Niye kocam benimle gitmiyor ki konsere ? :(

clovepink

Silinmeyen Hatıralar....
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
281
11
318
Malatya
Pazar günü konsere gideceğiz ama kocam tam da beklediğim gibi yaptı ve bana bugün sende bayanlarla gidersin de mi dedi. ben bayanlarla değil kocamla gitmek istiyorum. bu evlendiğimizden beri birlikte gideceğimiz ilk konser. günler öncesinden bana kuzeninin sevgilisininde geleceğini söyledi ve bende ona ' benim arabamla gelmesin de ne isterse yapsın' dedm. benimde çok yakın arkadaşımdı kız ama sonra müthiş bi kıskançlık krizine girdi. 'sen benim dayımı elimden aldın' dedi bana. kocama dayı diyor. ve benden kıskanıyor onu, işe bak. sevgili kocam da kalkmış bugün bana sende onlarla git diyor. gitmem bana ne ya. çok istiyorum gitmeyi onlarla gitmektense gitmem daha iyi diyorum. içim gidiyor bi yandan da. günlerdir gideceğim diye hesaplıyordum ama kocamla ve kendi arabamızla gideriz diye düşünüyordum. gideyim mi bilemiyorum şimdi. ne yapayım?

çok istiyosan git bence...
başkası için değiştirme programını...

Pazar günü konsere gideceğiz ama kocam tam da beklediğim gibi yaptı ve bana bugün sende bayanlarla gidersin de mi dedi. ben bayanlarla değil kocamla gitmek istiyorum. bu evlendiğimizden beri birlikte gideceğimiz ilk konser. günler öncesinden bana kuzeninin sevgilisininde geleceğini söyledi ve bende ona ' benim arabamla gelmesin de ne isterse yapsın' dedm. benimde çok yakın arkadaşımdı kız ama sonra müthiş bi kıskançlık krizine girdi. 'sen benim dayımı elimden aldın' dedi bana. kocama dayı diyor. ve benden kıskanıyor onu, işe bak. sevgili kocam da kalkmış bugün bana sende onlarla git diyor. gitmem bana ne ya. çok istiyorum gitmeyi onlarla gitmektense gitmem daha iyi diyorum. içim gidiyor bi yandan da. günlerdir gideceğim diye hesaplıyordum ama kocamla ve kendi arabamızla gideriz diye düşünüyordum. gideyim mi bilemiyorum şimdi. ne yapayım?

yakın arkadasın ve sonrasında senın onun için söylediğin laf ..cok kıskançtı... demek ki pek yakın değilmiş arkadaslıgınız neyse eşin gitmek istemiyorsa yapacak bir şey yok sanırım gönlü olupta gelirse konserden zevk alırsın ama zorla gelıyorsa sanada zehir olur

Ama kendisi arkadaşlarıyla gidecek ben ne yapacağım? gitmezsem onunda burnundan gelir ama ben içime sinsin istiyorum. böyle olunca hiç içime sinmiyor. onlar güle oynaya gidecekler bizde elin adamıyla sus pus, hiç sevmediğim insanlarla neymiş eğlenmeye gidecekmişim. gitmeyince de ayrı bi olay olacak tabi. organizasyonu yapıp, minibüsler tutup geri de gitmemek çok saçma olur. hala arkadaşlarını benden üstün tutuyor diye düşünüyorum. kıskanç biriyim ben kabul, arkadaşlarıyla olan ilişkilerini kıskanıyorum.

yakın arkadasın ve sonrasında senın onun için söylediğin laf ..cok kıskançtı... demek ki pek yakın değilmiş arkadaslıgınız neyse eşin gitmek istemiyorsa yapacak bir şey yok sanırım gönlü olupta gelirse konserden zevk alırsın ama zorla gelıyorsa sanada zehir olur

Ben ona çok kıskançtı demedim canım 'dayımı elimden aldın sen benim' dedi. ne demek elinden almak. başka başka sebeplerden açıldı aramız, kendisinden önce evlendim diye bozuldu bana. onlar daha uzun yıllardır çıkıyorlardı biz hop diye evlendik. bide sevgilisi akrabamız ben aileye girdim diye bozuldu açıkçası.
Ya gitmemek daha iyi bi fikirmiş geliyor, ben çok zevk almam sanırım böyle ama merakta ediyorum. herkes orda ben burda :(

Eşinde ilginçmiş doğrusu. Neden senle gitmek istemiyorsa. Sen kızlarla git ben arkadaşlarımla! Oh ne güzel iş valla.. Eşini böyle alıştırma bence çünkü önce konserle başlar sonra başka şeylerde böyle yapar hep yalnız bırakır seni..

Eşiniz ikna olmuyor ise tek gitmek ilk çare. Sıkıcı olur diyorsanız da; gitmemek en mantıklısı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek ben arkadaslarimla gidecegim sen de ister bayanlarla git ister gitme :S cok ilgincmis dogrusu.
Gidin siz bence ama nasil biliyormusunuz ne onlarla ne de esinizle bir arkadasinizi ayarlayin onunla gidin madem herkes free takiliyor.gorsun bakalim beyefendi nasil oluyor.

