niye saygıları yok

matmazel3426

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
15
10
18
34
  • Akşam akşam sinir oldum ya kayınvalidem esimi arıyor evdemisin akşam size çaya gelcez diye esimde işteyim ben ama gidin isterseniz demiş işte sen yoksan olmaz demiş 2 yıllık evliyim beni saymaması çileden çıkartıyor ya gelin ama beni ara sana iki canımla hizmet edecek benim sonuçta bu ilkte değil yani ben ona giderken kayınpederimi aramıyorum ki saygı bekliyorum çok şey değil haksız mıyım ama bilerek yapıyor bunu hep yapıyor çünkü ustelik hiç bir saygısızlık yapmadım onlara ve sulalesine kasıtlı yapsın bunu bana

Ben pek art niyet göremedim.
Başka yanlış davranışları yoksa yanlış anlıyor olabilirsiniz.
Sonuçta gelmişken oğlunu da görmek istemiştir, ondan sen yoksan gelmeyelim demiş olabilir.
Veya siz hamilesiniz hani birşey yapılcaksa eşinizin evde olması daha uygun gelmiştir, hemen kötü düşünmeyin.
Ve niye sorun ediyorsunuz ki gelmesinler evde yayılın istediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Ben de bir sorun göremedim.

Geçen benzer konuda da yazdım, bu arama konusu burda çok büyütülüyor.

Eşimin ailesi de gelmek isteseler eşimi ararlar ve ben evde yokum dese gelmezler.

Abimlere gitmek istesek abimi ararız ve abim evde değilse başka zaman deriz.

Henüz kimse problem çıkarmadı bunun için.

Senin annen ile baban, size geleceği zaman eşini mi arıyor?
Herşeyi kafanıza takmayın bu kadar.
En kötü eşiniz alsın anne babasını, bir yerde çay kahve içsin , sohbet etsin, hasret gidersinler.
Siz dahil olmak zorunda değilsiniz.

Ya aslında o ooğlunu gormek istemesi falan hepsini geçtim o öyle oğlunun bana yardım etme muhabbetine zaten tahammülü yok orası ayrı bi konu da beni sinir eden kendi plan yaparak beni buna mecbur bırakması ama iyi tarafı tabi gelmemesi oldu

benım esım bunu yasadıgımızda
benı nıye arıyorsun musaıtmıyız degılmıyız ben bılmem kı dedı annesıne
annesının sesı ıcıne kacmıstı resmen

yanı esınde bıtıyor ıs

[QUOTE="Elifff82, post: 47426583, member: 678741"senin annen ile baban, size geleceği zaman eşini mi arıyor?
Herşeyi kafanıza takmayın bu kadar.
En kötü eşiniz alsın anne babasını, bir yerde çay kahve içsin , sohbet etsin, hasret gidersinler.
Siz dahil olmak zorunda değilsiniz.[/QUOTE]

Benim annem babam gelecek olsa zaten beni arar cunku ben hizmet edicem iyimiyim kotumuyum musaitmiyiz bu sorulur sorulur yani yada başka yerde çay kahve icme muhabbeti değil dahil olup olmamak ddeğil yanı bu ev tek oğlunun düzeni degil yani ufacık ben varmısım gibi davranmalı

Tamda olay bu kadın bunu neden illa duymak zorunda ya ben cok ince dusunuyorum yada bilerek haber bize boyle gelsin istiyorlar

Bende gecenlerde böle bi konu acmıstım hemen hemen senınkıyle aynı ne mı yaptım actım teli ne varsa ıcımde söyledım hatta burda bı cok kısı ayıp etmıssın bıdaha senın evıne gelmez dıye bı sürü söledıler hiççç umrumda bile deil ben bileyi içimde tutamam sökedim için rahat etti bidahada ılmuyo böle seyler öle kıvar kıbar da sölemedım saglam sert bır sekılde

Helal sana ben daha okadar deli göz olamadım ama bi arkadaşımda senin dediği gibi yaptı aynısını yapıyordu hatta kendi geldiği yetmiyor misafir getiriyormus bugün çileden çıkmış herşeyi söylemiş şimdinasıl sayıyorlar ama ben saf gibi kkonuşamıyorum ki bosver diyorum bulasma gerçi bendeki kaynanada fenadır acayip cevap verir o çirkinliği yaşamak istemiyorum

Sen evde yalnızken onun geldıgını grunce kapıyı acma sorarsa benı yok sayıyordu bende yokmusum gıbı davrandım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…