaki o samimiyetin yanindan gecmiyor.

Hep verici taraf sen olduğun için , hep buluşmak isteyen sen olduğun için değersiz olabilirsin , belki insanların gördüğü senin farketmediğin itici davranışların olabilir , biraz kendini gerek çekmelisin bence

Kendimi geri çektim 6 senedir arkadaş olduğum insandan baktım hep buluşalım görüşelim diyen benim noldu diye sorarsan yeni iş yerindeki arkadaşlarıyla mutlu her gün storyler mutlu mesut. Geri çeksemde olmuyor yani. Kendisinin arkadaşı yoktu burda. Sonra arkadaşları olunca beni bıraktı.

Evet hep vefasızlara denk geliyorum çok değil 1 tane olsun istiyorum ama nerde yanlış yapıyorum.

Bazı erkekler arkadaşı olmadığı halde çok arkadaşı varmış gibi gösterebilir hayatındaki kadına. Hani herkes etrafımda gibilerinden...

Gerçekten bende aynı düşünüyorum ve aynı durumdayım. Tek fark ben bu halimden memnunum.
Kendi kendime yetebildiğimi düşünüyorum. Gereksiz arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım kafam rahat. Az ve öz iki üç arkadaşım var onlarda bana yetiyor. Samimiyetsizliğe, kötülüğe, kıskançlığa gelemiyorum. Olan yerden uzaklaşıyorum. En temizi.
Ama şuna katılıyorum, erkek arkadaşımında çok güzel arkadaş grupları var imrenmiyor değildim zamanında. Ama anladım ki biz kadınlar bunu beceremiyoruz. Maalesef kadının en büyük düşmanı kadın çünkü.

Gerçekten bende aynı düşünüyorum ve aynı durumdayım. Tek fark ben bu halimden memnunum.
Kendi kendime yetebildiğimi düşünüyorum. Gereksiz arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım kafam rahat. Az ve öz iki üç arkadaşım var onlarda bana yetiyor. Samimiyetsizliğe, kötülüğe, kıskançlığa gelemiyorum. Olan yerden uzaklaşıyorum. En temizi.
Ama şuna katılıyorum, erkek arkadaşımında çok güzel arkadaş grupları var imrenmiyor değildim zamanında. Ama anladım ki biz kadınlar bunu beceremiyoruz. Maalesef kadının en büyük düşmanı kadın çünkü.
Ne güzel sizin yine iki üç arkadaşınız varmış benim hiç yok bir tane bile olsa yeter. Öyle 10 kişi olsun istemiyorum ama olmuyor herkes vefasız çıkıyor

Benimde arkadaslarım öyle artık kimseye buluşalım demiyorum.
Bende demeyi düşünmüyorum biriyle kopardım bağları ben demeyince o da oralı olmadı. Halbuki istemene gelcem çağırmazsan küserim diyen insandı ne oldu. Bi düğün kına gecesi yapsam çağırcak arkadaşım yok . :(

Benim de öyle insan belli bi yaştan ve yaşamışlıktan sonra bu hale geliyor bence dert etme , sahte dostluklardan sa tek başına olmak daha güzel

Bende demeyi düşünmüyorum biriyle kopardım bağları ben demeyince o da oralı olmadı. Halbuki istemene gelcem çağırmazsan küserim diyen insandı ne oldu. Bi düğün kına gecesi yapsam çağırcak arkadaşım yok . :KK43:
Benimde öyle :((
Insanlar vefasız ama iyileri de vardır elbet

benim iki kız kardeşim var Allaha şükür satmayan iyiliğimi düşünen tek insanlar diyebilirim..
kadın milleti olarak malesef kıskançlık çekememezlik hat safhada artık..
kalmadı eski dostluklar.. biriyle arkadaş olunca ne isteyecek ne çıkarı var acaba diye düşünmeden edemiyorum.. sonra görüyorum zaten ne mal olduklarını.. bende boşverdim gelene kapım açık giden umrum dışı..

Yine 2-3 tane varmış. Sürekli görüşüyorsun sanırım. Ben de o da yok. Insan ariyye arkadaş. Ama sonra bazen diyorum aman dedikodu bilmemne sanki böyle daha iyi .Yine de insan eşiyle birlikt e gezebileceği arkadaş grubu arıyor bazen .Ama insanlar bir tuhaf ben gerçekten anlamadım ya kıskançlık var ya da hep kendileri anlatsın karşısındaki dinlesin istiyor ya da ego tavan yapmış .

benim iki kız kardeşim var Allaha şükür satmayan iyiliğimi düşünen tek insanlar diyebilirim..
kadın milleti olarak malesef kıskançlık çekememezlik hat safhada artık..
kalmadı eski dostluklar.. biriyle arkadaş olunca ne isteyecek ne çıkarı var acaba diye düşünmeden edemiyorum.. sonra görüyorum zaten ne mal olduklarını.. bende boşverdim gelene kapım açık giden umrum dışı..[/QUOTE

Yok galiba hiç arkadaşın

Senin yine sevgilin varmış..

Back
X