Normalde ben istesem de yalnız bırakmaz. Gitme demiyor zaten orda da birlikte oluruz ama ben giderken de birlikte olmak istiyorum. Gideyim geldikten sonra da zehredeyim diyorum ama bi yanda da değer mi ki diyorum. çıkamadım işin içinden. Arkadaşlarımla gitmek istemiyorum ben, toplu gideceğiz zaten 50 kişiden fazla oluruz.

üzüm mü yiyeceksin bağcı mı döveceksin

madem ayrı ayrı ama aynı yere gideceksiniz gidin dönüşte birlikte dönersiniz

Niye ayrı gitmek isterler anlamam doğrusu gitme arkadaşım gitme sen gitme ki onun da burnundan gelsin bi zehir etmede evde lazım ki anlasin iyice ne kadar evlusiniz canım bu arada daha yeniyse hiç ama hiç musade etme bence

konser alanında beraber olacaksanız neden ayrı ayrı gidiyorsunuz anlayamadım:44:eşin niye seninle gitmiyor ki

Bende tipki senin gibiyim. Her ne olursa, olsun, eşimle birlikde yapmayi istiyorum.
senin durumunda olsaydim, eminim yine zadece eşimle başbaşa olmayi tercih ederdim.
Bazi bayanlar, bu konuda cok rahatlar, nasil başariyorlar, anlamiş degilim. Aslinda bende 40 yilda bir, başkalarina takilmayi isterdim.

Ama seni cok iyi anliyorum, eşini bu yüzden anlayamiyorum. Bir kere yüz verdinmi artik, sürekli nezaman bir şey yapmak isteniz, sen kadinlara, ben erkeklere takilayim der!
bu arada anlayamadim bir şey var, herkez bir birini taniyor, herkezin eşi varsa, neden ayri takiliyorsunuz? bunu anlayamadim! gayet heb birlikde olabilirsiniz.

Aklima kötü, kötü şeyler geliyor, ayri takilalim denildiginde....:44:

Bende tipki senin gibiyim. Her ne olursa, olsun, eşimle birlikde yapmayi istiyorum.
senin durumunda olsaydim, eminim yine zadece eşimle başbaşa olmayi tercih ederdim.
Bazi bayanlar, bu konuda cok rahatlar, nasil başariyorlar, anlamiş degilim. Aslinda bende 40 yilda bir, başkalarina takilmayi isterdim.

Ama seni cok iyi anliyorum, eşini bu yüzden anlayamiyorum. Bir kere yüz verdinmi artik, sürekli nezaman bir şey yapmak isteniz, sen kadinlara, ben erkeklere takilayim der!
bu arada anlayamadim bir şey var, herkez bir birini taniyor, herkezin eşi varsa, neden ayri takiliyorsunuz? bunu anlayamadim! gayet heb birlikde olabilirsiniz.

Aklima kötü, kötü şeyler geliyor, ayri takilalim denildiginde....:44:
Yok canım erkek arkadaşları henüz bekar, hepsinin sevgilisi var ama evli değiller. bazılarının sevgilisi de gelecek. işte erkeklerin süşüncesi şu; kızlar birlikte gitsin erkekler birlikte. herkesin arabası yok çünkü. herkes çift olarak gidemez yolda.

konser alanında beraber olacaksanız neden ayrı ayrı gidiyorsunuz anlayamadım:44:eşin niye seninle gitmiyor ki

Kızlar ayrı arabada erkekler ayrı arabada olalım diyorlar. başka türlü çift olarak bi biz gidebileceğiz. bayan alsak arabaya kocam sıkılır yol 1 saatten fazka sürecek, erkeklerden binen olsa ben sıkılırım. bunları düşünüyorlar ama ben yine de kararsızım bakalım.

Niye ayrı gitmek isterler anlamam doğrusu gitme arkadaşım gitme sen gitme ki onun da burnundan gelsin bi zehir etmede evde lazım ki anlasin iyice ne kadar evlusiniz canım bu arada daha yeniyse hiç ama hiç musade etme bence

Daha 8 aylık evliyiz, burnundan getirmeyi çok iyi yaparım :D oda bilir bunu ya geri adım atacak benle gidecek ya da başka çaresi olmadığını anlayacak ikimizde gitmeyeceğiz.

üzüm mü yiyeceksin bağcı mı döveceksin

madem ayrı ayrı ama aynı yere gideceksiniz gidin dönüşte birlikte dönersiniz

Valla niyetim üzüm yemek ama istediğim şekilde yiyemezsem bağcıya da acımam herhalde. arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçiriyorlar ve ben kıskanıyorum bunu. arkadaşlarının sevgilileri de gelecek. hadi onlar sevgili birlikte gidemiyor ben neden kocamın yanında olamayayım onlar yüzünden.

Bu arada konu dışı ama kimin konseri bu ve nerede? :)

Hee simdi anladim durumu sen esinle beraber arabanizla gidin arkayada bi cift alin boylece rahatsiz olmazsiniz,ayri ayri arabalarda koloni halinde degilde konvoy halinde gidin problem cozulur sanirim :D

Back
X