Niye mutluluklar bizden uzak :((

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Akşam işten direk bir arkadaşıma geçtim oğlu sünnet oldu hayırlı olsuna. eşim onun eşinin yanında çalışıyor. normalde eşim olacak adamın iş hayatını pek araştırmam. ama sürekli ağzında yalan dolan para yok olayları olduğu için sordum arkadaşımın eşine. offfffff nerden nasıl yazacağımıda şaşırdım kafam almıyor artık...
eski konularda da zaten hayatımı anlatmıştım. başka bir firmaya sokmuştu eşimi ordaki patronu işten çıkaracakmışki buraya işe aldı. onuda yeni öğrendim. dediki akşama kadar ağzında sigara çay ben ne dersem onu yapıyor normalde kendisinin yapacağı işleri de ben söyleyince yapıyor. çok kof biri. senin ve çocuklarının hatrı için tutuyorum yoksa gözünün yaşına bakmam dedi... inanın orda kendimi o kadar yanlız hissettimki. kendimi sahipsiz zaten annem yok. babamında kendine ve etrafına zararı var. kimsesizim resmen. o an elime geçse öldürmek istedim ne istedin benden kızlarımdan ne günahımız vardı yada ben ne kadersiz bir kadınmışım.. yüzüm ne zaman gülecek duasız uyumam besmelesiz evden çıkmam çok şükür halimize, sağlığımız yerinde ama sağlıkda stresle dertle gidiyor.
şimdi kafamdaki takıntı ya işten çıkarırlarsa offf..çok yorgunum şuan o kadar çok uykum varki ama kafaya taktımmı uyuyamam işte..
burdan sorumsuz erkeklere bir lafım var. hepinizi allah ıslah etsin.. Allah sizden bunun hesabını sorsun. eşimede hakkımı asla helal etmiyorum..

canım üzüldüm öyle düşünme, allah bir kapıyı kapatır, ötekini açar derler. sen çalışmıyor musun? çalışamaz mısın?

yazdıklarını okudum gerçekten bir kadın olarak çok zor bir durumda kalmıssın.her iyiliğin ve her kötülüğün mutlaka karşılığı vardır unutma bunu.düşmez kalkmaz bir ALLAH rabbim herşeyi görüyo.her şerde bir hayır her hayırda bi şer vardır unutma bunu

inş. cnm çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…