- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
arkadaşım seninle o kadar benziyoruz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gerçekten mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım seninle o kadar benziyoruz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Burda yasarsak daha iyi bi hayatimizin olacagini dusundugu icin esim burayi tercih etti parasi calisana iyi devlet issiz insana bile para oduyor parasi yani guya daha iyi bir gelecek. Turkiyede ailelerimizin durumu yerinde kendi evleri arabalari hepsi var sukur. Ama bende diyorumki donelim geri burdaki calistiginin yarisini orda turkiyede calis evimiz var calistiginida yememiz icmemiz birikimimiz cocugumuz icin harcariz ama sevdiklerimizin yan8nda oluruz cocugumuz onu seven basini oksuyan dedelerinin ebelerinin yaninda buyur burda kimsesiz yasamaz ama bilmiyorum sonumuz nolacak. Sadece butun cevre yasitlari geldigi icin geldi esim baska hic bi aciklamasi yok. Simdide bugun geri don deseler oda doner ama diyen yok![]()
Gerçekten mi?hala devam ediyor mu yalnizligin
senini yerinde olmak isterdim..........
sevdiğimle herkesten ızakta çoook uzaktaa...
direk kafanda türkiyed e olsam vs gibi büyütme bence
biz de evlendik yalnız yaşadığım şehirden memleketine getirdi eşim beni, anne baba elbnette aranır ama ben bekarken yalnızdım çok da aramıyordum açıkçası, evlendikten eşimin memleketine gelip alışamayaıp onun aşlesi ile sorun yaşlamaya başladıktan sonra ailemi daha çok arar oldum ne tuhaf değil mi..
o kadar özeniyorum ki yurtdışında yaşayan çiftlere.....
eşimin anası babası ebesi dedesi vs vs herkez bizim huzurumuzu bozmaktan başka bi işe yaramadı çünkü
bu şehire alışamamam da tuzu biberi!!!!!!!!!!!!!!
balayı yapın işte eşinle
ediyor hem de nasıl, kültür farkı beni dibe vurdu, psikyatriye ben de başlamıştım bıraktım kilo aldım herkesten enfret ederek yaşıyorum, etrafımdaki insanlar çok kaba, bazen herşeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum, 3 yıl olacak benim, çocuk yapamadım bunlarla boğuşmaktan, eşimin ailesi de cabası!!!
dün gece bende sabaha kadar uyumadım cok sükür eşim cok anlayışlı sabırlı 7 aydır evliyiz ve sürekli gece ağlama nöbetlerim uykusuzlugum bunlarla ugrastı durdu en sonunda ailelerin yanına taşınmaya karar verdik daha dogrusu bu akşam iyice düşünüp son kararı vericez risk alıcaz macaraya atılcaz belki ama olmuyo burda olmuyo. bian kendimde sizi gördüm alışırsın diycekler cıkcaktır belkide gercekten alışcaksın ama ben yapamadım basaramadım inş sen yaparsınEvet agliyorum evet belki sacma gelecek bazilariniza ama evet ben mutsuzum bu sehirde burdaki insanlar yuzunden bu sehirde olamayan ailelerimiz yuzunden kimsemizin olmadigi bu sehirde yasamaktan ve evet ben agliyorummm hickirarak beni bu saatte bunlari yazmaya zorlayacak kendimi bu kadar kotu hissetmemi saglayacak ne oldu bilmiyorum ama kimsesiz hissediyorum kendimi tanimadigim bilmedigim bi sehirde anamin babamin olmadigi bi yerde karanlikta icim daralinca gidecegim korktugumda, kendimi yanliz hissettigimde hadi bana gel diyecegim kimsem yok niye yasiyorumki ben burda niye... iki yuzlu insanlarin, menfati icin yasayanlarin, birbirinin kuyusunu kazanlarin, sirtimi dondugumde sirtimdan vurabilecek insanlarin yuzume gulup arkamdan sovecek insanlarin arasinda ne isim var benim... gercek dost diyebilecegim kimsemin olmadigi sevdiklerimin,beni sevenlerin yanimda olmadigi bi yerde niye yasiyorum ki ben niye sebep niye kendime soruyorum ama cvp yok.
senini yerinde olmak isterdim..........
sevdiğimle herkesten ızakta çoook uzaktaa...
direk kafanda türkiyed e olsam vs gibi büyütme bence
biz de evlendik yalnız yaşadığım şehirden memleketine getirdi eşim beni, anne baba elbnette aranır ama ben bekarken yalnızdım çok da aramıyordum açıkçası, evlendikten eşimin memleketine gelip alışamayaıp onun aşlesi ile sorun yaşlamaya başladıktan sonra ailemi daha çok arar oldum ne tuhaf değil mi..
o kadar özeniyorum ki yurtdışında yaşayan çiftlere.....
eşimin anası babası ebesi dedesi vs vs herkez bizim huzurumuzu bozmaktan başka bi işe yaramadı çünkü
bu şehire alışamamam da tuzu biberi!!!!!!!!!!!!!!
balayı yapın işte eşinle
bizde erzurumdayız bnm eşimde astsbay.cok zorrrrrr cokkk.ama cok sukur esım anlayıslı ıyı bır ınsan...Kızlar nerelerdensiniz bu arada..Ben aslen izmirlyim..ve tam bir izmir aşığıyım..ama suan tekirdağdayım,dedim ya iş gereği eşim astsubay o yüzden ışte bizim bu gurbetlik...