• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niye mutsuzum :(

alışmıssındır o gidincede boşluğa düşmüşsündür. herşeyinden sil onu yavaş yavaş kalbinden ve hafızandan da silinir üzülme. çık gez kız arkadaşlarınla buluş kahve içmeye git alışverişe git ona muhtaç olmadığını anlarsın özgüven gelir. merak etme o döner sana :KK50:

bittiyse bitti ama bu mutsuzluğu naıl atıcam ya..
çevre baskısını hiç aklıma bile getirmek istemiyorum..herkes beni suçlayacak

baskası ne der dşüncesiyle yasarsan her konuda sonuçta mutsuz sen olursun

bu haytta kendin için yasa

hem ne olmuş yani evlenmeden bitti dersin erkenden olmayacagını anladım dersin hayırlısı böyleymiş dersin

olaya nereden bakarsan nasıl anlatırsan öyle izlenim bırakırsın

kiöseye acıklama yapmak zorunda değilsin kısmet değilmiş der geçersin

çok takıyorsun bence

Hiç üzülme.Aranızda bağlılık ve sevgi yoktu henüz.Yakında arar bence.Aramasa da kısa sürede geçer.

Sana cevap vermemesi, iyi ya da kotu seni yanitsiz birakmasi bence saygisizca. Evet olmuyor istemiyorum diyebilirdi yetiskin insanlarsiniz. Senin uzuntun onunla olmamasina degil bence cunku zaten yeterince tanimiyorsun ki kaybettigine uzulesin. Bence sen baska birseyi takiyorsun ustune bu da binince tuz biber oluyor.
tam tanımıyorum diyemem..eski evliliğinden çok yaralanmış çok etkilenmiş.bu yüzden korktuğunu ürkek olduğunu ama benimle olmak istediğini söylüyordu.çekingen ayrıca :S
başka birşey var diyosunuz evet var ailesi ailem bizi tanıştıranlar hepsine ne diyeceğimi bilemiyorum.o çekingen kiseye bişey demez içine atra bekler.

baskası ne der dşüncesiyle yasarsan her konuda sonuçta mutsuz sen olursun

bu haytta kendin için yasa

hem ne olmuş yani evlenmeden bitti dersin erkenden olmayacagını anladım dersin hayırlısı böyleymiş dersin

olaya nereden bakarsan nasıl anlatırsan öyle izlenim bırakırsın

kiöseye acıklama yapmak zorunda değilsin kısmet değilmiş der geçersin

çok takıyorsun bence
ne bileyim görüşmüyoruz dediğimde neden sorusuna cevap vermek zorundayım diye düşünüyorum...adam efendi herşeyiye iyiydi neyini beğenmedin diyecekler mesaj yazmadı deyincede ben suçlu olucam

ne bileyim görüşmüyoruz dediğimde neden sorusuna cevap vermek zorundayım diye düşünüyorum...adam efendi herşeyiye iyiydi neyini beğenmedin diyecekler mesaj yazmadı deyincede ben suçlu olucam

ne zamandır beraerdiniz ?

yani ortada bir ilişki var mı ?

alışmıssındır o gidincede boşluğa düşmüşsündür. herşeyinden sil onu yavaş yavaş kalbinden ve hafızandan da silinir üzülme. çık gez kız arkadaşlarınla buluş kahve içmeye git alışverişe git ona muhtaç olmadığını anlarsın özgüven gelir. merak etme o döner sana :KK50:
teşekkür ederim..zaten bugün arkadaşımla kahve içmeye gidicem kafa dağıtmaya..
özgüveni olan güçlü biriyken bu hale düşmem daha beter üzdü beni.

teşekkür ederim..zaten bugün arkadaşımla kahve içmeye gidicem kafa dağıtmaya..
özgüveni olan güçlü biriyken bu hale düşmem daha beter üzdü beni.

o varken sevmiyorum ay gitsin banane dersin ama o gidince öyle olmuyor çünkü alışıyorsun sürekli mesajlaşmaya konuşmaya onu kendine dert ortağı görmeye.. canını sıkma geçer bu günlerde

ne zamandır beraerdiniz ?

yani ortada bir ilişki var mı ?
bir aydır görüşüyoruz.o bana söyleyemezdi ama mesajda kalp falan yollar..beni beğendiğini söylerdi.ailesine güzel bayanı ikna edicem olucak bu iş diyodu.ben onu sevmeyi denemek istediğimi söyledim sadece..

o varken sevmiyorum ay gitsin banane dersin ama o gidince öyle olmuyor çünkü alışıyorsun sürekli mesajlaşmaya konuşmaya onu kendine dert ortağı görmeye.. canını sıkma geçer bu günlerde
güldürdün beni yaa..:) yok öyle gitsin istemem falan yapmadım kız..gerçekten sevdiğimden emin olmadan seviyorum diyemem.o da bana seni seviyorum falan demeyince tam bir ilişki gibi göremedim galiba

bir aydır görüşüyoruz.o bana söyleyemezdi ama mesajda kalp falan yollar..beni beğendiğini söylerdi.ailesine güzel bayanı ikna edicem olucak bu iş diyodu.ben onu sevmeyi denemek istediğimi söyledim sadece..

bence en güzeli zamana bırak

kimseye bitti vs demek zorunda değilsin şimdilik

bence cık arkadaşlarınla gez ne bilim kafanı dağıtacak bişiler yap

bana göre cok fazla takıyorsun zararın kendine olur

güldürdün beni yaa..:) yok öyle gitsin istemem falan yapmadım kız..gerçekten sevdiğimden emin olmadan seviyorum diyemem.o da bana seni seviyorum falan demeyince tam bir ilişki gibi göremedim galiba

amannn dert etme ozaman tatlımm yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsün işte bi veda bile etmedi sende bi selam bile vermezsin olur biter takma

Cevap vermiyorsa sallamıyordur iyi yapmışsın.Ayrılmana bile cvp vermemişiz.Ben de senin gibiyim herşeye zaman ayırıyorlar bi msj zor geliyor ozaman yol vericeksin iyi yaptın.Niye mutsuz olasın ki

evlenip boşanmış adam diye başlıyacağım şimdi yine :)))) ama öyleee. evlenip ayrılmış erkek bencilleşiyor, sorumsuz da oluyor. olursa olur olmazsa olmaz moduna giriyor. kadının evlenip ayrılmışıyla erkeğin evlenip ayrılmışı arasında dağlar kadar fark var. evlenip ayrılan kadın olgunlaşıyor, bir duruşu oluyor. bunu bilir bunu söylerim.. (bu arada ben 35, ayrılmış olduğum evlenip boşanmış adam 45 Z zipzip :KK70::KK70:

Back
X