Niye zor ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Biraz yazmaya dertlesmeye ihtiyacim var, klasik sözleri duymaya ihtiyacim var. Cevremde ki insanlarda sorunlarımdan bıktı artık.
Eski konularimla sürekli ayni fakat hayatimda hicbir değişiklik yok.
Artik hesaplamayi biraktim. Uzun zamandir işsizim. Bu durum ciddi anlamda özgüvenimi zedelemeye başladı. Bir ise girsemde yapamam edemem başaramam durumundayım. Bir sürü tanidiktan haber bekliyorum. Kendi sektörüm haricinde baska sektorlerede basvuru yapiyorum. Cok para kazanayim az calisayim diye bir düşüncem de olmadi. Tek istediğim duzgun saatleri olan temiz bir iş.
Biraz tecrübem var fakat yetmiyor sanırım. Hoş hic tecrübesi olmayan arkadaşlarım mezun olur olmaz güzel yerlere yerlestiler. Şans diye bakıyorum olaya ya da artık benim durumum nasıl bir sinanmaysa.
Eski sevgilim iş buldum vs diye ortaya bir laf atti ama onda da haber yok. Ben ilgileniyorum takip ediyorum merak etme vs demisti. 1 haftadir ses yok ordan da umudu kestim.
Zaten onla ilgili tam anlamiyla kafamda ve kalbimde bazi durumlari bitiremedim. Aramizda ki yas farkindan dolayı olmadik. Sonradan kafasina yatmadi. Uzun bir süre mantığı ve duygularinin arasinda gidip geldi ve bende bu donemde hem issizle olmamla baya yiprandim. Tek tarafli değil tabi hatalar. O geldiğinde ben hayir demeliydim fakat beceremedim hallederiz aşarız diyerek kendimi kandirdim. Simdi de tekrar bir iletisime geçtik fakat sadece iş için. Aramizda duygusal bir konusma gecmedi. Belkide vicdanını rahatlatmaya calismak onunkisi. Ben onu bu yükten kurtarirsam belki o da beni yaptiklarim icin affeder vicdanim rahatlar düşüncesi olabilir.

Bu sefer kararli gidiyordum ki kasim ayinda tamamen bitirmistik. Bu zamana kadar hic iletisim haline gecmemistim. Sırf şu iş meselesi belki olur diye geri tepmek istemedim ama ben bu duruma farklı manalar bulmak istemiyorum. " donmek istiyor yerini yapiyor , bana yardim etmek istiyor çünkü seviyor" gibi.
1 senedir halledilmeyen sorunlarin bu saatten sonrada hal olacagini düşünmüyorum.
Cok yorgun ve bitkinim. Ise girsem toparlanirim diye düşünüyorum yeni bir cevre yeni ortam arkadaşlıklar. Acaba şans bana ne zaman gülecek?

Eger kendini bir sure daha gecindirebilecek birikimin varsa takma kafana. Cok buyuk dertlerin yok. Ama bıkkıssin belli. Herkesin hayatinda boyle donemler oluyor gecer merak etme

Hergün şükrettiğim bir işim var ki kolay kolayda iş beğenmem yani.
Nasıl başladım biliyor musun
Mezun olduktan sonra iki sene işşiz kalarak
Ama o iki seneyi kendime zehir etmediğim tek günüm tek gecem bile olmadı.Üstelik benimde mezun arkadaşlarım kısa zamanda iş bulmuşlardı.
Geldiğim noktada iyiki o zamana kadar hiçbir başvurum olumlu olmamış diyorum.İnşallah sende bir gün böyle dersin.

İnsallah... Tek temennim bu zaten. Karşıma öyle bir fırsat çıkacak ki bu kadar bekledigime değecek diye telkin veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…